Native Media obećava više prometa i zarade za oglašivače

Native Media, jedna od najvećih platformi za nativno oglašavanje u Evropi, omogućila je svojim korisnicima novi dodatni alat – Crnu i Belu listu. Ovo je samo jedno od brojnih poboljšanja na ovoj platformi, koja ima za cilj da korisnicima Native Media pruži bolje iskustvo, da im pomogne da dođu do novih kupaca, i naravno da zarade više novca.

Crna i Bela lista je korisna alatka koja može pomoći oglašivačima da izaberu prave izdavače, one koji im pružaju najkvalitetniji saobraćaj.

„Stalno radimo na kreiranju novih alata koji mogu pomoći našim korisnicima da ostvare najbolje moguće rezultate. Zato smo im omogućili da odrede kojoj ciljnoj publici će se prikazivati njihove kampanje i na kojim sajtovima. Omogućili smo im da vide na kojim sajtovima su imali najkvalitetniji saobraćaj i da se preko Crne i Bele liste fokusiraju samo na te izdavače“, rekao je Marko Popov, član Native Media tima.

Korišćenje je jednostavno! Odabirom Bele liste unosite listu izdavača kod kojih imate zadovoljavajuće rezultate i gde želite da se oglašavate u budućnosti. Ako se odlučite za Crnu listu, potrebno je da unesete izdavače koji su vam doneli slabije rezultate i kod kojih više ne želite da se oglašavate.

Za više informacija posetite nativemedia.rs!

O Native Media!

Native Media je jedan od lidera u nativnom oglašavanju, sa najvećim prometom za Balkan, Zapadnu Evropu, ali i u SAD, UK, Kanadi i Australiji.

Sa hiljadama izdavača i oglašivača, inovativnom tehnologijom i korisničkom podrškom koja je dostupna 24/7, Native Media je platforma za oglašavanje koja najviše obećava. Namenjena je svim korisnicima koji žele da zarade bogatstvo preko digitalnog marketinga. Osnovana 2018. godine od strane čoveka koji je već tada imao deset godina iskustva u digitalnom marketingu, Native Media je počela brzo da raste, postajući jedna od omiljenih reklamnih mreža u Evropi.

Zašto je Native Media bolja od drugih platformi za oglašavanje?

Na ideju za osnivanje Native Media platforme se došlo kada je prirodni reach na društvenim mrežama počeo da zamire. To se nije desilo samo na društvenim mrežama, već i kod klasičnih metoda oglašavanja kao što je Gugl oglašavanje.

Šta se zapravo desilo?

Oglašivači se od tada susreću sa problemima kao što su velika konkurencija, zasićenost publike oglasima, zamor od oglasa, niske stope angažovanja i teškoće u merenju efikasnosti oglasa. Pored toga, neki korisnici postaju sve svesniji sponzorisanog sadržaja što može dovesti do smanjenja povjerenja u platformu.

Ogroman problem je i visoka cena klika (CPC), jer zbog velikog broja oglašivača i velike konkurencije, reklamiranje na popularnim platformama postaje sve skuplje.

Kreatori Native Media platforme su shvatili ovaj problem još 2018. godine i odlučili da već tada potraže nove alternativne načine za oglašavanje. Nešto gde nema velike konkurencije, gde reklamiranje neće koštati pravo bogatstvo i što je najvažnije, da to bude vid oglašavanja koji publici neće biti odbojan.

Oslonili su se na nativno oglašavanje, koje je rešavalo sve ove probleme. Danas, pet godina kasnije, problemi sa velikim oglašivačima, kao što su Gugl i Meta postali su još gori. Oglašavanje je preskupo, domet jako mali, bez velikih ulaganja ne možete ništa da uradite. Ovo je poseban problem za mala i srednja preduzeća čiji budžet za oglašavanje nije dovoljno veliki da pokrije troškove.

Ovo je glavna prednost nativnog oglašavanja!

Nativno oglašavanje je vrsta oglašavanja koja je dizajnirana da odgovara izgledu i sajta na kojem se nalazi. Uopšte ne izgleda kao klasičan sponzorisani sadržaj, već kao još jedan koristan članak na sajtu izdavača na kojem se nalazi.

Baš zbog toga što ne izgleda kao klasičan oglas, već više kao preporuka iz pouzdanog izvora, može se koristiti za izgradnju poverenja kod potencijalnih kupaca. Na primer, nativni oglas na sajtu sa vestima mogu izgledati kao novinski članak, ali zapravo promovišu proizvod ili uslugu.

Cilj je da se korisnik oseća kao da će klikom na reklamnu kampanju dobiti bitnu informaciju iz pouzdanog izvora, što će povećati verovatnoću da će pokloniti poverenje brendu koji stoji iza oglasa.

Iz ovog razloga sve više oglašivača prelazi na Native Media. Barem oni kojima je dosadilo da uzalud troše svoj novac za oglašavanje. Preko nativnog oglašavanja dobijaju mnogo bolje rezultate, za manje uloženog novca.

Da ne govorimo o drugim prednostima. Native Media ima korisničku podršku 24/7, znači ako imate neko pitanje ili nedoumicu, dobićete pomoć živog čoveka, a ne robota koji šalje automatizovane odgovore. Nema iznenadnog gašenja profila, niti brisanja reklama, a da kao oglašivač nemate pojma zašto vam se to desilo. Sve je transparentno i u svakom trenutku možete kontaktirati svog menadžera, ako su vam potrebna dodatna objašnjenja.

Ukoliko nekim slučajem još uvek niste član ove platforme, krajnje je vreme da pređete na novi, inovativan vid oglašavanja, koji su već isprobale najveće svetske kompanije. Kliknite na link ispod i kreirajte profil. Besplatno je!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts