Aldo čizme – u bajkerskom stilu!

Aldo čizme

Kanadski brand Aldo trenutno promoviše novu kolekciju obuće za predstojeću sezonu 2014 / 2015. Kao i prethodnih sezona, u Aldo prodavnicama u centru Beograda i Novog Sada, kao i u šoping molovima Delta City i Ušće, možete da nabavite kvaitetne čizme i cipele za zimu i jesen uz razumne cene, imajući u vidu prilično zadovoljavajući kvalitet Aldo obuće.

Aldo je u Srbiji prisutan od 2008.godine i od tada je sve omiljeniji brend koji nudi širok izbor kvalitetne obuće, torbi i drugog aksesoara koji prate poslednje modne trendove u svetu.

Gležnjače, gumene i bajkerske čizme – modni hit za jesen zimu 2014 / 2015

Aldo čizme do gležnjeva, osnovni su adut ovog brenda za predstojeću sezonu.  Modni stručnjaci savetuju: Zamenite cipele  gležnjačama i bezbrižno dočekajte hladne i kišne jesenje i zimske dane.

Aldovom aktuelnom kolekcijom dominira kraljica svih boja – crna. Ponuda je raznovrsna i kreće se od potpuno opuštenih modela gležnjača sa plitkom i debljom štiklom, preko modela u kaubojskom i bajkerskom stilu, pa do ultra seksi modela sa visokim petama. Boje su uglavnom svedene i  osim crne, tu su još bež, maslinasto zelena, siva… Materijali popularnih gležnjača su uglavnom prirodna i eko koža kao i brušena koža.

ALDO ZENSKE 1

Aldo ženske čizme gležnjače – najnoviji modeli

Predstavljamo Vam nekoliko najnovijih modela Aldo čizmi do gležnjeva:

aldo-nove1

Bež model sa trakicama idealan za kombinovanje uz farmerke i jaknicu od brušene kože.

aldo-nove2

Malo romantičniji model, pogodan i za formalnije prilike. Bela boja omogućava lako kombinovanje sa garderobom.

aldo-nove3

Kožne gležnjače u klasičnom stilu koje se bukvalno uz sve uklapaju.

aldo-nove4

Klasično obradjena koža i model sa otvorenim prstima u uvek modernoj crnoj boji.

aldo-nove5

Brušena koža boje vina učiniće da kada nosite ovaj model, budete i te kako zapaženi.

Aldo gumene ženske čizme

Gumene čizme nikako da izadju iz mode, a i zašto bi kada su prosto nezamenjive za kišno jesenje vreme. Jedino gumene čizme će omogućiti da po vlažnom vremenu i baricama Vaša stopala budu potpuno suva. Aldo gumene čizme posebno su preporučljiv izbor jer su postavljene mekom postavom, pa su osim otpornosti na vodu, ove čizme i udobne i tople. Birajte izmedju plitkih i dubljih modela.

Izradjene od kvalitetnog kaučuka, aldo gumene čizme će učiniti da ih svakodnevno nosite a posebno jer se vrlo lako kombinuju sa bilo kakvim kaputima, jaknama a naročito su efektne u kombinaciji sa džinsom ili debljim kratkim suknjicama.

Predstavljamo Vam nekoliko atraktivnih modela Aldo gumenih čizmi:

aldo gumene 2

Duboki model sa  otpornim gumenim djonom savršen je za ekstremno hladne i kišovite dane.

aldo gumene

 

Opušten model sa pertlicama u crnoj boji odličan za kombinovanje uz zimske debele mini suknje. Toplo, udobno i za svačiji ukus.

aldo gumene1

Prefinjeniji model gumenih dubokih čizmi, osim u oranž beloj kombinaciji boja, na raspolaganju je i u drugim atraktivnim kombinacijama – pin crnoj, žuto ljubičastoj…

Aldo muške čizme

ALDO MUSKE

Gležnjače su u modi i za muškarce. Modeli su uglavnom sa pertlama i u crnoj boji. Muške Aldo čizme izradjene su od kvalitetne kože, udobne su i idealno prijanjaju uz stopalo.

Na kraju, ako niste u mogućnosti da sebi priuštite neki od najnovijih Aldo modela čizmi, na nekim online šopovima ali i u samim Aldo prodajnim objektima, potražite modele od prošle sezone, koji su, i te kako atraktivni, kvalitetni a po značajno nižim cenama.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts