kako ukrasiti deciju sobu

Ukrašavanje zidova dečije sobe

Ideje kako ukrasiti zidove dečije sobe

Ako postoji najpogodnija prostorija u stanu ili kuci za ukrasavanje zidova onda je to decija soba. Postoje brojni nacini, poput: oslikavanja zidova akrilnim bojama, ukrasne tapete, nalepnice, tekstil, ukrasne plasticne ploce I slicno.

Dakle ukoliko imate I malo smisla za crtanje, onda su akrilne boje prava stvar za vas. Pozovite I dete da vam se pridruzi I uzivajte u zajednickim mastarijama. To vam omogucava da napravite “novu” sobu detetu sa malo novca, ali dosta uzivanja.

kako ukrasiti deciju sobu

Mozete pokusati sa pacvorkom, sto je vise varijanta za devojcice. Prvo isecite kvadrate iste velicine od raznobojnih materijala. Zatim, po zelji nalepite materijale ili direktno na zid ili prvo na, recimo sper plocu pa na zid.

kako ukrasiti deciju sobu

Oslikavanje zidova gotovim sablonima je takodje vrlo interesantno. Ukoliko zelite, mozete I da ispisete ime deteta ili da koristite sablone likova njegovih omiljenih junaka, pa da ih posle obojite razlicitim bojama. Samo pustite masti na volju.

kako ukrasiti deciju sobu

kako ukrasiti deciju sobu

Ukoliko vaseg malisana privlace geografske karte, mozete I to iskoristiti da mu izmenite sobu. A to cete postici tako sto cete, recimo zalepiti veliku geografsku kartu preko celog zida ili pak neku manju samo na odredjenom delu, a zatim lepo ukrasiti bojama oko nje ili nesto drugo sto vam padne napamet.

I najjednostavniji nacin jeste da kupite velike nalepnice I polepite ih po zidovima decije sobe.

Za koji god nacin da se odlucite, bitno je da se dopadne vasem malisanu I da, ukoliko zeli I on ucestvuje u ukrasavanju.

ukrasavanje decije sobe

ukrasavanje decije sobe

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts