Kako odabrati fotelju za masažu?

Kada želite da spojite osećaj uživanja u konforu, sa osećajem opuštanja i relaksacije, pravi trenutak je da razmislite o kupovini nekog od brojnih modela fotelja za masiranje, koje su sa sve većim brojem opcija korišćenja dostupne i tražene na svetskom i našem tržištu.

Prednost posedovanja ovakve fotelje, je u tome, što vam sa tom činjenicom više neće trebati dodatno vreme koje ćete potrošiti na odlazke u salone za masažu, naprotiv, u ovoj fotelji, masaža i opuštanje će vam biti uvek dostupni, a vreme koje u tome provedete moći ćete paralelno da potrošite na više aktivnosti, recimo na čitanje omiljenog sadržaja sa neta, telefoniranje ili bilo šta drugo što vam tokom masaže u salonima ne može biti dostupno.

U zavisnosti od toga koju regiju i na koji način želite da izmasirate, podesićete i program i način masiranja na svojoj fotelji.

Možete odabrati metod šijacu masiranja ili metod masiranja vibracijama, a često i u kombinaciji naizmenično, onako kako vama u datom trenutku prija i odgovara.

Masažu možete ograničiti na regiju leđa ili vrata kojoj je opuštanje najpotrebnije, a možete uživati i u masaži celih leđa, opet zavisno od potrebe.
Takođe, opcija termičkog delovanja odnosno zagrevanja naslona ili sedišta fotelje, dodatno će doprineti vašem užitku.

Svaki od programa i opcija fotelje možete pokrenuti, promeniti ili prekinuti u bilo kom trenutku i to samo jednim pritiskom na dugme na daljinskom upravljaču koji će biti u vašim rukama.

Kod gotovo svih modela ovih sjajnih fotelja za opuštanje, sedište i naslon su podesivi prema vašim merama i položaju koji želite da zauzmete.
Uz sve to, od nedavno, kao iskorak na polju proizvodnje ovog praktičnog i korisnog proizvoda, na tržištu su se pojavila i prenosiva masažna sedišta, koja su znatno manja i pritom lakša za prenošenje, a poseduju iste osobine i mogućnosti kao fotelje.

Masažna sedišta se jednostavno kao i fotelje uključuju u struju koja im daje napon, a mogu se staviti na svaku površinu na kojoj želite da sedite ili čak ležite i da se masirate. Pa tako, ova sedišta možete koristiti i u svom automobilu dok vozite koristeći snagu akumulatora preko posebnog adaptera i priključka koji se prodaje u sklopu masažnog sedišta.

Masažne fotelje i masažna sedišta, najčešće su izrađena sa najfinijim dizajnom, linijom i oblikom i od najmodernijih materijala, zahvaljujući kojim će dati posebno pozitivnu i estetski dopadljivu notu vašem enterijeru u koji ih budete smestili.

Cene ovih proizvoda zavise od proizvođača, ali su u svakom slučaju pristupačne i veoma prihvatljive, posebno kada u obzir uzmete svaki trrenutak uzivanja u masaži koju će vam priuštiti.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts