kako urediti dnevnu sobu

Ideje za uredjenje i organizaciju dnevne sobe

Ako spadate u one ljude, poznate kao ljude neirnog duha, onda sigurno volite i da često menjate raspored u svom stanu. Ideja ima na pretek, ali ono što prvo treba da imate na umu, jeste da je bitno i kakav nameštaj kupujete.
Poželjno je da se, ako volite često da menjate raspored, ipak odlučite na nameštaj koji je lako pomerati. A svakako je najbolja varijanta da ima točkiće.
Na taj način uvek možete lako urediti i drugačije organizovati prostor u kome boravite i to uz vrlo malo fizičkog napora.
Uz to, danas su nam na raspolaganju brojni detalji, koji za čas promene enterijer.

uredjenje sobe

Ukoliko ste odlucili da nesto promenite u dnevnom boravku, nece vam biti potrebno puno novca. Osim ukoliko se ne odlucite na radikalne promene, kao recimo da kupite novi namestaj. Ipak, da biste stvorili originalnu dnevnu sobu treba vam samo dosta maste, a mi cemo vam dati neke ideje.

kako urediti dnevnu sobu

Za pocetak, krenite od osvetljenja. Jako je vazno da osvetljenje u dnevnom boravku bude prijatno ukucanima I gostima. Zato razmislite o lampama ili, ako ste ljubitelj romanticne atmosfere o svecama. Kako ne biste potrosili vise novca nego sto treba, valjalo bi da sve sto zelite da promenite, zapisete. Tako cete tacno znati sta mozete da iskoristite od vec postojecih stvari, a sta je neohodno da kupite. Ako ste, ipak odlucili da promenite namestaj, mozda treba da razmislite jos jednom. Ponekad je dovoljno samo da presvucete namestaj koji vec imate I time unesete novinu u svoj dnevni boravak. Ili, pak mozete samo dodati koji ukrasni jastuk u boji koju ste odabrali I time unesete novinu.

kako urediti malu dnevnu sobu

Takodje, mozete staviti novu prostirku na pod u nekim zanimljivim bojama. Ili, mozda neku novu biljku, fotografiju ili sliku. Ali, treba biti pazljiv sa detaljima I ne pretrpati ovaj prostor, jer kao sto smo vec rekli, osobe koje borave u njemu treba da se osecaju sto prijatnije.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts