Payza – sistem za sigurno plaćanje na internetu

Payza – sistem za plaćanje preko interneta

Kako se registrovati? Koji je način isplate? Payza Srbija!

Sve o korišćenju Payza internet platnog sistema

Payza, ranije poznat kao AlertPai je pogodan i bezbedan način za slanje i primanje novca širom sveta. Pojedinci mogu da koriste lični račun za slanje i primanje novca, kao i za sigurnu kupovinu na internet prodavnicama. Kompanije mogu da koriste poslovni nalog za svoj biznis. Ovaj siguran provajder za plaćanje na internetu, odličan je i za primanje uplata na vašoj internet prodavnici. Ceo sistem je veoma [sociallocker] lak za integraciju.

Postoji naknada za povlačenje i primanje novca. Sve ostalo, uključujući i otvaranje računa je besplatno.Lični Starter račun dozvoljava da primate sredstva besplatno. Payza je veoma posvećen bezbednosti svojih klijenata, što znači da možete mirno spavati ako koristite Payza za internet plaćanje.

Zašto treba da koristite Payza?
Payza je odličan servis, za male i velike, za one koji žele da pojednostave poslovanje na internetu, za one koji žele da budu sigurni prilikom kupovine na internetu. Payza je fleksibilan alat, možete ga koristiti za kupovinu na internet prodavnicama, za isplatu zaposlenih, ili za primanje novca na vašoj internet prodavnici. Payza je dostupan u preko 190 zemalja širom sveta, omogućavajući kompanijama da prodaju svoje proizvode u bilo koje vreme, i bilo gde.Korisnički servis
Payza podrška je stručna i brza, dostupni su putem telefona, e-maila, chet-a, Twitter-a i Facebook-a. Brzo odgovaraju na sva vaša pitanja. Sve sporove i probleme izmedju kupca i prodavca rešavaju brzo i efikasno. Payza je posrednik izmedju kupca i prodavca i na taj način obezbedjuje sigurnost za obe strane.

Provizije
Provizija za primanje novca (za prodavce) 2,5% + 0,25$. Novac možete povući na više načina. Za povlačenje novca na račun u banci plaća se 15$. Za povlačenje novca na prepaid karticu naknada je 1$, i čekom naknada je 4$. Plaćanje, registracija na sajt i sve ostale usluge su besplatne.

Osnovne karakteristike Payza
Payza je dostupan u 190 različitih zemalja i prihvata 22 različite valute. Deo misije Payza je da uspostavi sistem za sigurno plaćanje preko interneta u nerazvijenim i zemljama u razvoju, i na taj način svima omogući lak pristup globalnom tržitu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts