Najlepše sms poruke za Osmi Mart 2015

Dan žena obeležava se svake godine osmog marta. Toga dana ženama se daje posebna pažnja i ističu se sva važna dostignuća žena. Taj dan je dobar povod za muškarce da izraze svoju pažnju i zahvalnost ženama na način kako oni to najbolje umeju. Neki će izraziti svoju pažnju cvetom, neki bombonjerom, neki nekom lepom pesmo, a neki i sms porukom. Mi smo pripremili za vas 10 najlepših sms poruka za 2015-u godinu. Pronadjite najlepšu poruku za vašu dragu osobu. 

Najlepse sms poruke za Osmi Mart 2013

1. Da budeš puna kao brod, da sve muškarce bacaš na pod, mi smo ribetine one su skart, Srećan ti ženo 8.mart!

2. Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me voliš od samog starta, alI najviše na dan 8. marta.

3. Šaljem ti zvezdu najlepseg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! SREĆAN 8. MART

4. U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđena…A ona glasi.. Srećan 8.mart.

5. Da uvek budes luda, da osmeh nosis svuda, da ti nikad ne fali para, da te ne zezne neka budala, jer mi smo najbolje za sva vremena, ma srećan ti Dan zena!

6. Mi smo žene zmajice, rođene ko kraljice anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SREĆAN OSMI MART!

7. Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala…ljubav vas u životu pratila za sva dobra,dobrim vam se vraćala…svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

8. Nek ti sreca postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje zelje. Srećan 8. Mart.

9. Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna.. SREĆAN 8. MART

10. Jos lepsa vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala… ljubav vas u zivot pratila za sva dobra, dobrim vam se vracala… svim DAMAMA SRETAN 8.MART!!!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts