Najlepše želje za Osmi Mart 2015

Dan žena se slavi svake godine osmog marta. Na ovaj dan ženama se pruža posebna pažnja i zahvalnost za njihov dopironos društvu i porodici. Ljudi obično izražavaju svoju pažnju uz prigodan poklon, sms poruku, čestiku ili slatkim poljubcem. Mi smo pripremili za vas 10 najlepših poruku za 2015-u godinu. Obradujte vašu dragu osobu sa nejlešim željama i čestitkama. 

Najlepse zelje za Osmi Mart

1. Na ovaj praznik uživaj u sreći, nek ti ljubav bude saputnik najveći,neka ti sve lepo kroz život šparta i ne samo ovog, već svakog 8.MARTA.

2. I da se svet menja, i da se svet ruši, jedna žena uvek u srcu je i duši. Ne daj bože da je nema… Majko srećan ti 8. mart Dan žena!

3. Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Srećan ti 8. mart!

4. Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me volis od samog starta, alI najvise na dan 8. marta.

5. Neka ti svaki sledeći dan bude bolji,neka sve bude po tvojoj volji, i kada pada kiša nek tebi sija sunce. Sretan ti 8 mart.

6. Dajes mi cvet, ja hocu svet kucu na sprat i skupi sat moja je pobeda, ti gubis rat meni je danas 8. mart!

7. Volim te, jer si život moj i tebi dugujem sav uspeh svoj ne volim samo ovaj osmomartovski dan jer i svaki drugi nama je poseban.

8. Hoću da svakog dana me voliš da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve s tobom bude kao san, a ne samo taj osmomartovski dan.

9. Volim te što si najlepša bajka i što si rodjena da budes baš moja majka. Srećan ti osmi mart.

10. Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje!!! Srecan ti 8. mart.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts