Kako kombinovati gumene čizme?

Šta obući uz gumene čizme?

Prava je retkost da u modi bude nešto što je i praktično. Pre par godina u na modnu scenu su se vratile gumene čizme, a njihovoj popularnosti doprinela je između ostalog i manekenka Kejt Mos. Iako se nekima i ne dopadaju, one će vam zaštititi stopala tokom jesenjih pljuskova, a uz malo mašte mogu se uklopiti uz neku interesantnu odevnu kombinaciju.

ČIZME I FARMERKE – Najbolja kombinacija za gumene čizme su definitivno uske farmerke. Iako postoji mnogo vrsta farmerki, tamni džins bi mogao da bude opcija broj jedan kada je reč o kombinovanju sa gumenim čizmama. Tamna i zatvorena boja dozvoliće vam da odaberete i neke šarenije čizmice. Gore možete obući, recimo, malo duži džemperčić, pa će vaša kombinacija biti i lepa i korisna, jer će vam biti toplije. Neka džemper bude u boji koja se nalazi na čizmicama, ali da ne bude previše šarenolik.

Kako kombinovati gumene čizme? Uz farmerke !
Kako kombinovati gumene čizme? Uz farmerke !

ČIZME I SUKNJA – Omiljena kombinacija za čizmice je lepršava, široka suknjica do kolena. Slično se kombinuje kao i farmerke, dakle lepo je da vaše čizmice budu šarene, a suknja u jednoj boji, po vašem izboru. Čarape u boji kože upotpuniće ovu kombinaciju. Ako više volite kraće suknjice, dobra mini suknja od teksasa izgledaće odlično uz gumene čizmice. Tada možete nositi i tamne čarape.

Gumene čizme i suknja su odlična kombinacija
Gumene čizme i suknja su odlična kombinacija

ČIZME I HELANKE – S obzirom da su i helanke jedan od omiljenih modnih detalja, takođe mogu se nositi uz gumene čizme. Kombinujte ih slično kao sa farmerkama, samo ukoliko su vaše helanke šarene, neka čizmice budu jednobojne ili sa vrlo malo šara. Još dobrih idea za jesenju obuću možete naći ovde http://saznajlako.com/2012/09/06/kakve-cipele-odabrati-za-jesen/

Gumene čizme sa helankama
Gumene čizme sa helankama
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts