Shooter – trendy mladalačke kolekcije

Brend Shooter nastao je kao izraz mladalačke energije, neukroćenog bunta, slobode da se bude ono što jesi. Ovaj domaći proizvodjač u ponudi ima garderobu modernog dizajna, medju kojima izdvajamo jeans, mladalačke košulje i haljine, a sve to možete naći u njihovim brojnim maloprodajnim objektima u skoro svim mestima u Srbiji. Prouzvode Shooter, možete kupiti i na online šopu Djak sporta:  www.djaksport.com.

Shooter zimske jakne

Shooter muške i ženske jakne su često na akcijskoj prodaji pa se tako cene nekih modela kreću od 3 000 pa do 5 000 dinara. Modeli iz novijih kolekcija, pa i iz linije za 2014 godinu su nešto skuplji.

suter jakne zbirno

Svi modeli imaju kapuljače opšivene krznom, štepovane su, punjene, tople… Ženski modeli su obično strukirani i duži, a muške jaknesu kraće i sa ranflama. Dominantne boje su naravno crna, plava, siva, crvena, lila…

suter kaputi

Ako ste ipak za eleganciju tokom hladnijih dana, birajte Šuter mantile i kapute. Sa ili bez kapuljače, sa pojasom ili bez, kraći ili duži modeli… Izbor je veliki pa ćete sigurno naći nešto što odgovara Vašem stilu oblačenja. Aktueli su i modeli u „djubretarac“ stilu.

Zimske muške Shooter jakne napravljene su od kvalitetnih, često nepropusnih materijala, pa će Vam boravak na snegu biti više nego prijatan.

suter muske jakne1 suter muske jakne2

Duži modeli ženskih Shooter jakni, imaju svojevrsnu eleganciju jer prate liniju tela, a neki modeli sa završavaju ranflama. Tople, su , meke i pre svega udobne.

suter zenske jakne2 suter zenske jakne3

Shooter košulje

Po vrlo povoljnim cenama mogu se naći Shooter košulje klasičnijih modela i koštaju oko 2 000 dinara. Nova kolekcija podrazumeva uglavnom košulje od pamuka saatraktivnim i ujedno klasičnim dezenom na kocke.

suter kosulje

suter kosulje1

Ženske košulje su ili jednobojne ali češće u cvetnim i vedrijim dezenima, lagane i lako se kombinuju sa sporskom ili formalnijom garderobom.

suter kosulje4

Shooter torbe su atraktivne, komotne i prate svetske modne trendove. Ova predimenzionirana ženska tašna, izvrsno se slaže sa džinsom i patikama ali i sa kratkim pletenim haljinama. Oker boja omogućava velike mogućnosti kombinovanja sa obućom.

suter torba

Shooter trenerke

Shooter sportska kolekcija pre svega nudi udobne pamučne trenerke. Iako preovladjuje klasičnasiva boja, muškei ženske trenerke se mogu naći i u jarkim bojama poput crvene, žute i plave. Svi modeli imaju kapuljače.

suter trenerke

Shooter ženska kolekcija

Shooter ženska odeća sadrži trendi košulje, moderan džins, vrlo moderne tesne haljine (sportske ili elegantnije), mantile, kapute…

Ne može se zamisliti zima bez bar jednog pletenog džempera. Shooter ove sezone nudi prave zimske štrikane džempere, laganije tunike, rolke ali i modele sa opet popularnim miš rukavima.Kombinujte ih uz bilo kakav džins i sportske košulje. Jednobojni ili šareni modeli, komotniji ili uz telo sa V izrezom… Izaberite ono što je u Vašem stilu!

suter zenski dzemperi

Ženski džins, odnosno Shooter farmerke iz kolekcije Most wanted, prate svetske modne trendove. Modeli su plitki i uglavnom slim. Kombinujte ih sa Shooter sportskim jaknama od kepera i pamučnim svetlim košuljama.

suter farmerke

Shooter haljine su posebna priča, vrlo su popularne medju devojkama urbanog stila. Uglavnom su tesnije i kratke pa su odlične za nošenje svakog dana, uz duboke ili bajk čizme i teksas jakne. Elegantniji modeli u crnoj boji i sa romantičnom čipkom, omogućava im da se kombinuju sa formalnijom obućim i visokom petom.

suter haljine1

suter haljine3

suter-haljine2

Letnji modeli haljina su u vedrijim bojama. Možete ih nositi i na plaži i tokom opuštenih šetnji po lepom danu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts