Trikovi kako da vizuelno izgledate mršavije

Trikovi kojima se služe žene kako bi u odeći vizuelno izgledale mršavije

Dolaze novogodišnji praznici, žurke i zabave, a mi dobili koji kilogram viška. Treba ući u tesnu haljinu! Koliko god se trudili da pazimo na hranu, ili držali dijetu u poslednji čas, uvek želimo da delujemo još malkice mršavije. Evo nekoliko trik saveta, kako da izgledate mršavije:

Izaberite pravi grudnjak

Izaberite grudnjak koji će biti takav da napravi što više prostora između grudi i struka, tako će Vam torzo izgledati duži i uži.

“V” izrez

Birajte haljine ili bluze sa “V” izrezom. Trik je u tome što trougao ispod vrata čini da izgledate viši i uži. Izbegavajte “čamac”  izrez jer će Vas vizuelno skratiti. “V” izrez optičkom varkom dodaje nekoliko centimatara dužine vašem vratu.

Ne stidite se da pokažete noge

Za početak, pokušajte da ublažite svetao ten i eventualno prikrijete popucale kapilare ili neke neravnine. Upotrebite losion za samopotamnjivanje, jer on može sakriti malo celulita a vizuelno stanjuje nogu. Izaberite cipele ili čizme sa visokom potpeticom. Ovo je vekovni trik koji Vas sigurno čini višim i izduženijim!

Tamnije boje i kombinovanje bojakako vizuelno izgledati mrsavije

Poznato je da crno I tamnija garderoba izdužuju figuru. Ako su Vam te boje sumorne ili ih ne volite, probajte da kombinujete boje. Na primer: ako imate šire kukove nosite suknju tamnijih boja, a gore obucite nešto svetlije u boji koju volite. Ili obrnuto:  Ako želite da se stanjite gore, obucite crnu bluzu, a suknja neka bude svetlije boje.

Donje rublje za sužavanje figure

Naravno da nije uvek prijatno nositi dodatni komad veša ili steznik oko struka ili butina. Ali, ako izaberete pravi, može da učini čuda! Postoje mnogi proizvođači  rublja za “zatezanje”  na tržištu.  Lagano birajte i konsultujte se sa prodavcima. Tako možete da fino i brzo stešete zadnjicu i stomak. Pravo instant rešenje!

Izbegavajte sledeće:

Široke majice, tričevrt pantalone, ravnu obuću i šortseve. Sve ovo će Vas vizuelno sniziti.

Ispravite se!

Ako popravite držanje, ne hodate pogrbljeni I koračate sigurno i graciozno, sigurno ćete izgledati bar malo vitkije.

Skretanje pažnje

Postarajte se da Vam lice uzgleda savršeno. Uz pravu šminku i malo veštine, čarolije su zaista moguće! Napravite interesantnu frizuru i istaknite lepotu Vaše kose. Tako ćete skrenuti pažnju sa tela na Vaše lepo lice, pa vas ljudi neće premeravati  i analizirati Vašu figuru.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts