Kako izabrati donji veš prema gradji i obliku tela

Kada je reč o ukusu pri izboru ženskog donjeg veša, veliki broj dama isključivo voli provokativne modele, dok ima i onih koje se niakda ne bi odrekle svojih udobnih, dubokih, pamučnih komada.

Ma koliko čudno zvučalo, najbitnije je kako se veš Vama lično dopada, a ne da li će se svideti Vašem suprugu ili dečku. Još jedna važna stavka se odnosi na to kako će veš svojim kvalitetom uticati na zdravlje.

Ovde se malo udaljavamo od teme, ali i kod jačeg pola, ukusi su različiti. Nekima je jako bitno da li njihova devojka na sebi nosi skupo provokaticno čipkasto rublje, dok nekima ovaj deo garderobe potpuno ne znači ništa!

ves prema gradji tela

Pamuk je zakon!

Dakle, birajte komade od pamuka ili svile. Izbegavajte jeftinu sintetiku. Tange nisu higijenski najpodobnije, pa ih izbegavajte, kad god možete. Tek onda, kada izvršite selekciju materijala, možete se pozabaviti dizajnom.

Neke pripadnice lepšeg pola smatraju da veš koji nose direktno utiče na nivo njihovog samopouzdanja. Ta samouverenost i sigurnost, obavezno se i primeti. Obično je tada reč o seksi tangama i super modernom brushalteru. Medjutim, udoban pamučni veš sasvim običnog kroja takodje pomaže samopouzdanju I sigurnosti kada osetite da Vam je udobno.

Kada birate model, nemojte se povesti za trenutnim trendom ili zbog toga što je nešto na akciji. Najvažnije je da model odgovara Vašoj figuri.

Nisu naravno potrebne idealne proporcije, potrebna je vešta izbirljivost.

PEŠČANIKKako izabrati donji ves

Dame sa gradjom poput peščanog sata, su najskladnije i njima je najlakše da izaberu donji veš. Koji god model izabrale, stoji dobro. Sve što im ostaje jeste ukus, omiljena boja…

OBLIK JABUKE

Žene sa gradjom koja podseća na plod jabuke, imaju lepe, duge noge, ali imaju problema sa zaokrugljenim bokovima i stomakom. Da bi skrenule pažnju sa nedostataka treba da biraju široke komade donjeg rublja u tamnijim bojama. Ako su grudi adut koji posedujete, a gradjeni ste oblikom jabuke, skrenite dobrim grudnjakom pažnju da bogat dekolte.

ATLETSKA GRAĐA

Ovakva gradja podrazumeva vrlo vitko telo, ali sa malo ženskih aduta, odnosno oblina. Za njih je najbolje rublje iz dva dela, a posebno bokserice. Kada je reč o grudnjacima, nezamenljivi su puš-ap i grudnjaci sa umecima. Nabori, vez, šare na vešu, daće puniju ženstveniju figuru.

GRUDI

Ako imate naglašene grudi, preporučuju se korseti ili haltertopovi koji će dobro da ih drže i budu im potpora. Dame sa malim grudima, treba da naglase donji deo tela, da koriste haltere, zanimljive čarape i naravno odluče se prsluke sa umecima.

VISINA

Halteri umeju davizuelno smanje visinu, tako da ako smatrate da ste previsoki za svog partnera, izaberite baš haltere, i jednodelne korsete sa plićim donjim delom. S druge strane, džepne venere, treba da biraju svileno dvodelno rublje i gaćice sa visokim strukom, kako bi se stvorio utisak izduženijeg tela.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts