Zašto žene vole ćelave muškarce?

Za mnoge muškarce je gubitak kose prava noćna mora. Posebno za one koji misle da je kosa simbol muškosti i snage, pa njen gubitak doživljavaju kao nedostatak muževnosti. Neki zbog toga nose periku, neki koriste „ čudotvorne “ šampone i losione, a neki maksimalno puštaju kosu na jednoj strani da bi njom prekrili ćelavo teme. Ne shvataju da na taj način postaju predmet zagledanja i tema za podsmeh.

PRIHVATITE ĆELAVOST KAO PREDNOST

Najbolji način da se problem reši je taj da muškarac svoju ćelavost prihvati kao prednost, kao što su to uradili Brus Vilis, Šon Koneri, Vin Dizel, Aleksandar Saša Djordjević i drugi slavni muškarci. Setite se da je Brus Vilis nekoliko puta proglašen najseksepilnijim muškarcem na svetu nakon što je obrijao glavu.

NEDOSTATAK KOSE ISTIČE DRUGE ATRIBUTE

Zato, kada se pogledate u ogledalo i primetite da vam je kosa sve redja a čelo sve više ne padajte u depresiju jer žene baš to vole! Za njih ćete baš takvi izgledati muževnije i jače. Kao što nedostatak jednog čula izoštrava ostala, tako i nedostatak kose ističe druge atribute kao što su Vaše oči, osmeh, bicepsi, način na koji hodate ili nešto drugo.

zene vole celave

NEMA VIŠE PERUTI NA VAŠOJ ODEĆI

Gledajte na to sa vedrije strane. Nema više masne kose i peruti na Vašoj odeći. A mnoge devojke koje ne vole neuredne i aljkave muškarce odbiće baš ta masna kosa i perut. Opet ste u prednosti, zar ne? A tek jutarnje spremanje! Nema zamršene kose, čuperaka koji su se zadigli pa ih treba kvasiti i sušiti fenom, nema dlaka po jastuku…

Mnoge žene vole svoje ćelave muškarce zato što provode manje vremena za uredjivanje u kupatilu pa ono ostaje njima više na raspolaganju. A ne moraju sa njima da dele ni svoje skupe šampone za kosu i druge preparate.

DEVOJKE VOLE DA VAS GLADE PO GLAVI

Nemojte se iznenaditi ako neka devojka počne da Vas gladi po glavi . Neke vole taj osećaj sveže obrijane glave, a nekima se svidja seksepil kojim Vaša „ ćela “ zrači. Budite uvereni da je ne bi pipale da im se čini kao nešto ružno.

Muškarci koji prihvate svoju ćelavost i pretvore je u seksi oružje sigurniji su u sebe. A ima li išta izazovnije od muškarca sa velikim samopouzdanjem?

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts