Šta muškarce najviše nervira kod žena?

Mnoge žene se često pitaju koje su to njihove navike koje najviše nerviraju muškarce. Zato što im muškarci to ne kažu u lice, ne znači da im ništa ne smeta i da ih ništa ne nervira. Bez obzira koliko Vas voli i koliko god mu se činite savršenom, ako radite neku od ovih stvari sigurno će ga nervirati:

ODLAZAK SA VAMA U KUPOVINU

Ne tražite da muškarac ide sa Vama u kupovinu ako ne znate šta ćete tačno kupiti. Žene vole da sate i sate provode u traženju i najmanje sitnice koja će joj odgovarati. Dok je za ženu isprobavanje odeće i obuće pravo uživanje za muškarce je to samo nerviranje.

MENJANJE NJEGOVOG IZGLEDA

Neke žene vole da se ponašaju prema muškarcu kao prema detetu. Misle da samo one znaju koja mu frizura najbolje stoji, vole da mu zaviruju u ormar i odredjuju šta da obuče, bacaju stvari za koje misle da mu ne odgovaraju… Mnogi muškarci ne vole da menjate njegov  izgled jer tako kreirate neku drugu ličnost , a njega stavljate u drugi plan.

muskarci ne vole kod zena

LJUBOMORA

Žene često znaju da budu sumnjičave i ljubomorne. Mala doza ljubomore može da prija jer znači da Vam je stalo do muškarca, ali kada ona postane iracionalna predstavlja veliki problem u vezi. Ni jedan muškarac ne voli histeričnu ženu kojoj mora stalno da se pravda dok ona nalazi razloge za sumnju. Svojim ljubomornim ispadima žena pokazuje manjak samopouzdanja, a muškarci to ne vole.

KUKANJE NA IZGLED

Mnoge muškarce nervira kada žena kuka na svoj izgled jer Vas on kad je zaljubljen vidi kao veoma lepu i zanosnu. Još više će se iznervirati ako shvati da to radite samo da biste izmamile kompliment kako ste u stvari lepe i kako je na Vama sve savršeno. Najgori momenat za kritikovanje sopstvenog izgleda je u toku vodjenja ljubavi, kada muškarac shvati da se bavite analizom sopstvenog tela umesto da se prepustite njegovim poljupcima.

KRITIKOVANJE NJEGOVE PORODICE

Bez obzira šta muškarac misli o svojoj rodbini, ne želi da ih Vi kritikujete. A posebno ne njegovu mamu! Zato, bez obzira koliko Vas nervirali suzdržite se od toga.

SVADJE U JAVNOSTI

Ne pokušavajte probleme da rešavate u javnosti. Sve svadje pred publikom dovode do neprijatnih situacija, a muškarci to ni malo ne vole.

svadjanje na javnom mestu

KRITIKOVANJE DRUGIH ŽENA

Neke žene vole da kritikuju druge žene. Njihovu frizuru, odeću, težinu… Da bi istakle svoju lepotu nalaze mane drugima pa zbog toga u očima muškarca ispadaju nesigurne i smešne.

ZANOVETANJE

Mnoge žene misle da samo zanovetanjem mogu naterati muškarca da nešto uradi. Možda to nekada urodi plodom, ali ako Vam predje u naviku i previše često nešto zanovetate on će početi da Vas doživljava kao napornu ženu kojoj niko ne može udovoljiti. A to nikako ne želite!

LAŽ

Muškarci ne vole da ih lažete. Ako Vas jednom uhvate u laži biće im teško da Vam opet veruju i stalno će biti sumnjičavi. Najviše mrze ako im se lažno predstavljate, pa kasnije shvate da niste onakva kakvom ste se predstavljale. Ako mislite da mu se nećete svideti u „ pravom svetlu“ onda Vas ne zaslužuje.

PREKIDANJE TOKOM GLEDANJA UTAKMICE

Mnoge žene zameraju svojim muškarcima da previše vremena provode gledajući razne utakmice a da su one zapostavljene. Ne shvatajući koliko je to njima važno znaju da stanu ispred TV-a ili postavljaju razna pitanja baš kada je vrlo važan go. A to ih jako nervira!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts