Letnje haljine za trudnice

Najbolje haljine za trudnice

Trudnice, u zavisnosti od toga u kom su mesecu trudnoće, preko leta imaju nešto lakši posao kada je u pitanju izbor garderobe.

Dok su zima i jesen komplikovan period jer je teško naći odgovarajuće pantalone, kapute i drugu puniju garderobu, lepa trudnička haljina u letnjim mesecima brzo rešava problem kada se pitate -šta obući?

Kada ste u drugom stanju treba obratiti pažnju na nekoliko važnih stvari. Najvažnije je de osećate udobno, ali to ne znači da nećete izgledati lepo i otmeno.

Materijal za haljinu

Poželjno je da za haljine za trudnice birate prirodne materijale, pamuk za svakodnevne prilike a kada idete na neki svečaniji dogadjaj, u obzir dolazi na primer svila. U trudnoći je koža posebno osetljiva pa je izbor pravog materijala od presudnog značaja da biste se osećali udobno.

Kroj haljine

Nemojte se suviše stezati i koristiti kaiševe i pojaseve jer je najvažnije da se osećate prijatno. Izbegavajte lastiše i preterano uske modele.

Boje haljine

Trudnicama priliče najviše vesele boje, bele haljine, šareni detalji i motivi u vedrim bojama. Naravno može u obzir doći i crna boja ako birate haljinu za večernje izlaske i svečane prilike.

Obuća

Kada ste u drugom stanju, najmanje vam je potrebno da se opterećujere izduženošću figure. Zato ne insistirajte na visokim potpeticama, već uz haljine leti birajte udobnu, najbolje ravnu obuću od prirodnih materijala I kože koji će omogućiti da koža na stopalima diše. Pretesna obuća može vam doneti probleme sa urastanjem noktiju, što kod trudnica nije retkost, ali i probleme sa cirkulacijom, i otečenost nogu.

Haljine za trudnice za svaki dan

Za opuštenu letnju šetnju ili izlet najbolje su jednostavne trudničke haljine od pamuka. Boje su vaš izbor, a detalji u vedrim bojama u kosi daće simpatičan izgled svakoj trudnici. Haljine za svaki dan mogu biti jednobojne od trikotaže sa na primer šarenim džemperom ili bolerom kao interesantnim detaljem.

haljine za trudnice za svaki dan

trudnice svaki dan

Trudničke haljine za venčanje

Krećete na svadbeno veselje i venčanje i u panici ste da li ćete kao trudnica izgledati shodno prilici. Bez panike. Na vreme angažujte krojačicu I izaberite jedna od brojnih modela koji će vam savršeno pristajati. Od materijala birajte svilu a model neka bude malo komotniji jer treba dugo vremena izdržati u odabranoj garderobi. Dugačke, kratke, haljine srednje dužine… sve dolazi u obzir.

trudnice za vencanje

Svečane elegantne haljine za trudnice

Trudnice i te kako mogu izgledati svečano, elegantno i moderno. Treba samo malo mašte i umešnosti.

Duge letnje haljine ili one srednje dužine od prirodnih i udobnih materijala su pravi izbor. Svečani izgled Vam može pojačati i detalji poput nakita sa cirkonima ili biserima, metalne ukosnice… Svečane haljine za trudnice su pravi izazov za kreatore pa je izbor u buticima zadovoljavajući, ali uvek možete angažovati i krojačicu da bi haljina bila totalno u skladu sa vašim proporcijama tela.

trudnice-svecane-elegantne

Duge večernje haljine za trudnice

Za odlazak na svečanu večeru i druge večernje prilike dobar izbor su duge trudničke haljine. Pogledajte večernje duge haljine nekih popularnih žena dok su bile u drugom stanju i poslužiće Vam kao dobra inspiracija.

trudnice duge haljine

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts