Najlepše crne haljine za sve prilike

Crne haljine

Crne haljine, možemo hrabro reći, postoje od kada i prve krojačice. Jedan su od najstarijih odevnih komada, a čini se da, zbog popularnosti koju imaju, još dugo opstati na modnoj svetskoj sceni, ma kakva ona bila. Iako je možda suvišno, opet ćemo i ovde reći da svaka žena mora imati u svom ormanu bar jednu malu crnu haljinu.

Ova je klasika, ona je neprikosnovena, ona je bez greške, ona je uvek in… njeno veličanstvo-crna haljina!

Crne haljine su pogodne za sve prilike

Da biste dobro i sigurno izgledali tokom dana, izaberite crnu haljinu srednje dužine, do kolena. Jednostavne crne haljine na preklop bez naramenica su savršen izbor kada ste u dilemi i ne znate šta da obučete. Slagaće se bukvalno uz svaku obuću, nakit, frizuru i pogodne su za sve prilike.

crne haljine

Crne haljine bez rukava

Haljine u crnoj boji bez rukava, odnosno na bretele i sa dubokim gornjim korset fazonom, savršene su za letnje prilike i večernje izlaske. U zavisnosti od prilike, pazite kako ih kombinujete i od kog su materijala.

Jako su atraktivne i lepe crne haljine dugih rukava, od na primer prozirnih materijala, još ako su rukavi krojeni malo šire ili sa atraktivnim trakicama, haljina će biti pun pogodak za izlazak.

Čipkane crne haljine

Čipkaste haljine su pravi hit već nekoliko sezona. Sa elegantnom čipkom u bilo kojoj boji naročito pastelnoj poželjne su da budu obavezan komad garderobe svake dame. Medjutim, čipka u crnoj boji je posebno magična, i obavezan su materijal za elegantne haljine.

Modeli

U zavisnosti od vaše figure izaberite najpre pogodnu dužinu crne haljine. Ako se možete pohvaliti dobro oblikovanim nogama, slobodno se odlučite za neku mini varijantu. Telo bez viška kilograma i finim proporcijama izgledaće odlično u haljini sa otvorenim ledjima i onim koje su uske, uz telo.

Ipak, kada smo kod kilograma, crne haljine su idealne za punije dame jer vizuelno izdužuju telo. Ako još obujete visoke pete, crna haljina će Vam postati omiljena odevna varijanta.

Duge crne haljine

Dugačke haljine u crnoj boji, pogotovo one uske, su potpuni hit I neizostavne za svečane prilike. Uz dodatke od cirkona, čipke, satena, bićete prava i prva zavodnica večeri. Moderne su i duge crne haljine koje su gore potpuno uz telo a u donjem delu se balski šire u bogatim naborima.

Za razliku od otmenosti dugih modela sa čipkom i kristalima, s druge strane nam stoje lepršave, letnje crne haljinice. Ako je boja haljine crna, ne mora da znači da nije pogodna za vesele prilike koje prate lepo vreme na proleće ili leto. Poenta je u laganijim materijalima i neozbiljnim, asimetričnim modelima, kao I u detaljima u drugoj boji (nakit, ukrasi u kosi, cipele, sandale,ešarpe…)

crna-haljina-bez-rukava

Izbor crnih haljina bez rukava ove sezone je zaiata raznovrstan i bogat

crna haljina cipkana

Crna haljina od čipke-komad koji jednostavno morate imati!

crna haljina do kolena

Crna haljina srednje dužinedo kolena blago asimetrična odlično ide uz srebrne cipele

crna haljina dug rukav

Crna haljina dugih rukava u mini varijanti uz telo kao elegantna kombinacija uz gotovo nepreimetan nakit

crna haljina duga

Duga raskošna haljina u crnoj boji prepuruka je za svečane dogadjaje.

crna-haljina-gola-ledja

Crna mini haljina za mladje devojke sa skladnom figurom.

crna-haljina-na-preklop

Crna haljina na preklop sa trendi našivenim pletenim detaljima učiniće Vaš izgled jedinstvenim.

crna haljina mini

Crna mini haljina odlično se slaže sa modernim čizmicama u istoj boji.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts