Najlepše večernje haljine za izlazak u grad

Večernje haljine za izlazak

Ako ste u neprilici i treba brzo da se spremite za večernji izlazak, uvek je najbolje odabrati haljinu.Tako ćete se manje opterećivati oko kombinovanja, a sigurno ćete izgledati u skladu sa prilikom, doterano I moderno.

Moderne ekskluzivne tkanine za svečane večernje haljine

Haljine za noćni izlazak se od dnevnih haljina uglavnom razlikuju po tkanini od koje su šivene. Tako su haljine za izlazak uglavnom od satena, svile, tafta, nezaobilazne čipke koja ne izlazi iz mode več nekoliko sezona.

Razlika se može odnositi I na kroj, ali večernja haljina će sasvim solidno izgledati ako jejednostavnijeg kroja,ali od luksuznog materijala. Biće dovoljno ekskluzivne zahvaljujući bogatom materijalu u kombinaciji sa čipkom i visokim petama.

vecernje haljine za izlazak

Boje i dezeni

Kada su boje I dezeni u pitanju – sve je dozvoljeno. Naravno, mala crna haljina je izbor pri kom nikada nećete pogrešiti, ali probajte da osim crne haljine, u ormanu imate i neku večernju haljinu u trendi bojama, žutoj, zelenoj, pink, mint…

Šare na tkanini su takodje popularne, animal print je još uvek in, kao I najrazličitije aplikacije, trakice, vezovi i interesantna štampa.

Večerne haljine dugih rukava koji mogu biti uski ali i predimenzionirani su interesantan izbor. Mogu biti i u drugoj boji u odnosu na haljinu.

Večernje haljine za izlazak modela “na jedno rame” su za posebno sofisticirane dame. Daju I vrlo modernu asimetriju koja je in već više sezona.

Kratke ili duge – izbor je samo Vaš!

Moderne su i kratke večernje haljine posebno za mladje dame. Biće dovoljno svečane i prilagodjene večernjem izlasku ako se u donjem delu lepezasto šire ili ako su plisirane. Kratke haljinice su idealne za izlazak u noćni klub ili diskoteku.

Duge večenje haljine, letnje ili za malo hladnije dane, su modeli kojih najviše ima u radnjama. Njihov izbor, je, slobodno možemo reći najbogatiji. Pogodne su za večenje koktele i svečane večere.

Mogu biti popuno uske, jednobojne, sa gornjim “korset” delovima koji su obično optočeni kristalima, donjim delovima koji padaju u karnerima ili kao plise. Model sireme je posebno atraktivan ove sezone – potpuno uskahaljina uz telo koja pri dnu oma bogate nabore ili karnere.

Prilagodite večenju haljinu figuri

Bez rukava, na tanke bretele, ili sa dugim i tri četvrt rukavima – sve jedno, sve su trendi a vi izaberite ono što odgovara vašoj figuri. Blago širi modeli do kolena su pogodniji za punije dame, koje treba da biraju i tamnije boje. Ako pak nemate problem sa kilogramima, jedini problem sa kojim ćete se susreti je preveliki izbor večernjih haljina!

Pogledajte našu galeriju slika I medju haljinama nadjite večernji model koji vam se najviše dopada. Probajte da nadjete i kupite nešto slično, a možete ih I sašiti.

vecernja haljina cipka til

Večernja haljina od čipke i tila

vecernja haljina cipka

Večernja haljine od čipke u uvek modernoj crvenoj boji

vecernja haljina duga

Duga večernja haljina sa pojasom i interesantnom aplikacijom oko vrata

vecernja haljina jarke boje

Večernje kratke haljine u jarkim bojama kao idealan izbor za  mladje dame

vecernja-haljina-jedno-rame

Posebno atraktivna večernja mini haljina od crne čipke na jedno rame

vecernja haljina tirkiz

Ultra moderna tirkizna boja za večernju haljinu sa cipelama u istoj boji

vecernje-haljine-svecana

Svečana večernja haljina saraskošnim pliseom

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts