Moderne ženske jakne za jesen i zimu 2015/16

Hladni dani su na pomolu. Vreme je da pripremite čizme, kišobrane, kape, jaknu…

Ženske jakne za zimu 2015

Aktuelne sezone, trendovi nose veliki izbor ženskih jakni pa ćete ih lako ukombinovati uz svoj stil odevanja.

Ženske kožne jakne

Bezvremenski modni trend koji svi vole je crna kožna jakna. Lako se kombinuje, pa će tako kratka kožna jakna u rokerskom stilu izgledati elegantnije uz kratku pletenu haljinicu i štiklice, ali i ležerno ako je  ukombinovana sa bajkerskim čizmama i džinsom.

hm1

H&​​M linija za 2015 godinu, nudi štepovane modele kožnih jakni u crnoj boji. Nosite ih uz  tamne uske farmerke ili svetlije pocepane u zavisnosti od toga kom stilu ste naklonjeni. Zimske kožne jakne sa krznom su idealne za hladnije dane, a možete ih kombinovati kako sa farmerkama tako i sa ležernijim haljinicama o visokom petom. Isti efekat, ali za malo manje para, postići ćete i ako se odlučite za jaknu od veštačke kože.

– Jesenja ženska kratka jakna Viktorija Beckam, interesantnog modernog kroja, idealna je za elegantnije dame, formalnije prilike i obuću sa visokom štiklom.

zenske jakne viktorija bekam

– Ženske jakne “Legend” za aktuelnu sezonu predstavljene su u nešto izmenjenijem dizajnu ove godine. Miš rukavi su pečat prepoznatljivosti ovog brenda. U ponudi su dve boje koje su uvek dobar odabir za zimu i lagane za kombinovanje sa ostalim bojama. Jakne su punjene paperjem, pa Vam u njima sigurno neće biti hladno.

zenske jakne legend

– Legend ženska jakna od pamuka, sa džepovima i sa rukavima i reverom kragne u narandžastoj boji je vrlo praktičan uzbor za svakodnevne prilike. Učkur u struku daje elegantciju onda kada zatreba.

zenske jakne legend zelena

– Umbrella fish ženske jakne, ove sezone su perjane, strukorane i sa krznom u tri boje sa  interesantnim štepovima sa prednje i zadnje strane.

zenske jakne umbrella

– Ženska trendy lagana jakna od teksasa sa veštačkim dijamantima, pravi je izbor za dame od stila, koje vole eleganciju na moderan način.

zenske jakne sa dijamantima

– Ženska ski jakna sa animal printom, krznom i kapuljačom “Altea”, košta oko 76 000 dinara i kombinaciji bele, sive i crne boje, pristajaće Vam tokom zimskog boravka na planini.

altea2

– Još jedan model sa animal printom i krznenom kapuljačom u belo braon kombinaciji boja, takodje je pravi izbor za hladne dane.

altea1

 

– Ženske jakne italijanskog proizvodjača Moncler, mogu se nabaviti na nekim online šopovima po ceni od oko 300 evra. Atuelne su nijanse braon boje i modeli sa kapuljačama koje su opšivene prirodnim krznom.

moncler

Duge ženske jakne

Po ceni od oko 8 500 dinara, pa naviše, ove sezone se mogu nabaviti , sada već klasični modeli dugih punjenih ženskih jakni  u raznim bojama.

dugejakne

Ženske jakne Berschka

Izaberite neki od opuštenih Berschka modela kratkih jakni “vetrovki”.

zenskejakne berska

Ženske jakne Burberry

Kad je visoka moda u pitanju, odlučite se za  Burberry. Izaberite svoju Sherling/Aviator jaknu i krenite u prvi topli “let” gradom!

Zenske jakne burberry

Ženske jakne Guess

Paletom boja dominira crvena boja u raznim nijansama,  uz dosta western plave, braon, karamel, kaki kao i konjak i brendi tonova. Atraktivni su i kratki Guess modeli jaknica od veštačkog krzna u crnoj boji sa detaljima u drugim jarkim bojama.

zenskejakne guess1 zenskejakne guess2

River Island ženske jakne

River Island za aktuelnu sezonu preporučuje modele od krzna, prave bunde ili modele sa bar nekim krznenim detaljem.Jarke boje i neobične kombinacijenijansi garantuje jedinstven izgled i ultra šik!

zenske jakne river1 zenske jakne river2

Modeli su opušteni ali mogu izgledati prilično elegantno u zavisnosti od toga kako ih kombinujete.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts