Kuda i gde za doček Nove godine 2015.

Polako počinje Novogodišnja euforija posebno za one koji još nisu rešili kuda i gde za Novu godinu.

Naravno da mnogo toga zavisi od raspoloživog budžeta, vremena ali i od toga da li ćete na doček sa prijateljima, sa decom u porodičnom aranžmanu, sa dečkom, sa devojkom…

Ako niste već rešili da otputujete u inostranstvo, sasvim zadovoljavajući izbor za doček Nove 2015.godine, čeka Vas i u Srbiji. Iako se na trgovima mnogih gradova tradicionalno organizuje doček,  neki od njih još nisu izašli sa zvaničnim informacijama. Mi Vam predlažemo nekoliko mogućnosti:

Porodično na doček

Ako na doček idete porodično i sa decom, jedan od izbora bi mogao biti hotel Jezero – Perućac. Deca mladja od 5 godina ovde mogu da borave besplatno.

nova godina jezero

Hotel Jezero je  lociran na samoj obali jezera Perućac u okviru Nacionalnog parka Tara. Udaljen je od Beograda oko 170 km.

Ovde, osim dobrog provoda, imate i mogućnost za  bavljenje zimskim sportovima u turističkom centru Tara. U blizini su Mokra Gora, manastir Rača, Kremna, ako volite kratke jednodnevne ekskurzije.

Hotel Jezero, ove godine, nudi trodnevni aranžman, koji obuhvata  novogodišnji program u restoranu uz svečanu večeru i bogat muzički program, zatim, prvog januara – uzlet do Rače uz koktel i rakiju sa trubačima, i reprizu dočeka. Drugog januara organizovan je obilazak hidroelektrane. Cena aranžmana je oko  10.000 dinara

Novogodišnja noć za mlade

Za romantičan doček Prvog januara sa dečkom ili devojkom, možete izabrati tradicionalno dobar provod na trgu u Beogradu. U vreme novogodišnjih praznika, Beograd je pun turista – dodje ih oko 50 000 i to najviše iz Hrvatske i Slovenije.

nova godina beograd grad

Kada želite da predahnete od šetnji, postoji veliki broj kafića i kafanica gde možete bez ikakve rezervacije popiti kuvano vino ili čaj.

Ako ste ipak za potpunu organizaciju, rezervišite doček u nekom od restorana kao što su restorani HOLLYWOOD. Ove godine, uz bogat meni, u ovim objektima goste će zabavljati Aco Pejović, Allegro bend i Zvezde Granda. Cena All inclusive ulaznice je od 75 do 90 evra.

nova godina holivud

Novogodišnja noć u Kragujevcu i Kruševcu

Ne sumnjamo da ćete se lepo provesti na trgovima ovih gradova. Za malo drugačije tipove, tradicionalni dočeci se organizuju u hotelima :

Hotel Kragujevac organizuje svečani doček na  tri lokacije – kongresni centar, restoran Panorama, i nacionalni restoran. Cena dočeka je prošle godine bila izmedju  3 900 do 4 800 dinara.

nova godina hotel kg

Hoteli Golf i Rubin u Kruševcu su godinama na dobrom glasu kada je reč o organizovanju najludje noći. Rubin tradicionalno nudi trodnevini aranžman u okviru koga možete da posetite manastire u okolini. Sala restorana mesto je i reprize dočeka i predivnog pogleda na grad.

nova godina hotel golf ks

Doček u Novom Sadu

Za doček na trgu u Novom Sadu, još nema zvaničnih podataka o tome koji će muzičari zabavljati Novosadjane ali će sigurno biti nezaboravno kao i proteklih godina.

Možete medjutim da provedete novogodišnju noć na „Ribarskom ostrvu“ na Dunavu, u restoranu „Ribarac“ uz muziku u izvođenju benda „Rusija“, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik. Bogat meni i piće u neograničenim količinama koštaju oko 60 evra.

nova godina novi sad ribarac

Na Dunavu je i  restoran „Alaska barka“ gde ćete Novu godinu dočekati uz tambure benda „Još ovu noć“, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik.

Premijer Prezident hotel organizuje doček Nove godine pod nazivom Novogodišnja bajka.

nova godina novi sad premier

U luksuznoj Balskoj Dvorani hotela u u Sremskim Karlovcima, goste će te večeri zabavljati  bend Od sumraka do svitanja. Ulaznica je oko 80 evra. Uključuje neograničeno piće a goste očekuje i nagradna igra.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts