Žena škorpija – žena koja vam može biti i najbolji prijatelj i najgori neprijatelj

Žena škorpija – karakter i osobine

Žena škorpija će biti uz vas u svakom trenutku, odana supruga, prijatelj, kolega. Međutim ako joj slučajno zarijete nož u leđa, osetićete njenu opasnu žaoku, jer se one ne libe da vrate milo za drago.

Takođe ako vam je žena škorpija prijatelj, znajte da one obično ne vole kada imate mišljenje koje se ne poklapa sa njenim, ali neće vas ni zamrzeti zbog toga, samo neće prihvatiti činjenicu da neko misli drugačije, jer je njeno mišljenje po njoj najispravnije.

Što se tiče izgleda, žene škorpije su često male i mršave, ali su veoma zgodne i prosto zrače seksipilom.

Definitivno spadaju u ljude koji nemaju predrasude. Krajnje je realna. Inače škorpije imaju dobre aspekte da se bave astrologijom.

Može biti opasan neprijatelj, ali nikako lažan prijatelj, jer mrzi ulizivanje i zabadanje noža u leđa. Sve što ima, rećiće vam smelo u lice, čak i ako zna da će vas povrediti njene reči. Ako se iznervira, nećete ništa primetiti na njoj osim vatre u očima, jer škorpija besni u sebi i polako sprema osvetu.

Karakteristike i osobine žena rođenih u znaku škorpije
Karakteristike i osobine žena rođenih u znaku škorpije

Kada se prihvati nekog posla ili obaveze, ićiće do kraja, samo da ga završi, po svaku cenu. Tako da, ukoliko vam zatreba neka usluga, slobodno je tražite od škorpije.

Ono što ćete prvo primetiti na ženi škorpiji, jeste pogled, koji može ,, da ubije“.
Kada je reč o odmoru, škorpija nije željna noćnog života. Za nju je rajski odmor negde na moru, da to bude po mogućstvu neka egzotična destinacija, a ako je uz njih još i voljena osoba, to je pravi odmor iz snova.

Žene škorpije često boluju od bolesti reproduktivnih organa. Imaju višak energije, pa je za njih dobro i da se bave fizičkom aktivnošću, bilo koje vrste.

Ljubavni profil žene škorpije. Kako se ponašaju u ljubavi, u krevetu, zavođenje…

Kako zavodi i kakve muškarce voli – Ženi škorpiji je potrebna, kratko i jasno, MUŠKARČINA. Pod ovim pojmom podrazeumevamo, jakog dominantnog muškarca, koji nikada ne sumnja u sebe, na kojeg žena škorpija može da se osloni u svakom trenutku. Ume i da preuzme inicijativu kada treba da muva nekog, jer ona nije povučena princeza koja čeka svog princa da dođe i spasi je. Ako joj se neko dopadne, sama će mu prići ili ga pozvati. Ne libi se ni da zavede zauzetog muškarca. Kada žena škorpija kaže da vas voli, ona to i zaista misli, ne morate sumnjati u njene reči, jer kao što rekosmo, škorpija ne voli laži i pretvaranje. Ako ste rešili da zavedete škorpiju, to je jako težak zadatak, jer ma koliko bili savršeni, ona će vam sigurno naći manu. Može vas odbiti zbog sitnice, kao što je ružna košulja, lapsus, ili nešto treće.

Kako zavodi žena škorpija i kakve muškarce voli?
Kako zavodi žena škorpija i kakve muškarce voli?

Žena škorpija u vezi – Ako će neko umeti da ceni svog muškarca onda će to biti žena škorpija, jer će u svakom trenutku biti uz njega i kad mu je teško i kad mu je dobro, pa čak i onda kada se ne slaže sa njim. Veoma je ljubomorna, i ne pokušavajte da pred njom gledate druge žene. Ma koliko delovala hladno, za nju je njen muškarac centar sveta, njena slaba tačka. Ako želite da ranite škorpiju, rasturite njenu srećnu, ljubavnu vezu. Možda će vam, kao strastveni znak, žena škorpija delovati kao neko ko voli usputni seks i veze bez obaveza. Varate se, škorpiju možemo slobodno svrstati u najvernije znakove zodijaka, iako često ima puno udvarača. Napustiće vas jedino ako se razočara u vas ili ako je ranite na bilo koji način. Tada možete i da klečite, neće vam se vratiti. Ovakvu ženu morate poštovati, jer kao što rekosmo, daje sve za svog muškarca.

Kako se žena škorpija ponaša u vezi?
Kako se žena škorpija ponaša u vezi?

Žena škorpija u seksu – pripadnice ovog znaka vole sado-mazo igrice, seksi kostime ali to i priliči njihovoj zavodljivoj prirodi. Potreban joj je iskusan muškarac, koji će zadovoljiti njen ljubavni apetiti, jer je u pitanju veoma strastvena žena. Bez obzira na to ona voli dugo da se ljubi i to je uzbuđuje. Seks sa njom mora biti filmski, poželjno je da počne sa večericom od morskih plodova ili nekih egzotičnih jela.

Kako se ponaša žena škorpija u seksu?
Kako se ponaša žena škorpija u seksu?

Što se tiče slaganja, žena škorpija se slaže sa muškarcima rođenim u znaku raka, jarca, device … Ipak, idealan horoskopski znak za ženu škorpiju je muškarac bik, jer je upravo takav muškarac, kao dominantna ličnost idealan za škorpiju.

Žena škorpija kao supruga i majka

Kada je ona nervozna, svi ukućani će trpeti zbog toga i brinuti njene probleme.
Inače, žena škorpija je pravi pravcati stub kuće, uvek uz svoje najmilije. Dobra je domaćica, još bolja kao majka, pedantna, sposobna za sve vrste kućnih poslova i veoma odgovorna. Nije opterećena karijerom i rado će se posvetiti isključivo deci i porodici, ako suprug već zarađuje dovoljno novca.

Žena škorpija je brižna majka, posvećena svojoj deci, ali i svome suprugu.
Žena škorpija je brižna majka, posvećena svojoj deci, ali i svome suprugu.

Žena škorpija u poslu

Nemojte se čuditi ako vidite ženu škorpiju na raznim rukovodećim mestima, a sposobne su da vode razne poslove. Žene škorpije se bave i medicinom ( posebno je za njih pogodna hirurgija), raznim vrstama nauke, psihologijom, ali i bankarstvom. Njena opasna priroda, čini je sposobnom za policajku, inspektorku ili detektivku.

Jednom rečju, čime god da odluči da se bavi, žena škorpija će biti najbolja.

Žena škorpija je rođena za direktora i odlično se snalazi na rukovodećim mestima u bilo kom poslu.
Žena škorpija je rođena za direktora i odlično se snalazi na rukovodećim mestima u bilo kom poslu.

Poznate dame rođene u znaku škorpije.

Veliki broj slavnih ličnosti, ali i znamenitih žena svetske istorije rođeni su upravo pod znakom škorpije. Neke od njih su Indira Gandi, Demi Mur, Džulija Roberts, Grejs Keli, Meg Rajan, ali i naše Mira Banjac, Milena Pavlović Barili, Ana Ivanović…

Naša najpoznatija dama škorpija je svakako teniserka Ana Ivanović
Naša najpoznatija dama škorpija je svakako teniserka Ana Ivanović

Kako je nastao horoskopski znak škorpija?

Sazvežđe škorpije nalazi se u blizini sazvežđa Orion. I ova priča nas vodi u svet grčke mitologije u kojoj je glavni lik lovac Orion, a sve je počelo kada je obljubio boginju zore, Eoju. Eoja od tada svako jutro crveni. Da bi mu se osvetio, grčki bog Apolon, poslao je ogromnog škorpiona da ubije Oriona. Međutim, Orion je uspeo da pobegne.

Apolon je, potom, hteo da zamoli svoju sestru Artemidu, boginju lova, da ga ubije, ali je znao da će ga odbiti s obzirom da je mnogo volela Oriona. Zato ju je slagao rekavši da je to čovek koji je napao jednu njenu sveštenicu.

Besna Artemida, usmrtila je Oriona strelom. Međutim kada je videla koga je ubila, Artemida se rastužila, i pošto nije mogla da ga oživi, uzdigla ga je u sazveđže Orion. Međutim, i Apolon je uzdigao svog škorpiona u sazvežđe, da goni Oriona i dan danas.

Kako je nastao horoskopski znak škorpija?
Kako je nastao horoskopski znak škorpija?
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts