Moderne letnje haljine za plažu za sezonu 2014.

Cele godine čekate odlazak na letovanje. Za nedelju – dve poštenog odmora, šetnje I izležavanja na plaži pripremate se polako. Najvažnije možda već imate – kupaći, papuče, torbu… Ali obavezno je da ponesete I par leganih letnjih haljinica.

Letnje haljine za plažu – haljine sa više namena

Haljine za plažu sigurno ćete nositi, osim na obali I na putu do plaže preko kupaćeg kostima, preko dana, dok ispijate piće u obližnjem kafiću, a često I uveče. Zato su letnje haljinice nezamenljive i obavezan deo kofera koji nosite na put.

Kada krenete u kupovinu haljinica za more, nije bitno da su samo moderne. Ne morate odvojiti mnogo novca da biste kupili odgovarajuću haljinicu. Nekada je ono najjednostavnije i najlepše!

haljine za plazu1

Moderne haljine za plažu za sezonu 2014.

Za sezonu leto-2014, preporučuju se letnje haljine od prirodnih materijala svih dužina ali uglavnom komotnije. Boje treba uskladiti sa kupaćim kostimom, ali pošto su utrendu jarke boje – pazite da ne preterate. Birajte radije svilu ili pamuk, ili pletene prozirne materijale. Tufne i aplikacije poput velikih ruža ili mašni su takodje u modi ali ne ako vam je kupaći kostim na primer u animal printu.

Jednostavne haljine za plažu su najbolje

Prvo, ove haljinice će vam verovatno  potrajati samo ove sezone, jer ćete ih nositi svakodnevno, a sunce I so ostaviće traga na materijalu. Zato izaberite onu u kojoj ćete se osećati opušteno. Ništa preusko ili sintetičko nije poželjno. Odmorite svoje telo I opustite se. Kratke lepršave pamučne ili providne a duge od tankog materijala poput svile, izbor je Vaš.

Providne haljine za plažu

Providne haljine za plažu su dobar izbor jer ćete se osećati kao da na sebi nemate ništa, ali ćete ipak  biti zaštićene od  UV zraka i znatiželjnih pogleda.

Neprikosnovena bela boja za leto

Ako je vaš kupaći kostim šaren obavezno birajte jednobojnu haljinu za plažu. Ako ne volite da se zamarate uklapanjem boja, uvek se odlučite za belu boju . Ona će takodje zbog svoje boje dodatno štiti vaše telo od prejake vrućine. Ako naprotiv imate jednobojni kupaći kostim odlično će biti da haljina za plažu ima zanimljiv print.

Bela boja je jako zahvalna, deluje šarmantno i ljupko, naročito ako je ukrašena romantičnim vezom ili laganom pamučnom čipkom. Lako se kombinuje i sa šeširom, torbom, nakitom… Birajte pamučne ili lanene bele haljinice za plažu – one su najprijatnije.

Aktuelni modeli

U trendu su letnje haljine koje padaju na jedno rame, i haljinice koje liče na običnu široku mušku belu majicu.

S duge strane ako želite malo elegancije, nabavite one koje se stežu ustruku i tako definišu vašu figuru.

Šarene duge svilene haljine su idealne ako želite da pokrijete neki nedostatak. Ovi modeli obično su dosta širi i komotniji u donjem delu dok ističu dekolte.

Haljinu za plažu možete i sami kreirati jednostavno uvezujući vaše omiljene velike marame oko tela baš onako kako Vam najviše odgovara.

Za mladje devojke posebno su interesante takozvane kombinezon haljinice čiji donji deo zapravo predstavlja šortsić. Mogu imati i interesantne jarke tregere.

Pogledajte slike haljina za plažu iz naše galerije i potražite na vreme inspiraciju za vaš izgled predstojećeg leta.

lagane haljine

providne haljine

letnje providne haljine

moderne haljine za plazu

slike haljina za plazu

jednostavne haljine-za-plazu

duge haljine-za-plazu

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts