Allin šamponi – pomažu u borbi protiv peruti, za masnu kosu, ili za brži rast kose

Allin proizvodi, u svojoj paleti imaju i širok izbor šampona i losiona, za koje mnogi iz iskustva govore da su im pomogli u borbi protiv peruti, za masnu kosu, ili za brži rast kose.

Gde kupiti Allin proizvode i kolika im je cena

Cena losiona je oko 800 dinara a šampona oko 450din. I jedno i drugo pakovanje sadrži 200 ml proizvoda. Možete ih kupiti u apotekama, Lily drogerijama i DM-u.

Sastav Allin šampona

Allin proizvodi bazirani su na prirodnim sastojcima: to su kopriva (koren i list), beli luk i lavandi, koji su i inače tradicionalno poznati kaoprirodni i uspešni lekovi protiv opadanja kose i jačanja korena dlake.

Na tržištu je više vrsta Allin šampona: crveni, zeleni i žuti i plavi losion. Losion je inače osnovni preparat koji rešava problem sa opadanjem kose.

Crveni Allin šampon– ima namenu da spreči pojavu peruti, svraba i opadanja kose.. Koristi se zajedno sa losionom.

Zeleni Allin šampon– uklanja masnoću kose i seboreične naslage sa kože

Žuti Alli šampon– namenjen je za svakodnevnu negu kose i tela sa rashladnim efektom.

allin sampon2

Allin losion

Allin losion služi jačanju korena kose, za sprečavanje opadanja i protiv svraba i peruti. Deluje stimulativno na rast kose kod svih vrsta alopecije zahvakjujući sastojcima kao što su lavanda i beli luk, a takodje i podstiče cirkulaciju. Treba ga koristiti redovno da biste osetili i uočili prve efekte. Obično se nanosi uveče, noć pre pranja kose, tako što se stavlja masirajući kožu glave i koren dlake. Ovo može da potraje oko 15 minuta i potrudite se da losion nanesete na kompletnu površinu kože glave.

Losion se onda ostavi se preko noći da deluje a ujutru se ispere crvenim šamponom. Postupak treba da se ponavlja 10 puta , svako veče pre pranja kose. Posle ove terapije, pravi se pauza od 5 dana, nakon čega tretman treba ponoviti. Za vreme pauze, losion se ne koristi, ali crveni šampon se upotrebljava i dalje. Rezultati- Rezultati ova terapije biće vidljivi tek posle nekoliko meseci, jednostavno, tako je i sa svim slilnim terapijama – nema instant rešenja. Losion je tamne boje i ima jak miris, osećaju se i lavandsa i beli luk, ali ipak ovo nije neprijatan miris, a i brzo ispari.Više podseća na miris nekog začina.

ŠAMPONI

Crveni Allin šampon

Crveni Allin šampon koji sprečava pojavu peruti, svraba i opadanja kose. Na bazi je ekstrakata belog luka i lista koprive i jača koren kose. Odgovara i zdravoj kosi kojoj će ubzati rast i učiniti je još lepšom. Šampon ima blag miris lavande sa Hvara. Ekstrakti belog luka i koprive poboljšavaju cirkulaciju kože glave i imaju antigugicidno dejstvo, a etarsko ulje lavande ima umirujući efekat.

allin sampon1

Kosa se ovim šamponom pere po dva puta uz blagu ,masažu temena i idealna je za primenu svakog dana jer je potpuno prirodan i nema agresivnih materija u sadržaju.

Zeleni Allin šampon

Ovaj prirodni biljni šampon je na bazi ekstrakata koprive, žalfije, mirte i majčine dušice. Omekšava i uklanja nečistoće iz Vaše kose, smanjuje masnoću i seboreične naslage na kosi i koži temena pa je tako koren dlake slobodan i čist, bez pritiska da omogući rast dlaci. Dejstvo: ekstrakt ove moćne mešavine livadskih lekovitih biljaka sa Stare planine ubrzava cirkulaciju kože glave, a biljni saponini izvući će masnoće i nečistoće sa površinekose. Ove lekovite biljke svojim oligomineralnim sastavom, hrane koren dlake i umiruju kožu glave. Zelenim Allin šamponom perite kosu po dva puta uz nežnu masažu. Nakon nanošenja, ostaviti par minuta na kosi da deluje.

Žuti Allin šampon

Žuti Allin šampon je biljni šampon na bazi ekstrakata koprive, hajdučke trave, majčine dušice i nane. Odličan je preparat za letnje periode kada će Vas rashladiti tuširanjem. Mešavina lekovitog bilja sa Stare planine, uzrokuje bržu oksigenaciju korena dlake i njegovu ishranu oligoelementima i mineralima iz biljnog, prirodnog porekla. Etarsko ulje nane rashladjuje kožu glave i tela i prijatno osvežava.

allin sampon

Žuti Allin šampon se koristi i kao šampon za kosu i kao kupka odnosno gel za tuširanje. Nema konzervanse i agresivne materije u sadržaju pa se za higijenu i negu kako tela tako i kose može koristiti bez ograničenja svakog dana.

Pošto ovi proizvodi ne sadrže silikone ni neke druge supstance koji služe lakšem raščešljavanju, iskustva nekih žena nam govore da nakon korišćenja Allin šampona, na krajeve kose nanesemo balzam za negu kose. Takodje, biće dovoljno šampon utrljati samo u teme. Nije prekopotrebno trljati i šamponirati krajeve kose.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts