RoC kozmetika – luksuzna nega kože

RoC je francuska dermo kozmetika, sa tradicijom dugom više od  pola veka. Ranih pedesetih godina prošlog veka, doktor farmacije, Jean – Charles Lissarague je izumeo prvu kozmetičku formulu bez dodatih mirisa. Cilj je bio dase kupcima ponudi potpuno bezbedna medicinska kozmetika. Danas je Roc jedna od najpopularnijih i najcenjenijih kozmetika koja se prodaje isključivo u apotekama, a vlasništvo je kompanije Johnson&Johnson.

Prodajna mesta Roc preparata su tako i u našoj zemlji uglavnom apoteke i neke parfimerije. Uvoznik Roc kozmetike za našu zemlju je DOING d.o.o.

roc01

Kakva je Roc kozmetika?

RoC je poznati inovator u sferi tehnologije. Ima desetine zaštićenih patenata pa je prvenstveno poznat po revolucionarnim formulama i prvoj upotrebi čistog retinola u kozmetičkim proizvodima. Roc proizvodi su klinički testirani i razvojeni su radom farmaceuta, dermatologa i drugih stručnjaka.

Iskustva govore da će se za ovu kozmetiku odlučiti najpre dame u srednjim godinama koje žele malo više da plate za negu svoje kože, s obzirom na to da su cene ovih preparata malo više u odnosu na neke druge kozmetičke linije na domaćem tržištu.

Roc je izmedju ostalog, posebno naklonjen svojim proizvodima anti ageing linija, naročito osobama sa  osetljivom kožom, jer su proizvodi često bez veštačkih mirisa.

Više informacija o kompletnoj paleti Roc proizvoda možete dobiti na sajtu: www.roc.com

Roc puderi

-Translucent Face Powder, Compact -Dr. Hauschka kameni prozirni puder u pakovanju od 9 grama sa pudrijerom košta oko 2 800 dinara. Ovaj puder za lice s ekstraktom svile pravo je finale svakog make-up-a. Nežno fiksira boje i matira ten. Svila štiti kožu i daje joj baršunast izgled, a pritom je ne isušuje.

Roc puderi

-Tečni Translucent Make up – Dr. Hauschka u pakovanju od 30 ml košta oko 2 700 dinara. Ovaj puder daje ujednačen ten naglašava prirodne crte lica. Tečni puderi Dr.Hauschka prikrivaju male nepravilnosti na licu i toniraju ten ostavljajući osećaj lakoće na koži. Ulje makadamije, avokada i jojobe daju koži vlažnost i dodatno je štite.

roc tecni puder

Kozmetika za sunce

Soleil protection sa sprejem za telo i zaštitu od sunca u pakovanju od 200 ml košta oko 2 300 dinara.

Sprej losion obezbeđuje visoku zaštitu od sunca, u tri nivoa zaštite od oštećenja koja izazivaju UV zraci. Formula sadrži UVB zaštitu koja štiti od površinskih crvenila i iritacija. Anti UVA i Antioksidant patent, štiti od slobodnih radikala i sprečava prevremeno starenje kože. Dugotrajnom izloženošću, sunce može ubrzati znakove starenja, kao što su tamne pege i gubitak elastičnosti.

roc za sunce

Hidratantna vodootporna formula, ostavlja Vašu kožu mekom, glatkom i zaštićenom tokom celog dana. SPF30. Preparat ne sadrži paraben.

Roc kreme za lice

-Erborian Royal – bogata krema sa žen šenom u pakovanju od 50 ml košta oko 10 000 dinara.

Bogata krema sa žen-šenom je vrhunski tretman protiv starenja kože i znakova umora. Pogodna je i za zrelu kožu. Omogućava tretman kože unikatnom kombinacijom kraljevskih biljaka. Jedan od aktivnih sastojaka jei šest godina star koren crvenog žen-šena, obradjen novom tehnološki naprednom formulom. Ova visoko koncentrovana krema nudi je zapravo prava podmladjujuća kupka za vašu kožu. Posebno napravljena formula daje kremi bogatu a u isto vreme laganu teksturu koja vrhunski regeneriše kožu. Treba je koristiti ujutru i uveče kao anti-age negu i za potpunu, duboku regeneraciju, blistavost i energiju kože.

-SENSIBIO Forte je Intenzivna umirujuća krema za osetljivu i iritiranu kožu, a u pakovanju od 40 ml košta oko 1 900 dinara. Ova krema  brzo umiruje netolerantnu kožu koja je trenutno iritirana zbog različitih uzroka kao što su trenje, brijanje, depilacija, piling, opekotine od sunca, dermatološki zahvati laserom ili radiotalasima. Umirujući i hidratantni aktivni sastojci povećavaju imunitet i sprečavaju dehidarataciju oštećene i iritirane kože. Pogodno za decu i odrasle.

roc krema za osetljivu kozu

-SEBIUM Global u pakovanju od 30 ml košta oko 1 800 dinara.

Global je proizvod koji uspostavlja fiziološki kvalitet sebuma i ciljano deluje na posledice tako što smanjuje  hiperseboreju. Garantuje dugotrajnu hidrataciju od 8 sati. Takodje, zaustavlja proces nastajanja akni.

roc krema zamasnu kozu

Rezultati istraživanja navode da kod 78% pacijenata ovaj proizvod eliminiše komedone, koža postaje glatka, umanjuje nastanak ožiljaka i zaustavlja proces nastajanja akni.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts