Kamagra – gel za potenciju

Kamagra gel se upotrebljava kod terapije erektilne disfunkcije, a neka iskustva korisnika navode da je njegovo dejstvo brzo i efikasno. Kamagra gel ima delovanje koje poboljšava i održava potpunu erekciju u trajanju čitavog seksualnog odnosa. Odnos će tako da traje onoliko koliko Vi želite, jer Kamagra uklanja uzroke prerane ejakulacije od koje, prema nekim istraživanjima, pati skoro trećina seksualno aktivnih muškaraca.

Kako deluje Kamagra gel?

Da bi preparat delovao potrebna je seksualna stimulacija kao uslov. Proizvodjači smatraju da je ovo jedna od velikih prednosti Kamagre jer se erekcija postiže onda kada treba a ne kada joj nije vreme što se često dešava sa drugim preparatima iz grupe lekova protiv prerane ejakulacije.

Uputstvo za upotrebu i doziranje

Kako se koristi Kamagra? Doza koja se preporučuje je jedna kesica od 100mg i to pola sata do sat vremena pre seksualnog odnosa. Najveći dozvoljeni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica.

Kamagra gel mogu upotrebljavati i muškarci kod kojih nije ispoljen problem sa erekcijom, ali koji žele da svoj i partnerkin seksualni život dodatno unaprede.

kamagra gel

Kako se pije Kamagra? Gel se unosi oralno, dakle, sadržaj kesice se popije direktno iz kesice i to bez mešanja sa na primer vodom ili nekom drugom tečnošću. Na taj način će dejstvo Kamagre da oslabi. Preparat je voćnog prijatnog ukusa, i nema potrebe da se razblažuje sa vodom.

Mere predostrožnosti pre upotrebe Kamagra preparata

Kamagra preparati se ne preporučuju srčanim bolesnicima. Takodje, preporuka je da se Kamagra uzimana prazan stomak ili kada prodje oko sat i po nakon što ste imali obilan obrok, a sve zbog toga da bi preparat bolje delovao i da bi se lakše i brže apsorbovao.

Kamagru držite van domašaja dece i na temperaturi nižoj od 30 stepeni celzijusa. Rok trajanja preparata je pet godina.

Ovaj proizvod u vidu gela, vrlo brzo nakon konzumiranja izaziva veliki priliv krvi u polni organ, čime erekcija postaje potpuna i dugotrajna. Uz pravilnu primenu Kamagra preparat za muškarce mogu koristiti i osobe sa nekim manjim zdravstvenim problemima, jer ne izaziva neželjena dejstva, odnosno nuspojave su svedene na minimum.

Nuspojave Kamagre

Nuspojave su obično blage i ne traju duže od nekoliko sati. Najčešće su glavobolja, crvenilo u licu, osetljivost na svetlo… U retkim slučajevima može se desiti da erekcije traje duže od 4 sata, i tada odmah potražite lekarsku pomoć.

Kontraindikacije – Korisnici koji piju sledeće lekove ne trebe da piju Kamagru: nitroglicerin, izosorbid dinitrat, nitroprusidom , cimetidin, eritromicin, itrakonazol, ketokonazol, mibefradil, rifamycins ili lekove za visok krvni pritisak

Kamagra gel se prodaje u kesicama a pakovanje obično sadrži 7 gelova. Cena jednog takvog paketa je oko 15 evra. Kamagra tablete i Kamagru gel čuvajte na hladnom i suvom mestu, daleko od sunčeve svetlosti.

Početak delovanja Kamagra gela je već nakon tridesetak minuta, dok njegovo dejstvo traje 4 do 6 sati. Prepratat možete kupiti putem interneta. Distributeri nude strogu diskreciju, a Kamagra na Vašu adresu stiže u neutralnon pakovanju.

kamagra za potenciju

Osim gela, na tržištu su se pojavile i Kamagra bombone sa sličnim dejstvom. To je takodje preparat namenjen tretmanu erektilne disfunkcije. Ove bombone skoro trenutno poboljšavaju seksualnu stimulaciju kod muškarca i održavaju potpunu erekciju zasve vreme seksualnog odnosa. Takođe, uklanja uzroke prevremene ejakulacije.

Kamagra bombone su zapravo poboljšana verzija Kamagra gela.

Kamagra je lek koji deluje na isti način kao i ostali preparati namenjeni tretiranju stanja erektilne disfunkcije. On inhibira enzim koji ima uloguu postizanju jače i dugotrajnije erekcije. Dejstvo Kamagre je između četiri i šest sati od trenutka uzimanja a preparatu je potrebno od 15 do 30 minuta da bi ostvario svoje dejstvo.

Znajte da Kamagra preparate, smete uzeti samo jednom u 24 časa. Ako ovakve proizvode upotrebljavate češće ili u većim dozama, očekujte neke neželjene efekte.

Kamagra se proizvodi u Indiji u farmaceutskim fabrikama Ajanta Pharma.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts