NYX kozmetika – za profesionalne šminkere

NYX dekorativna kozmetika je namenjena profesionalcima ali je svakako možete koristiti i ako tek učite da se šminkate. Prodajna mesta su odredjene parfimerije i drogerije, ali se nyx kozmetika može naći i na nekim online šopovima. Cene ovih prozvoda su nešto više, s obzirom da je reč o proizvodima za profesionalce a njihov kvalitet se na prvom mestu odnosi na veliki stepen pokrivanja i dugotrajnost.

Na forumima za ocenu kvaliteta i trajnosti šminke i kozmetike, recenzije i iskustva korisnika navode da je ova vrsta šminke vrlo zahvalna za profesionalce i korišćenje u kozmetičnim salonima.

Dekorativna Nyx kometika za oči

Baza za nanošenje senke za oči, odnosno podloga za senke, može se nabaviti u nekoliko nijansi i košta oko 700 dinara. Pruža intenzivniji izgled i veću postojanost senke za oči. Ova baza priprema kožu za nanošenje senki i ravna je, pa tako čini da šminka duže ostaje na kapcima.

nyx baza sa senku

Nyx Gel lajner za oči u 5 nijansi košta oko 800 dinara. Lajner je kremaste strukture i precizno senanosi uz postizanje ujednačenih nijansi. Odličan izbor ako želite da postignete popularni smoky efekat. Kremasti ajlajner se nanosi specijalnom četkicom sa zakošenim vrhom. Može se koristiti  kao ajlajner  ili kao senka za oči u zavisnosti od toga koju četkicu koristite. Može se mazati i prstima. Kako bi efekat bio dugotrajniji, nanesite pre njega bazu za senke. Važno je da se čuva zatvoren i na hladnom mestu, da ne bi sušio.

nyx gel lajner za oci

Glam senke za oči koštaju oko 450 dinara. Može se naći u čak 20 nijansi i pruža glamurozni sjaj.

nyx senka za oci

Nyx puderi

Nyx tečni puder košta oko 750 dinara. “Stay Matte But Not Flat“ tečni puder obogaćen je mineralima i potpuno prekriva i daje mat izgled koži lica. Puder ne sadrži ulja, napravljen je na bazi vode i može se koristiti svakog dana.

nyx tecni puderi

Nyx Mat kameni puder košta oko 950 dinara. Ovaj puder je preporučljiv za postizanje mat završnog izgleda tena. Dostupan je u više nijansi i pruža savršen finiš svim nijansama kože.

nyx kameni puder

Nyx palete za profesionalno šminkanje

Profesionalne palete za šminkere koštaju od 1 500 do 2 500 dinara. Palete sadrže  10 ili više nijansi senki za oči, sa intenzivnom pigmentacijom. Sadrži i ogledalo a nalazi se u praktičnom pakovanju pogodnom za putovanja. Koristi se za dnevnu i večernju šminku.

nyx palete

Nyx kozmetička oprema

Pored klasičnih dekorativnih proizvoda, Nyx nudi još i dodatnu kozmetičku opremu kao što su koferi za šminku, neseseri i stolice za šminkanje.

Kofer za šminku, u zavisnosti od veličine, košta od 10 000 do oko 30 000 dinara. Medju povoljnijima je dvostrani kofer sa tri police i ekstra velikim dodatnim delom za skladištenje na dnu. Točkići omogućavaju prenostivost a dodatna opremaje ogledalo.

nyx kofer

Nyx profesionalna rumenila

Mozaik rumenila u više kombinacija sadrže po 5 boja, i preporučljivi su za dobijanje nijanse koja će se prilagoditi svakom tenu. Hidrira kožu i daje dugotrajno blistav izgled. Formula rumenila je na bazi minerala a koristi se , osim  na obrazima, još na očima i usnama, jer štiti kožu. Koristite svetlije nijanse mozaik rumenila za naglašavanje i posvetljavanje određenih delova lica, a tamnije za izvlačenje kontura i definisanje.

nyx rumenilo

Nyx korektori za lice

Tečni korektor sa aplikatorom košta oko 500 dinara. Odličan izbor ako želite da pokrijete nesavršenosti i depigmentacije kože, kao i za tamne podočnjake ispod očiju. Korektor ne ostavlja tragove i lako se nanosi, a pokrivenost nedostataka je maksimalna jer ujednačava boju tena. Nanosi se direktno na kožu, rasporedjuje prstima ili četkicom a nakon toga se stavlja puder.

Nyx završni sprej za šminku

Fiksiranje šminke će Vam omogućiti završni fiks sprej koji košta oko 800 dinara. Lako se nanosi i omogućava da šminka bude postojana čitavog dana i da se ne razmazuje. Koristi se tako što se sprej prvo pretrese a onda se poprska  na lice sa razdaljine od 15-20 cm.

nyx zavrsni sprej

Nyx ruževi

Profesionalni ruževi za usne koštaju oko 600 dinara.“ NYX Matte“ ruževi za usne su jake pigmentacije i vrlo postojani. Hidriraju usne tokom celog dana i lako se nanose. Usnama daju mat izgled a na raspolaganju Vam je veliki broj nijansi. Pre nanošenja kožu usana negujte Nyx balsamom, a ruž će biti još postojaniji ako ga nanosite u kombinaciji sa olovkom za usne.

nyx ruzevi

Nyx krema za pore

Profesionalna krema koja ublažava pore idealnaje baza pre stavljanja tečnog pudera. Košta oko 1300 dinara.

nyx zapopunupora

Formula ne sadrži ulja ni talk ali zato sadrži vitamin E. Nanosi se prstima ispod podloge ili pudera a može se koristiti ispod ili preko šminke.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts