Garnier kreme za lice – francuska kozmetika po povoljnim cenama

Garnier je jedna od najstarijih kozmetičkih kuća koja je prisutna na našem tržištu i u širokoj paleti proizvoda nudi nam kvalitetne kreme za lice, mleka za telo, farbe za kosu i druge preparate za negu kose i kože.

Garnier kreme za lice su jedna od bogatijih Garnier linija. Iskustva korisnica su, imajući u vidu relativno povoljne cene, različita ali mahom pozitivna.

Predstavljamo Vam najprodavanije Garnier kreme za lice:

– Krema za prirodno i blago potamnjivanje kože lica za svega pola nijanse je tonirana krema “Garnier BB cream miracle skin perfector”. U zavisnosti od stepena potamnjivanja, birajte  Dark kremu ili Light kremu. Ova krema košta oko 800 dinara i namenjena je za mešovitu i masnu kožu. Lagana je, skoro tečna, i samim tim odlično se razmazuje. Suši se polako, lice je brzo upija posle čega ostavlja osećaj svežine i prijatnosti na koži lica. Prekriva sitnije nedostatke i fleke na koži, a može se naneti i dva puta ako želite veći stepen pokrivenosti.

garnier-za-potamnivanje

– Garnier krema protiv bora iz linije Garnier Essentials Anti-Age 40+ namenjena je zrelijoj koži i ima je u dnevnoj i noćnoj varijanti. Pakovane su u bočicama od 50 militara i koštaju oko 1000 dinara. Redovnom upotrebom, kreme smanjuju vidljivost manjih bora na licu i dekolteu.

garnijer protiv bora

– Garnier krema za suvu kožu Intensive Care je zapravo hranljivi tretman za izuzetno suvu kožu. Nakon nanošenja, ne ostavlja masne tragove već je koža meka i hidrirana. Može se koristiti kao dnevna i noćna, a posebno je prijatna jer ima lep, nežan cvetni miris. Sadrži maslinovo i avokadovo ulje, zatim ulja iz jezgra semena kajsije, semena grožđa i crne ribizle. Prodaje se u većem pakovanju od 200 ml, a odlična je i za suvu kožu laktova i peta.

garnijer za suvu kozu

– Garnier kreme za masnu kožu iz kolekcije “Garnier Moisture Match Combinatoin to Oily Skin” jedna je od povoljnijih Garnier krema i košta oko 700 dinara u bočici od 50 ml. Prija i mešovitoj koži, ne izaziva sjaj na koži i ublažava vidljivost akni i bubuljica.

garnier-za-masnu-kozu

– Garnier Essential kreme za normalnu i masnu kožu je jedna od starijih kolekcija krema ovog francuskog proizvodjala ali je i dalje medju prodavanijim proizvodima. Kreme nisu masne i brzo i lako se upijaju, bez ostavljanja masnog filma na koži. Srednje su gustine a u kombinaciji dnevnei noćne kreme na bazi jasmina, redovnom primenom, ublažićete akne, mitesere i bubuljice.

garnier-essential

– Garnier dezodorans kreme su relativno novi koncept u našim drogerijama. Kreme su pakovane u male lagane i praktične za poneti tube. Nežne su teksture i lepog mirisa. Koristi se tako što se tubica blago pritisne, a iz aplikatora izađe krema. Za jedno nanošenje ispod pazuha, je dovoljna i vrlo mala količina. Krema sa aplikatora ostaje na koži i nema neželjenih tragova i fleka jer se brzo upoja ali je dejstvo trajno. Koža ispod pazuha ostaje suva, i na dodir zaista meka i svilenkasta. Dugo štiti od znojenja i neprijatnih mirisa tokom celog dana.

garnier deo krem

– Garnier kreme za izbeljivanje nepravilnosti na licu i protiv bubuljica u okviru linije proizvoda Pure Active, koncipirane su tako da deluju na sve nepravilnosti i tragove bubuljica, zahvaljujući salicilnoj kiselini koja je kombinovana sa lekovitim sastojcima iz lekovite borovnice. Koristeći ovu liniju proizvoda, koža će biti čista već od prvog dana. Osim kreme, u paketu su još i piling gel, tonik za čišćenje lica a mogu se naći i roll-on pakovanja za ciljano uklanjanje nepravilnosti.

garnier-pure-active

– Garnier kreme za podočnjake i deo kože oko očiju iz linije Garnier Nutritionist 2u1 roll-on s korektorom na tržištu su već dugo i ne smanjuje im se popularnost što dokazuje da je reč o kvalitetnom proizvodu. Ovaj kombinovani proizvod objedinjuje negu protiv podočnjaka i prekrivanje istih što štedi vreme nanošenja.

garnier podocnjaci

Dostupan je u dve nijanse. Sadrži kofein, ekstrakt limuna, UV filtere, nema veštačke mirise pa je mogućnost iritacija kože minimalna. Masažna kuglica kojom se preparat aplikuje je pun pogodak jer hladi i drenira područje oko očiju. Lagano prekriva nedostatke, smanjuje otečenost i posvetljuje područje oko očiju.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts