Hemel kozmetika – proizvodi na bazi meda i lekovitog bilja

Hemel kozmetika

Hemel kozmetička kuća je osnovana 1991.godine. Njihovi proizvodi izradjuju se na bazi meda, pčelinjeg voska, etarskih ulja, ekstrakata lekovitog bilja i vitamina prirodnog porekla.

Hemel kozmetika nudi linije dekorativne kozmetike, proizvoda za kuću i prirodne dodatke ishrani. Proizvodi su uglavnom bez veštačkih aditiva i konzervanasa.

Klasična prodajna mesta Hemel proizvoda ne postoje već se proizvodi  prodaju isključivo kroz mrežu registrovanih potrošača – saradnika uz podršku online servisa. Mreža  saradnika funkcioniše u više od 80 država. Predstavljamo Vam neke od Hemel proizvoda , njihove karakteristike i cene. Iako Hemel proizvodi, u odnosu na neke druge kozmetičke marke, jesu relativno skuplji, iskustva govore da visoke cene opravdavaju kvalitet ovih preparata.

Hemel kreme za lice

Hemel krema za liceHemel Red Magic je 100% prirodni, organski, biljni preparat sa snažnim udruženim dejstvom lekovitih prirodnih sastojaka.

Omogućava celodnevnu hidrataciju kože, obnavlja je, tonizira i jača. Takodje, usporava proces starenja smanjuje vidljivost  bora, zateže kožu i omogućava joj da bude glatka i elastična. Štiti je od UV zračenja i podstiče stvaranje kolagena. Ulje ruže u kremi, uravnotežava pH kože, osvežava umornu kožu a krema se može koristiti i za tretman virusnih, gljivičnih i bakterijskih infekcija koje su otporne na dejstvo klasičnih antibiotika, pa je krema odličan izbor za problematičnu kožu. Proizvodjač navodi da je u jednom pakovanju kreme sadržano čak 64.000 latica. Red Magic krema od latica ruže u pakovanju od 30 ml košta 22 117,00 din.

hemel red magic

Hemel krema za osvežavanje i negu lica –Anti Dry Face Care, sadrži kao glavne sastojke lekovito bilje: artemisiju, lavandu i  smilje. Idealna je za negu i smirivanje suve kože, pa ona neće više biti tanka i neprijatno napeta. Floralne vode iz kreme obezbedjuju potrebnu vlažnost i deluju blagotvorno i umirujuće. Propolis uz kreme stvara nežni, zaštitni film na licu i time obezbedjuje otpornost kože  na štetne uticaje okoline. Ova krema moćno  hidrira kožu, daje joj tonus, svežinu i elastičnost. Redovna upotreba omogućava najbolje udruženo dejstvo lekovitih sastojaka.  Krema se nanosi na očišćenu kožu blagim utrljavanjem do potpunog upijanja. Pakovanje kreme od 50 ml košta 1 643,00 din.

hemel krema za osveavanje

Krema za lice “Hemel for Face” sadrži kao dominantne sastojke lekovito bilje: geranijum, kleku i lavandu. Namenjena je za negu kože lica i dekoltea kojaje normalna i masna. Krema osim lekovitog bilja sadrži još med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina, etarska ulja i biljna ulja – bademovo, ricinusovo i maslinovo ulje.

Hrani, regeneriše, osvežava, zadržava vlagu i čisti kožu. Kožu štiti od hladnoće i isušivanja pa je posebno pogodna za hladnije vremenske prilike. Može se koristiti i kao dnevna i kao noćna krema, a nanosi se na vlažnu i očišćenu kožu. Pakovanje ove kreme u bočici od 30 ml košta 718 dinara.

hemel za lice3

Multivitamin krema za lice – “Multivitamin for Face” sadrži neven, avokado i geranijum. Namenjena je nezi lica, dekoltea i drugih površina. Sadrži još med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina bademovo, maslinovo i ricinusovo ulje. Hrani, regeneriše, osvežava i čuva vlažnost kože. Stimuliše mikroćelijsku cirkulaciju, i regenerativne procese u koži. Multivitamin krema za lice u pakovanju od  50 ml košta 1 348,00 din.

hemel multivamin

Ulje protiv bora – “Anti-wrinkle Oil”

Hemel Anti-wrinkle Oil (antirid ulje) sadrži kombinaciju biljnih ulja (maslinovog, ricinusovog i bademovog) i etarskih ulja lekovitog bilja kao i kompleks vitamina. Neguje kožu oko očiju i kožu na prevojima vrata, umanjujući vidljivost bora. Stavlja se obavezno na vlažnu kožu. Pakovanje od 55 ml će Vas koštati 1 411 dinara.

hemel ulje bore

Hemel kozmetika za bebe

Bebi kupka “Honey Baby Bath” sadrži matičnjak, imelu, med, matičnjak, morač, kamilicu i hajdučku travu i pogodnaje zasvakodnevnu negu kože beba. Deluje umirujuće i blagotvorno na nežnu dečju kožu. Ne sadrži veštačke boje ni konzervanse koji iritiraju nežnu bebinu kožu. Bebi kupka u pakovanju od130 ml košta 484,00 dinara.

hemel bebi kupka

Krema za bebe “Hemel for Baby Skin” sadrži maslinu, kamilicu i lavandu. Blago neguje nežnu dečiju kožu. Proizvod je potpuno prirodan (med, pčelinji vosak, maslinovo ulje, parafinsko ulje, bademovo ulje, kamilica, majčina dušica, vitamini A, D i E) Sprečava iritacije i crvenilo a tokom leta, čuva hidriranost kože. Zimi je štiti od hladnoće. Nanosi se na vlažnu kožu. Krema za bebe u pakovanju od 30 ml  košta 484 dinara.Hemel ulje za bebe- Baby Skin Oil za negu nežne, osetljive dečje kože, obogaćeno je etarskim uljem lavande i vitaminima A, D i E. Sprečava iritacije, svrab i crvenilo. Nanosi se utrljavanjem u vlažnu kožu a dečija koža će biti glatka, elastična i zaštićena. Efekti zaštite biće veći ukoliko se proizvod koristi posle svakog kvašenja kože. Ulje za bebe u pakovanju od 55 ml košta 253 dinara.

hemel ulje za bebe

Hemel šamponi

Hemel šamponi su razvrstani u linije šampona za masnu kosu, suvu kosu i protiv peruti. Koštaju oko 300 dinara. Šamponi sadrže ekstrakte lekovitog bilja, blagi su i deluju umirujuće i opuštajuće na kosu i koren dlake. Preporučuju se za svakodnevnu negu i higijenu kose i vlasišta.

hemel sampon

Hemel krema za nokte

Multivitamin krema za nokte “Multivitamin for Nails” sadrži akstrakte šargarepe, avokada, narandže, ricinusovo i maslinovo ulje, etarska ulja citrusa i lavande, pčelinji vosak i vazelin. Ovaj preparat ubrzava rast noktiju, jača ih i obnavlha a sprečava i pojavu zanoktica. Nanesite preparat na nokte i zanoktice blago masirajući. Nemojte mazati lak za nokte bar pola sata. Multivitamin krema za nokte u pakovanju od 50 ml košta 1 137,00 din.

hemel krema a nokte

Hemel dekorativna kozmetika

Linija dekorativnih proizvoda sadrži pudere, maskare, olovke za usta i oči, lakove za nokte, ruževe, rumenila… Predstavljamo Vam neke od popularnijih proizvoda čije su cene relativno povoljne.

Kompakt puder Soft Touch je mek puder svilenaste teksture koji diskretno  pokriva  nepravilnosti na licu, dajući mu svežinu  i prirodni izgled. Formulaje kremasta i postojana uz dodatak vitamina E i A. Puder štiti kožu i usporava njeno starenje. Puder košta 1216,00 dinara.

hemel-kameni

 

Hidratantni tečni puder – Perfect Cover vlaži, štiti i prekriva manje nesavršenosti na koži lica. Formula je bez ulja pa puder odgovara masnoj i normalnoj koži. Puder je sa dugotrajnim efektom a hijaluronska kiselina, obezbedjuje koži mat efekat. Puder takodje štiti kožu od UV zračenja, jer ima zaštitni faktor SPF 10. Cena je 1 167,00 dinara.

hemel-tecni-puder

 

Maskara “2 in 1 Curl & Volume” nudi volumen i uvijenost Vašim trepavicama.

hemel maskara

 

Nanosi se jednostavno i brzo, dugo traje i ne razmazuje se. Cena: 771,00 dinar.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts