Eucerin kreme za negu kože lica i tela

Eucerin je medicinska kozmetika za negu kože lica i tela. Eucerin kreme za lice imaju visok stepen podnošljivosti što znači da je mogućnost iritacija i alergija minimalna. Namenjena je različitim tipovima kože  a paleta proizvoda je više nego raznovrsna i prilagodjena skoro svakom potrošaču. Cene ovih proizvoda su nešto više u odnosu na kreme drugih proizvodjača, ali ih opravdava vrhunski kvalitet i delotvornost.

Eucerin krema sa hijaluronom

Eucerin Hyaluron-filler dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu košta oko tri hiljade dinara i deo je istoimene kolekcije proizvoda za negu kože koji sadrže hijaluron. To je nova generacija krema protiv bora čijom upotrebom se postiže efekat  popunjavanja izrazito dubokih bora unutar kože. Krema takodje štiti kožu od starenja i od sunca.

eucerin hijaluron

Podnošljivost i efektno dejstvo hijalurom filera potvrdjeni su i za suvu kožu. Krema ne sadrži  veštačke boje, i ne izaziva alergije. Hijaluronska kiselina iz ove kreme deluje i na sitne bore u gornjim  slojevima kože i na one vidljivije u dubljim epidermalnim slojevima. Krema je takodje i dobra podloga za šminku. Nanosi se ujutru, blagim masiranjem, na očišćenu kožu lica i dekoltea. Pakovanje sadrži 50 mililitra kreme.

Eucerin preparat protiv fleka

Eucerin Antipigment fluid iz linije Anti-age, košta oko 3 000 dinara. Formula sa zaštitnim faktorom SPF 30 i sa prirodnom dioičnom kiselinom, štiti od pigmentacije, crvenila i fleka. Ima jak efekat za ublažavanje pega od sunca i staračkih pega, čine ujednačava ten. Krema se nanosi svakog dana blagim masiranjem na čistu kožu lica, vrata i dekoltea. Krema je u pakovanju od 50 ml.

eucerin antipigment

Eucerin krema protiv bora oko očiju

Eucerin Hyaluron-filler krema za kožu oko očiju košta oko 2 000 dinara. Zahvaljujući saponinima soje obnavlja sintezu hijaluronske kiseline i popunjava izrazite i duboke bore. Štiti kožu od dejstva sunca i starenja. Ne sadrži boje a testirana jei na suvoj koži. Ispitana je i oftalmološki pa je mogu koristiti i osobe koje nose kontaktna sočiva. Krema se stavljablagim utapkavanjem prstima a prodaje se u pakovanju od 15 ml.

Eucerin krema za masnu kožu

Eucerin dermo purifyer hidratantna krema košta oko 1 600 dinara i deo je istoimene kolekcije namenjene masnoj i problematičnoj koži koju čiste i smanjuju rizike od upala i pojave akni.

eucerin za masnu kozu

Aktivne materije dospevaju uu folikul lojne žlezde gde nastaju nečistoće i tamo se bore protiv uzroka nečiste kože. Ova krema ne sadrži ulja ni parfeme, nežno čisti pore bez isušivanja a koža postaje čistija i svežija. Studije su pokazale da kremu odlično podnose i osobe sa upalama na koži. Krema se stavlja ujutru na problematične površine kože.

Eucerin krema za suvu i osetljivu kožu

Eucerin Ph 5 krema za dnevnu negu suve i osetljive kože košta oko 1 000 dinara. Koži daje vlagu i elastičnost. Aktivira procese obnavljanja kože i štiti je jer sadrži vitamin E.

eucerin-ph5

Eucerin krema sa ureom

Eucerin dnevna krema za lice sa 5% uree košta oko 1.250,00 dinara i koristi se za svakodnevnu negu suve, grube, perutave kože lica koja neprijatno zateže. Može se upotrebljavati i kao dodatna terapija kod lečenja  neurodermitisa i psorijaze. Pogodna je kao podloga za šminku a mogu je koristiti u muškarci za negu kože nakon brijanja. Krema sa ureom se brzo upija, lagane je teksture i povećava hidriranost. Ne sadrži mirise, alkohol ni boje.

eucerin urea1

U kolekciji Eucerin proizvoda sa ureom su još i krema za ruke i noćna krema za lice.

Eucerin “sun” preparati za sunčanje

EucerinlLagani losion za telo SPF 30 štiti kožu od sunca i sprečava oštećenja tako što dubinski jača kožu. Koža ga trenutno upija i ne ostavlja lepljiv osećaj. Vodootporan je, blago parfimisan a odgovara i osobama sa oseljivom kožom.

eucerin-sun1

Eucerin krem-gel posle sunčanja osvežava, rashlađuje i obnavlja kožu koju snabdeva antioksidansima i priprema je za narednu izloženost suncu.

eucerin-sun2

Nanosi se nasuvu i čistu kožu posle sunčanja.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts