Bioten kozmetika – kozmetika inspirisana prirodom

Bioten kozmetika je domaća kozmetička kuća koje se u proizvodnji vodi principima odabira prirodnih sastojaka. Ova prirodna kozmetika nije testirana na životinjama, i ne sadrži veštačke komponente poput parabena.

Osnovni sastojci svakog bioten proizvoda su kombinovani prirodni ekstrakti u zavisnosti od potreba kože kojoj je preparat namenjen.

Bioten jerelativno nov proizvodjač i brend na našem tržištu ali su iskustva već prilično pozitivna i pohvalna posebno imajući u vidu prirodni zadovoljavajući kvalitet preparata i relativno povoljne cene.

Bioten proizvodi za lice

– Bioten GENOVATE dnevna krema je bazirana na prirodnom sastojku koji se dobija iz biljnih matičnih ćelija i koji stimuliše prirodne mehanizme protiv starenja kože. Odličan izbor za zreliju kožu. Redovnom upotrebom, koža će biti podmladjena a vidljivost bora smanjena.

BIOTEN GENOVATE

– Bioten noćna krema protiv bora SKIN DEFENCE je obogaćena 100% prirodnim ekstraktom trešnje koji ima jaka antioksidativna i hranljiva svojstva. Ova krema sprečava prevremeno starenje kože i pomaže joj da zadrži zdrav izgled. PRO-ELASKIN, kao sastojak sa efektom protiv bora je morskog porekla, stimuliše stvaranje kolagena i elastina u koži, poboljšava elastičnost i hidrataciju kože, i stimuliše obnavljanje ćelija.

BIOTEN NOCNA PROTIV BORA

– Krema za predeo oko očiju Bioten SKIN DEFENCE je obogaćena prirodnim ekstraktom nara, dobijenim ekološkim i pažljivim metodama ekstrakcije. Nar je moćni antioksidansom koji štiti kožu od prevremenog starenja.

BIOTEN OKO OCIJU

– BIOTEN SERUM SKIN REPAIR je preparat za intenzivno učvršćivanje kože. Ima laku, nemasnu formulu, brzo prodire u kožu i čini je glatkom, nežnom i blistavom. Serum je bogat peptidima i aminokiselinama. Kavijar stimuliše sintezu kolagena kože ublažavajući bore, dok ceramidi aktiviraju obnovu  kože i štite je od spoljnih štetnih uticaja. LIFTINTENSE je sastojak ovog seruma prirodnog porekla, koji obezbeđuje trenutno  i dugotrajno učvršćujuće dejstvo.

BIOTEN SERUM

– Bioten tonirane kreme bazirane su na kombinaciji prirodnih sastojaka i mineralnih pigmenata. Kreme pokrivaju nesavršenosti na koži, istovremeno je štiteći od sunca uz hidriranje. Ujednačavaju i prosvetljavaju ten na prirodan način. Izaberite tamniju ili svetliju nijansu tonirane kreme.

BIOTEN TONIRANA KREMA

– Bioten tonik za čišćenje lica revitalizuje Vašu kožu, i obogaćen je prirodnim ekstraktom dunje, koji  pomaže da se povrati prirodna vlažnost kože, neguje i tonira.  Tonik ne sadrži alkohol i ne izaziva iritacije na koži.

BIOTEN TONIK

– Bioten maramice za lice efikasno i blago čiste i neguju kožu lica. Idealna dopuna Bioten kozmetičkom tretmanu. Maramice su namenjene za normanu/kombinovanu kožu i sadrže ekstrakt dunje. Sprečavaju dehidrataciju kože lagano je negujući uz mirisan osećaj svežine.

BIOTEN MARAMICE

Bioten nega ruku

Bioten Anti-ageing krema za ruke je obogaćena prirodnim ekstraktom smokve, koji hrani i regeneriše kožu ruku. Krema sadrži i PRO-ELASKIN, sastojak morskog porekla, koji poboljšava elastičnost kože, a UV filteri sprečavaju pojavu sunčanih pega. Koža Vaših ruku postaće sigurno nežnija i elastičnija.

bioten ruke

Osim ove anti ageing kreme za ruke, u kolekciji Biotena za negu kože ruku, su i kreme namenjene regeneraciji, hranjenju i hidrataciji ruku, takodje sa prirodnim sastojcima.

Bioten nega tela

Bioten Anticelulit krema za masažu “Cellufight” je krema koja izaziva efekat topline prilikom primene, smanjuje celulit, povećava čvrstinu kože i stimuliše cirkulaciju.

bioten celulit

Cellufight sadrži 2-3 puta više kofeina od kafe ili čaja, guarana pospešuje metabolizam i drenažu tkiva, a morske Alge deluju na smanjenje masnih naslaga i pojavu celulita. Crni biber iz kreme ima efekat zagrevanja kože i podstiče mikrocirkulaciju. Redovnom upotrebom očekuje se da se područje butina smanji do 1cm nakon mesec dana upotrebe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts