Najlepše svečane haljine za devojčice

Haljine za devojčice

Svaki bitan datum u životu vaše mezimice, poput rodjendana ili krštenja trreba posebno obeležiti I naravno dobro proslaviti. Neopisiva je radost, to najbolje znaju roditelji, gledati kako vaša devojčica raste, sazreva I počinje da razume stvari oko sebe, pa tako I svečanu priliku koju ste se potrudili da joj priredite.

U takvim posebnim, svečanim danima i trenucima potrudite se da Vaše dete dodatno zablista tako što ćete izabrati garderobu koja je adekvatna za  svečane prilike.

Dečije haljine – izazov za kreatore

Postoji puno događaja kada vašu ljubimicu treba da predstavite u najlepšem izdanju – njen rodjendan, rodjendan najbolje drugarice, venčanje, kršenje, slave, polazak u prvi razred.

Svaka mama zna da gotovo nema lepšeg i sladjeg osmeha, od osmeha vaše devojčice zbog sreće što je dobila prekrasnu svečanu haljinicu i sebe smatra vašom princezom. Dečije haljine su poseban izazov za modne kreatore. Inspiraciju za podsticanje mašte lako je naći, ako se udje u detetov svet imaginacije I igre. Za potpuno svečane prilike autori kolekcija uglanvon se odlučuju za duge haljinice za devojčice.

Devojčice će biti elegantne i za prvi rodjendan, ako se malo potrudite oko izbora za vrlo malu haljinu. Možete je i sašiti.

haljine za devojcice

Elegantne i posebno svečane haljine za devojčice

Za svadbu, vaša devojčica može da ponese jednu od onih popularnih haljinica sa šipkom i karnerima, obično u beloj boji, ako su je mladenci izabrali da baca latice cveća ili nosi mladin šlep. Kombinuju se sa cvetnim venčićem. Ipak, za venčanje možete sašiti ili kupiti potpunu kopiju svečane haljine kakve su rezervisane za devojke I žene, naravno, prilagodjenu detetu. Vaša mezimica biće pravi hit!

Svečane haljine za devojčice su, upravo zbog toga što ih devojčice jako vole, jer će tako više ličiti na mamu ili omiljenu devojčicu iz crtaća, pogodne i kao poklon. Tako ćete biti sigurni da će slavljenica biti više nego zadovoljna i srećna.

Birajte prirodne materijale i modele prilagodjene detetu

Na domaćem tržištu je veoma veliki izbor svečanih haljinica koje su prilagodjene svim svečanim prilikama. Pri kupovini, pažljivo birajte  materijale (najbolji su oni prirodni ili sa što manjim procentom sintetičkih vlakana), zatim odaberite adekvatne boje i dezene (izbegavajte crnu boju, već se odlučite za vesele boje), a naravno, tu su I aktuelni trendovi koje diktiraju sve brojniji kreatori, na koje takodje treba obratiti pažnju.

Svečane haljine za mlade dame treba, kad god se to može, da budu sašivene od kvalitetnih I  najfinijih materijala-  pamuka, svile, svilenog satena ili organdina. Detalji poput šljokica, čipke, cirkona ili raznih drugih aplikacija, rezervisani su za isključivo visoko svečane dogadjaje.

Galerija slika najlepših haljina za devojčice

Preslatke haljinice za prvi rodjendan

haljinica-prvi-rodjendan

haljinice prvi rodjendan

Svečane haljinice za svadbu i venčanje

haljinice-svadba

haljinice vencanje

Kratka haljina za devojčice kao idealan izbor za svečane prilike

haljinice2

Prelepa duga haljina za devojčice i posebne prilike u modernoj pink boji

haljinice3

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts