Timberland jakne – američki brend i kvalitet

Timberland zimske jakne

Timberland je jedan od najpoznatijih svetskih proizvodjača  casual obuće i odeće. Ovaj američki brend poznat je  po vrhunskoj opremi za boravak na otvorenom i planinarenje. Timberland jakne za sezonu 2014 uglavnom su izradjene u crnoj, sivoj, braon i trendi teget boji.

Neke Timberland zimske jakne možete naći, osim u domaćim radnjama, i na online šopovima kao što je www.sportizmo.com.

Muške jakne uglavnom su izradjene od kepera sa najlonskim slojem koji ih čini vodootpornim. Srednje su dužine, i sa ppreporznatljivim komfornim velikim džepovima, dok tanji modeli namenjeni vetrovitom vremenu, gotovo obavezno imaju kapuljaču i izradjeni su u malo vedrijim bojama. Zimski punjeni modeli sa štepovima su takodje uglavnom vodonepropusni, punjeni perjem i namenjeni hladnim zimskim periodima.

timberland muska1 timberland muska2 timberland muska3

Ženske jakne Timberland su obično strukirane ili imaju kaiš. Modeli sa kapuljačom su obično opšiveni prirodnim krznom. Osim jednobojnih modela, medju kojima je popularna čisto bela, tu su i diskretni dezeni u kombinaciji zagasitih teget nijansi i crne boje.

timberland zenska1 timberland zenska2

Nova kolekcija Timberland jakni (zima 2014) u potpunosti je predstavljena na izvornom sajtu preko koga ih možete i kupiti: www.shop.timberland.com Malo više cene su uobičajene kada su nove kolekcije u pitanju ali ih dobar kvalitet savakako opravdava. Svaki model je kompletno opisan, a posao kupovine će Vam olakšati podaci o dimenzijama svih važnijih elemenatajakni.

Muške Timberland jakne – nova kolekcija (2014)

– Ovaj model posebno ističe liniju tela i zapravo je elegantan kraći kaput.  Jakna je uzradjena od vune, što pruža toplinu i udobnost. Cena: oko 200 evra. Održava se jedino hemijskim čišćenjem

timberland nova muska1

– Plava muška Timberland jakna koja možda liči na džemper, ali je idealna za casual prilike ili odlazak na fudbalski meč. Cena: Oko 100 evra.

timberland nova muska2

– Muška Timberland jakna u atraktivnoj crvenoj boji košta oko 150 evra. Namenjena je za kišne dane jer je vodonepropusna. Ima posebnu postavu od najlona, a može se odvojeno prati i u mašini za veš.

timberland nova muska3

– Timberland muške kožne jakne su malo skuplje. Ovaj model od brušene kože košta oko 700 evra. Malo duži model je idealna za dug boravak na otvorenom tokom hladnih zimskih dana. Izradjena je od nabuk kože a postava je pamučna.

timberland nova muska4

– Siva Timnerland muška jakna sa trendi štepovima košta oko 120 evra. Perfektna je za svakodnevne izlaske, odlazak na jutarnju kafu, šetnje u prirodi… Pošto ima sloj izradjen od najlona, idealna je za kišne dane jer je vodootporna.

timberland nova muska5

Ženske Timberland jakne – nova kolekcija (2014)

– Ovaj tamno sivi model sa krznom košta oko 500 evra. Kombinujte je sa tamnim džinsom i bajk gležnjačama. Istaćiće Vašu liniju a prirodna koža nudi  posebnu udobnost i komfor. Izradjena je od prirodne ovčije kože a postava je od pamuka.

timberland nova zenska1

– Timberland ženska kožna jakna u modernoj bež boji košta oko 450 evra. Ima trendi štepove i asimetrične rajsferšluse. Pripada klasičnom bajker stilu a kvalitetna prirodna ovčija koža i meka pamučna postava obezbedjuju udobnost.

timberland nova zenska2

– Timberland ženski mantilić u teget boji košta oko 150 evra. Klasični model sa kapuljačom idealna je za šetnje po sunčanom ali i po kišnom vremenu jer je vodootporna.  Izradjena je od poliestera i najlona.

timberland nova zenska3

– Timberland ženska prljavo bela jakna, super topla za hladne zimske dane. Košta oko 200 evra. Punjena je pačijim paperjem, i ima duplo zakopčavanje na rajsferšlus. Odličan izbor za dnevne šetnje i opuštene izlaske sa prijateljicama.

timberland nova zenska4

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts