Devica: slaganje sa drugim znakovima – najidealniji jarac, bik, ribe…

Devica u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Za device važi da su teški ljudi, konzervativni, skloni konstantnim kritikama, ali trebalo bi da znate da su oni veoma inteligentni, precizni u svim poslovima koje obavljaju, ali i veoma strastveni, što niko ne očekuje.

U pitanju su porodični ljudi, muškarci nastoje da supruzi i deci obezbede lagodan život i finansijsku sigurnost, a žena devica je brižna majka, puna ljubavi i razumevanja prema svojim najmilijima.

Devica je odličan radnik, a najbolje se snalazi u poslovima koje drugi smatraju dosadnim, jednoličnim i monotonim. Baš takve poslove oni obavljaju precizno, do savršenstva.

U pitanju su obrazovani i kulturni ljudi, što i priliči inteligentnim osobama kao što su oni. Njihovo ponašanje je smerno, a tračevi su im odvratni. U mladosti se ne upuštaju u ljubavne skandale i avanture, ali ako ostanu neoženjeni ili neudate, sve će ih to stići u srednjim godinama, kada mogu čak postati i razvratni. Devicama ni tada nije problem da pronađu partnera, jer su uvek mladoliki i lepi.

Sa kim se device najbolje slažu u horoskopu?
Sa kim se device najbolje slažu u horoskopu?

Devica – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

S obzirom da su sklone kritikama, device za pojedine znakove nisu poželjni partneri, ali su zato veoma pouzdani u braku i vezi, nisu skloni prevarama i vanbračnim avanturama, što opet drugi umeju da cene. Devici odgovaraju prvenstveno odgovorni i porodični ljudi.

Najčešće traže nežne partneri, koji ne vole da izlaze i da se upuštaju u avanture.

Nije im lako da pronađu osobu koja im u potpunosti odgovara, pa tek u kasnijim godinama ulaze u bračne vode.

Ljubavni horoskop: devica
Ljubavni horoskop: devica

Kako se slažu devica i ovan

Naizgled stidljiva devica privućiće ovna svojom tajanstvenošću. Dopašće mu se i to što je devica neko ko je realan i ko stoji čvrsto na zemlji. Imaju nekoliko zajedničkih interesovanja i u suštini to je ono što će neko vreme držati ovu vezu.

Devica i ovan uopšte nisu preporučljiv par. Ovan je jedan od onih znakova koji ne podnosi da mu neko protivreči, a devici je u prirodi da kritikuje druge. U žaru svađe može doći i do raznih ponižavanja, a to već vodi ovu vezu u propast. Da bi opstali, moraju prvo da nauče da poštuju jedno drugo i da izbegavaju vređanje. Ni seks nije ništa posebno, ovan je kao i uvek brzoplet, što devici smeta.

Kako se slažu devica i bik

Sa bikom i devicom je već druga priča, bik je prosto idealan za device. Jak, stabilan, realan, skoro u potpunosti joj odgovara. Ovo su porodični znakovi, koji nisu avanturistički nastrojeni. Takođe, oboje su štedljivi i ne rasipaju novac.

Dešava se da se u seksu jave neslaganja, ali devica i bik se toliko dobro slažu da će i ovakve probleme rešiti sa lakoćom.

Kako se slažu devica i blizanci


Devica i blizanci
imaju jednu veoma bitnu zajedničku tačku, a to je Merkur, koji je planeta vladalac i kod jednog i kod drugog znaka. Zato ovaj par ima mogućnost da ostvari solidnu vezu, ako se oboje potrude. Seks nije loš, a poželjno je da kombinacija bude tipa muškarac devica i žena blizanac.

Postoji i velika verovatnoća da veza neće biti toliko uspešna. Devica mora naučiti neke stvari o blizancu ako želi da ga zadrži: blizanci vole svoju slobodu, vole izlaske i avanture i još mnogo toga što ona sama ne podnosi. Dakle da bi veza potrajala potrebna je određena tolerancija i sa jedne i sa druge strane.

Najbolji partner za devicu je bik
Najbolji partner za devicu je bik

Kako se slažu devica i rak

Ova kombinacija i nije tako loša, devica je za raka u stvari sjajan partner. Oboje su mirni i povučeni, vole iste stvari, a raku se najviše dopada to što se može osloniti na preciznu i pouzdanu devicu. Seks je dobar, ali vremenom biva sve bolji i bolji, dok se devica i rak ne naviknu jedno na drugo i ne shvate šta ko voli i šta koga uzbuđuje.

Rakovi su emotivni i ma koliko voleli svoju devicu, njene kritike će ga duboko povrediti.

Kako se slažu devica i lav

Ako je posao u pitanju par je idealan. Ako se radi o ljubavnom paru, ne očekujte puno, mada nije ni neostvarivo. S obzirom da u poslu savršeno funkcionišu, poželjno je da se radi o paru koji ima zajednički biznis, koji će ih držati na okupu. Takođe kada uplove u bračne vode, stvari će ići nešto bolje, pošto će ih deca, koju toliko vole držati na okupu.

Lav neće biti preterano zadovoljan seksom, nerviraće ga kritike koje mu devica upućuje zbog neozbiljnog ponašanja, jer, zaboga on je ,,najbolji i najdivniji“

Kako se slažu devica i devica

I devica se sjajno slaže sa pripadnicima istog znaka. Kako i ne bi kad u svemu odgovaraju jedno drugom, imaju ista interesovanja razmišljanja, vole i iste stvari u seksu, ali ne znači da će biti idealan.

Vremenom odnosi mogu zahladneti, konstantene kritike postaju svakodnevnica i jednostavno jedno jutro mogu se probuditi i shvatiti da više ništa ne osećaju jedno prema drugom. Naravno, njih spajaju neke druge stvari i zajednička interesovanja, a veza će eventualno pući ako Merkur ima loše aspekte.

Lav je loš izbor za devicu, ali će zato devica pronaći zajednički jezik sa pripadnicima istog znaka.
Lav je loš izbor za devicu, ali će zato devica pronaći zajednički jezik sa pripadnicima istog znaka.

Kako se slažu devica i vaga

Kao i kod veze sa lavom, tako i veza sa vagom može uspeti jedino ako vaga i devica imaju zajedničke poslove. Seks će biti dobar ako su trenutno raspoloženi i ako poklone dosta pažnje predigri.

Veza je labava, ali ne znači da će se prekinuti, ukoliko oboje imaju zajedničke interese. Ako treba potražiće nekog sa strane ali raskidati neće. Previše je razlika u njihovom karakteru.

Kako se slažu devica i škorpija

Evo jedne sjajne kombinacije, pogotovo ako se radi o ženi devici i muškarcu škorpiji. Seks je dobar ali nekako se gleda da se uvek prvo zadovolji strastvena škorpija. Međutim devici to ne smeta toliko. Još ako su određeni aspekti povoljni, devica ima idealnog partnera u svojoj škorpiji.

Međutim ponekad aspekti mogu biti i loši. Tu će se već javiti određene razlike. Veza u tom slučaju može da opstane mada partneri neće biti baš najsrećniji.

Kako se slažu devica i strelac

Strelac nije najpoželjnija opcija za devicu. Može joj pružiti malo zabave s vremena na vreme, a devica će ponekad nerealnog strelca spustiti na zemlju.Imaju i dosta zajedničkih tema za razgovor i razmatranje.

Ipak imamo više negativnih komentara za ovu vezu koja može da uspe ugavnom samo na kraće staze. Strelac se teško vezuje . U seksu se ne dopunjavaju. Aspekti su nešto bolji ako je u pitanju kombinacija muškarac devica i žena strelac.

Strelca zaobići u širokom luku.
Strelca zaobići u širokom luku.

Kako se slažu devica i jarac

Jarac je već mnogo bolji izbor za devicu. Oboje su zemljani znakovi i što je najbitnije iste naravi. Pametni, proračunati, porodični, pomalo nervozni… Ovo je par koji ni nedaće ne mogu razdvojiti, šta više još više će ih spojiti. Razumeju se čim se pogledaju. Ni jedno ni drugo nisu preterano strastveni sa drugim znacima, ali zajedno prave vatromet. Sa jarcem će se devica možda najbolje složiti u krevetu.

Iako su oba znaka pomalo teška, ova kombinacija je retko kad bezuspešna i skoro nema nikakvih mana, čak i kad su aspekti nepovoljni.

Kako se slažu devica i vodolija

Sa vodolijom devica će proživeti simpatičnu avanturu, ali neće ostvariti neku stabilniju vezu. Avanturistička vodolija, devici će pružiti malo zabave, a zajedno vole da diskutuju o mnogim temama. Dobar seks, mada vremenom će se stvari zakomplikovati.

Razlog je naravno razlika u karakterima. Opet one čuvene razlike između zemljanih znakova koji su realni i stabilni, i vazdušnih koji su nestalni i pomalo neozbiljni. Čak i ako veza opstane ili ima dobre aspekte, osetiće se da je labilna i mlaka.

Kako se slaži devica i ribe

Ova veza nije loša, a poželjno je da to bude kombinacija žena devica i muškarac riba. Možda nemaju puno toga zajedničkog ali su svakako za pohvalu. Ljubav vode nežno, razumeju se i u krevetu, a na svim drugim poljima dopunjavaju jedno drugo.

Kao što smo već napomenuli, njihovi karakteri su suprotni, ali bez obzira na to ovoj vezi je uspeh zagarantovan.

Devica i ribe su sjajan par za duže staze.
Devica i ribe su sjajan par za duže staze.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts