Jarac slaganje sa drugim znakovima – najviše vole device i rakove

Jarac u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Jarac u horoskopu je najspecifičniji po tome što je veoma ambiciozan. Nije strano ni da zapostave porodicu ili neke druge stvari u svom životu upravo zbog karijere.

Oni su u potpunosti posvećeni poslu. Za ženu jarca recimo, ne postoji podela na muške i ženske poslove. Za zarliku od nekih drugih znakova, jarčevi uopšte nisu nametljivi u kolektivu, ali uvek uspevaju da se probiju i dobiju unapređenje.

Njihova planeta vladalac – Saturn, čini ih melaholičnim, pa će vam delovati kao da su pomalo tužni. Takođe, oni su često i zatvoreni, pa ne pričaju mnogo. Nemaju puno samopouzdanja, njihov život je često i monoton jer oni vole ustaljene norme i ne prihvataju baš najbolje promene.

Jarčevi su jako mudri, pogotovo kada ih neko napadne. Njihov protivnik samo može da se iznervira kada ih vidi da su ravnodušni. U stvari jarčevi se često, mnogo nerviraju ali sve to trpe u sebi.

Jarac - slaganje sa drugin znacima
Jarac – slaganje sa drugin znacima

Jarac – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Jarac za neke znakove i nije najpoželjniji partner, baš zbog toga što mnogo ćuti i što nije previše otvoren za partnera. Njegova ambicioznost je takođe problem, jer mnogo radi i porodicu ponekad stavi na drugo mesto, iza karijere.

Za muškarce je, na primer, poželjno da u kasnijim godinama uđu u brak, pošto se vremenom formiraju kao ličnost, mnogo bolja nego što su bili u mlađim godinama.

U vezi vole da su dominantni, a ako je partner pametniji i sposobniji, lako se može osetiti ugroženim. Jarčevi nisu od onih znakova koji vole da im je partner bolji od njih, da mu ide u poslu i karijeri, bolje nego njima samima. Jarčevima sve to često smeta.

Jarac - sinastrija
Jarac – sinastrija

Kako se slažu jarac i ovan

Ukoliko su materijalisti po prirodi, ova veza bi i mogla da opstane, jer su oboje veoma ambiciozni. Kako imaju zajedničke ciljeve, koji obično podrazumevaju sticanje bogatstva, ovan i jarac će se prvenstveno poštovati.

Ipak, postoji nekoliko ključnih razlika koji kvare ovu vezu, prvenstveno jer je ovan impulsivan i nema strpljenja za neke stvari, dok je jarac proračunat, pa sve radi polako i strpljivo čeka pravi trenutak. Seks može biti prilično dobar, ali samo ako su partneri u dobrim odnosima. Ma kolika privlačnost bila među njima, neće se ni pogledati dok se ne pomire. Kod njih ne postoji seks pomirenja.

Kako se slažu jarac i bik

Evo kombinacije, praktično bez mane. Pogotovo za brak. Ne vole trzavice, oboje su spori, proračunati, opušteni, pre svega ovo su dva porodična znaka. Jarac je ambiciozan, sposoban da zaradi novac, a bik proračunat i taj novac će lako uložiti u prave stvari i pri tom uštedeti. Seks je takođe dobar, ali…

… jedino jarac ponekad može tražiti nešto više, tj biće zahtevniji prema svom partneru. Međutim bik lako rešava i ovakve situacije, jer kao što smo već pomenuli, on je proračunat i strpljiv. Par svakako ima dobru komunikaciju, kojom rešava i ovakve probleme.

Kako se slažu jarac i blizanci

Jarac i blizanci će se privlačiti samo u početku. Imaće solidan seks jer fizička privlačnost svakako neće izostati. Jarac voli inteligentne ljude, a blizancima Merkur daje pamet kojom će privući jarca.

Za nešto više ovakvu kombinaciju valja izbegavati, jer je jarac za bliznaca suviše krut i dosadan, a blizanac neozbiljan. Dve potpuno suprotne osobe, koje će i same vremenom uvideti da i nisu baš jedno za drugo. Naravno izuzetaka ima uvek pa i u ovoj situaciji.

Kako se slažu jarac i bliznaci?
Kako se slažu jarac i bliznaci?

Kako se slažu jarac i rak

Solidna kombinacija. Ovo može biti veza puna ljubavi, koja će čak popuniti neke eventualne nedostatke u vezi. Ako je žena rak a muškarac jarac, utoliko bolje, jer žene rakovi obično vole da ostanu kod kuće i brinu o deci i porodici, dok ambiciozni jarac želi da se nesmetano posveti karijeri.

Seks nije preterano strastven i vatren, ali to i nije neka stvar koja ovom paru nedostaje u vezi. Oni su ispunjeni mnogo prečim stvarima. Jarac može nekad biti hladan za emotivnog raka.

Kako se slažu jarac i lav

Lavovi i jarčevi treba da se izbegavaju u širokom luku, pogotovo kad je ljubav u pitanju.

Nemaju apsolutno ništa zajedničko, pa ni u krevetu se neće složiti nešto naročito. Razlike će ih ubiti. Lav je narcisoidan, preteruje u hvaljenju samog sebe, a jarac pesimista kome je sve to drama i preterivanje. Ne libi se da spusti lava na zemlju, i to na grub način. Jarac je i previše hladan za lava, koji se ponaša kao mala beba kada se posvađa sa jarcem.

Kako se slažu jarac i devica

Malo ljudi će se razumeti kao jarac i devica. Imaju mnogo toga zajedničkog, iste su naravi, vole iste stvari, oboje su porodični ljudi, mnogu da budu dobro stituirani. Ono što je najspecifičnije jeste to sto jedno drugo čine veoma strastvenim, dok sa drugom horoskopskim znakovima uglavnom ne mogu da probude tu strast. Razni problemi samo jačaju njihovu vezu, razumeju jedno drugo i dovoljan je samo jedan pogled da shvate šta njihov partner želi i oseća.

Kako se slažu jarac i devica?
Kako se slažu jarac i devica?

Ova ljubavna kombinacija je gotovo bez mane. I devica i jarac su teški karatkeri ali bez obzira na to njihova veza je retko kad problematična Ovo je kombinacija koja se preporučuje sa velikim simpatijama.

Kako se slažu jarac i vaga

Jarac bi trebalo da izbegava vazdušne znakove u širokom luku, pa tako ni vaga nije izuzetak. Spaja ih jedino to što je vaga, za razliku od vodolije i blizanaca, porodičan znak, pa bi brak mogao da opstane ako su oboje skoncentrisani na dobrobit svoje dece i njihov napredak.

Par nema neku posebnu komunikaciju, a to će se najviše odraziti kada je vođenje ljubavi u pitanju, jer ne pričaju šta smeta jedno drugoom, šta ko voli, kakve su im fantazije… Lepršava vaga ima potpuno drugačije poglede na svet, a hladni jarac je realniji i okrenut karijeri.

Kako se slažu jarac i škorpija

Sa škorpijama je potpuno druga priča. Škorpija traži sigurnost u životu, prvenstveno a jarac će joj to i obezbediti, pogotovo kada govorimo o materijalnoj sigurnosti . Takođe škorpija je impulsivna, lako pobesni, dovoljna je samo varnica da se ona iznervira. Jarac je miran i povučen, tako da je neće izazivati. Ono što im je zajedničko jeste njihov čvrst karakter i stav koji zauzimaju. Ni jedno, ni drugo nisu podvodljivi i lako se hvataju u koštac sa problemima u životu.

Kako se slažu jarac i strelac

Sa strelcem, jarac ne bi trebalo da se zadržava u vezi ili da se zaljubljuje u njega, jer su veze ovog tipa obično kratkog veka. U početku jarca će privući strelac koji je avanturista, zabavan i zanimljjiv. Razlike su prevelike, ali dešava se i da veza opstane na duže staze. Tada neće biti neke velike strasti i emocija, ali partneri će se poštovati i posvetiti nekim drugim ciljevima u životu.

Bez obzira na tu mogučnost u astrološkim krugovima jarac i strelac nisu omiljena kombinacija. Strelac ostaje celog života željan avantura, a jarac želi da se smiri i prepusti svakodnevnoj monotoniji, jer njemu odgovara takav život. Strelac sa druge strane to mrzi. Jarčevi su jedan od retkih znakova koje strelac ne može da uzbudi u seksu.

Kako se slažu jarac i strelac?
Kako se slažu jarac i strelac?

Kako se slažu jarac i jarac

Dva pripadnika istog znaka, mogu da održe vezu i to veoma uspešno. Naravno podrazumeva se da su toliko ambiciozni, čak će nekada i zapostaviti svoju vezu zbog nekih obaveza. Njihova porodica je tradicionalna, i ne poklanjaju puno pažnje društvenom životu. Najviše su okrenuti deci. U teškim vremenima se potpomažu, iako su oba znaka sklona depresivnom raspoloženju.

Nisu strastven par, vođenje ljubavi je obično monotono, bez nekih velikih uzbuđenja. Osim toga jarac i jarac mogu ostvatiti uspešnu ljubavnu vezu.

Kako se slažu jarac i vodolija

Nemaju puno toga zajedničkog što bi moglo da održi ovu vezu. Mogu ih spojiti zajednički poslovi, pogotovo ako je taj posao vezan za tehniku. Sa jarcem će vodolija biti dobar prijatelj, a vodoliji u vezi prvenstveno treba prijatelj pa tek onda ljubavnik. Iz tih razloga ova veza može biti uspešna. Poželjnije je da ovo bude kombinacija žena vodolija i muškarac jarac.

Ipak više je razlika koje će uništiti ovu vezu. Prva je što se tiče intime. Ni jedan ni drugi znak nisu preterano erotični, a situaciju pogoršava hladni jarac. Takođe jarac ne podnosi da bude u vezi sa rasipnikom, a vodolija to svakako jeste. Neće trpeti da on zarađuje i štedi, a da neko drugi nemilice troši taj novac.

Kako se slaži jarac i ribe

Spoj jarac i ribe je sasvim solidan, a još je bolje ako je to kombinacija žena jarac i muškarac riba. Ovo je par koji će njihove razlike dopuniti. Jarac će naterati ribe da budu malo realnije u životu. Sa druge strane ribe navode jarca da bude emotivniji, jer ga i same obasipaju ljubavlju i toplinom.

Da bi veza opstala, jarac mora biti malo nežniji prema ribama i razumeti njihov svet sanjara u koji beže. Ribe opet treba da budu realnije i da se naviknu na jarčevu urođenu hladnoću. Ni erotika u vezi nije, baš, na zavidnom nivou, ali ni jedan ni drugi znak nisu preterano erotični, pa im i ne smeta.

Kako se slažu jarac i ribe?
Kako se slažu jarac i ribe?
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts