Dormeo anatomski jastuci za lepši san i protiv hrkanja

Dormeo jastuci su sigurno medju najkvalitetnijim na našem tržištu. Iskustva i utisci korisnika skoro su uvek više nego pozitivni. Cene su u odnosu na kvalitet relativno pristupačne a Dormeo omogućava plaćanje na rate uz probni period korišćenja proizvoda nakon čega ga možete vratiti i bez reklamacije u klasičnom smislu.

Dormeo proizvodi su kvalitetni, meki i udobni, antialergijski, anatomski jastuci i uglavnom izradjeni od materijala kao što je memorijska pena. Tu su i dekorativni jastučići koji će upotpuniti enterijer ali i specijalni dečiji jastuci, jastuci za trudnice, dojilje, za putovanje…

Jastuk Aloe Vera

Jastuk Aloe Vera poseduje patent zatvarač koji dozvoljava da brzo i lako dodate ili oduzmete punjenje jastuka kako biste podesili visinu i tvrdoću jastuka u odnosu na Vaše potrebe. Ovakve osobine čine ovaj jastuk idealnim za sve položaje tokom spavanja:na boku, ledjima, na stomaku…

jastuk-aloe-vera

Jastučnica koju dobijate uz jastuk je obogaćena Aloe Verom, a njeno održavanje dozvoljava pranje na 60° C. Cena Aloe Vera jastuka: 2.990,00 dinara.

Aromatherapy jastuci

Jastuci sa aromom su izradjeni od kvalitetnog pamuka s punjenjem koje se može vaditi ili dodavati u zavisnosti od toga koja visina jastuka Vam odgovara. Jastuci se mogu prati u mašini na 60°C. Odaberite između četiri fantastična mirisa – lavanda, jasmin, limun i kamilica koji su sušeni su na 70°C i zatvoreni u ambalažu kako bi zadržali miris 90 dana!

jastuk lavanda

Jastuci za decu

Dečiji Dormeo jastuci su anatomski i sastoje se iz 3 sloja. Imaju mogućnost prilagođavanja individualnim potrebama deteta i visinom i mekoćom. Ovi jastuci se prilagođavaju obliku glave, vrata i ramena, prate rast deteta, podržavaju pravilno držanje kičme i odlično su rešenje za dete, od perioda ranog detinjstva do desete godine. Kako dete raste, možete menjati dimenzije jastuka, odnosno visinu i širinu, dok takodje, u odnosu na to da li Vaše dete više voli mekši jastuk, i to možete prilagodjavati vadjenjem ili dodavanjem slojeva memorijske pene. Navlaka za dečije jastuke je od čistog pamuka i može se prati u mašini na 60°C!

jastuk deciji

Dekorativni jastuci

Dormeo Merino jastuci ozradjeni su od pamuka i merino vune. Vrlo su prilagodljivi i odlični za svakodnevno popodnevno leškarenje. Kvalitetna Merino vuna pruža osećaj luksuza u vašem domu. Vuna, koja je i prirodni regulator toplote, savršeno će vas grejati tokom zime, a leti pružiti osećaj svežine. Punjen je mekim i paperjastim Wellsleep mikrovlaknima koja su idealna zamena  za guščije perje, i ne privlače prašinu, grinje i bakterije. I ovaj jastuk ima opciju vadjenja punila u cilju prilagodjavanja potrebama. Dormeo Merino jastuk sa dve nijanse biće odličan dekorativni elegantni element u svakom domu. Dostupan je u bež, plavoj, braon i ljubičastoj boji. Izaberite one boje koje će se uklopiti u enterijer Vašeg dnevnog boravka ili u ambijent spavaće sobe.

jastuk dekorativni

Dormeo jastuci od memorijske pene – jastuci koji hlade i osvežavaju

Ovi jastuci su kreirani za one koji se jače znoje tokom spavanja što utiče na kvalitet sna. Memosan Cool Anatomic jastuk ima Smart gel perle koje su utkane u memorijsku penu, i pružaju prijatan i osvežavajući osećaj. Anatomski dizajn čini da se jastuk lako prilagođava konturi vrata i glave. Jastuk ima dve jedinstvene površine za spavanje – sloj gela sa jedne strane za  osvežavajući osećaj i memorijsku penu sa druge strane za mekoću. U jastuk je takodje postavljen i AirX sistem mrežica što lak protok vazduha. Cena – oko 5 000 dinara.

jastuk-memo-pena

Dormeo jastuk za putovanje

Dormeo Travel je jastuk za maksimalnu udobnost tokom putovanja. Napravljen je u obliku slova U i idealno je rešenje za podršku umornom vratu, posebno ako se dugo vozite autobusom ili avionom, a želite da malo odspavate. Cena:1.990,00 dinara.

jastuk putovanje

Jastuk za trudnice i dojilje

Ako imate problem sa kičmom, što se često dogadja trudnicama,a i ako želite svojoj bebi da obezbedite savršenu potporu za početno sedenje ili dok je dojite – ovaj jastuk je odličan izbor jer se prilagodjava svakom obliku i pruža odličan oslonac. Cena – oko 2 800 dinara.

jastuk-trudnice

Jastuk od heljde

Jastuk od heljdinih ljuspica je prirodni način zapoboljšanje kvaliteta sna i u te svrhe se u mnogim azijskim zemljama koristi više od 600 godina. Fizioterapeuti sve češće preporučuju jastuke punjene heljdom, a cena ovakvog Dormeo jastuka kod nas je oko 2 000 dinara.

jastuk-heljda

Jastuk od bambusa

Dormeo Bamboo jastuk je punjen specijalnim vlaknima bambusa, koja su prilično vazdušasta i poseduju  antibakterijska svojstva. Bambus tako ove jastuke čini potpuno prirodnim i antialergijskim.

jastuk-bambus

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts