Ideje za ukrašavanje torti za dečiji rodjendan

Kada su u pitanju ideje za ukrašavanje torti za dečiji rođendan, da budem iskrena ne znam odakle bih počela. Ukrašavanje torti predstavlja pravu umetnost u koju je potrebno uložiti puno ljubavi i truda, bez obzira da li ih ukrašavate fondan masom, mrvicama, gumenim bombonama ili, pak čokoladnim, belom čokoladom, kokosom, a možete ih praviti i sa šlagom, te dekorisati pomoću šprica, nekim kremom u koji ste dodali kolačarsku boju, na primer.

Kažu da slika govori više od reči, pa nećemo mnogo pisati kako treba da izgleda dekoracija i ukrašavanje torti za dečiji rođendan, već smo vam pripremili slike u kojima ćete uživati, sigurna sam.

I nemojte da vas obeshrabri ukoliko recimo ne znate da radite sa fondan masom ili se bojite da ukrašavate tortu belom čokoladom ili crnom. Uvek možete posegnuti za kokosom, raznim mrvicama, gumenim bombonama, kremom ili, pak jestivim slikama. Ono što je mnogo važnije, jeste ljubav sa kojom ćete pripremati tortu, a kasnije je ukrasiti.

Naravno, najjednostavnije ukrađavanje torti za dečije rođendane je sa šlagom, pomoću šprica ili bez njega i jestivim slikama. Ali, možete recimo kupiti i figurice, pa ih poređati na tortu, posuti kokosom u boji, mrvicama ili gumenim bombonama i vaša dekoracija će biti sjajna.

Ideje za ukrašavanje torti sa šlagom

Ukrašavanje torti za dečiji rođendan sa šlagom, pomoću šprica ili bez njega jeste najlakše za mnoge domaćice, ali to ne znači da torta mora izgledati jednostavno.
Ideje za ukrašavanje torti za dečije rođendane sa šlagom su brojne, a mi vam predlažemo samo neke od njih:

dekoracija sa šlagom

ukrasavanje torti šlagom

torte za rodjendan slag

Dekoracija rođendanski torti sa fondan masom

Ukoliko se odlučite za ukrašavanje torti za dečiji rođendan fondan masom, morate biti vrlo obazrivi, jer ukrašavanje fondan masom nije uopšte tako jednostavno ukoliko nemate iskustva. Zato je najbolje da pre neko što počnete ukrašavanje torti za dečiji rođendan isprobate rad sa fondan masom. A kada to naučite, onda vaša dekoracija može biti kakvu god požele vaši mališani.

Kao i za ukrašavanje sa šlagom, tako su brojne ideje i za ukrašavanje torti za dečiji rođendan fondan masom, a ovo su samo neke od njih:

ukrasavanjem fondan masom

rodjendanske torte dekoracija

fondan masa za ukrasavanje

dekoracija torte

Dekoracija i ukrašavanje torti mrvicama, kokosom, crnom i belom čokoladom, gumenim bombonama…

Najčešće se domaciće odlučuja da dekoracija i ukrašavanje torti za dečiji rođendan bude sa kokosom, mrvicama, crnom ili belom čokoladom, gumenim bombonama ili, pak jestivim slikama.

I za ovakvo ukrašavanje torti za dečiji rođendan su brojne ideje, a ovu su, naravno samo neke od njih:

ukrasavanje cokoladom

ukrasavanje bombonama

ukrasavanje stapicima

dekoracija cokoladom

neobicna dekoracija torte

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts