Najlepše haljine za Novu godinu 2016.

Pored organizacije najludje večeri, dogovora sa društvom, ili sa porodicom i decom, rezervacija u restoranu ili pak nekog dužeg putovanja, svaka žena i devojaka zna, da posebno vreme treba da izdvoji za izbor cipela, garderobe, odgovarajuće frizure, šminke, aksesoara…

Haljina je nekako najlakši izbor a garantuje odredjeni vid elegancije. Haljine za Novu godinu su već dugo deo posebnih kolekcija modnih brendova, jer ipak je reč o komadu garderobe za nesvakidašnju priliku pošto je u najludjoj noći skoro sve dozvoljeno kada je u pitanju stil oblačenja! Samo ne treba izgledati obično.

Doček Nove godine zahteva malo više elegancije, neku šljokicu ili sjajni detalj, čipku… To ipak ne mora da bude isključivo na haljini. Glamur možete da postignete i uz male šljokičaste detalje poput ukrasa za kosu, senke sa šljokicama, cipela, torbice… U nedostatku elegantne haljine, postignite takav efekat uz pomoć atraktivnog nakita, frizure i upadljive šminke!

Crne haljine su uvek moderne i sa njima je teško pogrešiti. Ako nemate mnogo vremena za izbor garderobe ili za njeno kombinovanje – crna haljina je za Vas pravi izbor! Lako će se uklopiti sa skoro svakom šminkom i obućom.

haljine zara

Zarine haljine sa svetlucavim detaljima i printovima obezbediće potreban glamur.

haljine za docek

Poslednjih sezona, crne haljine u stopu prate i crvene haljine koje takodje postaju svojevrsna klasika. Ne kaže se uzalud da, ako ste zbunjeni i ne znate šta da obučete – izaberite crveno! Bićete sigurno primećeni. Haljine u cinober ili karmin crvenoj boji lepo će se slagati sa zlatnim cipelama, belim čizmicama, na kraju i sa crnom obućom.

haljine verica r.

Crvena haljina Verice Rakočević od pliša za dame sa stavom.

haljine za novu godinu

Kikiriki mladalačka lepršava haljinica garantuje udobnost.

Bilo da su duge, kratke ili srednje dužine – haljine za Novogodišnju noć moraju imati “ono nešto” što će ih lako uklopiti u atmosferu čarobne noći, celovečernje zabave, žurke…  Ako nemate vremena ni para da posebno za ovu priliku odete u šoping, sigurno da večernje haljine koje već imate u ormaru, mogu da utrče kao prva pomoć! Samo ih kombinujte na nesvakidašnji način.

Mnogi modni brendovi već su izbacili kolekcije namenjene za praznične prilike koje slede, pa tako solidan izbor nude Mango, Zara, Koton, Kikiriki, ali i domaće kuće kao što su PS fashion ili Balašević.

Saveti:

  • Za žurku sa prijateljima, pravi izbor su trendi kratke haljine, uz telo, od sjajnih i šljokičastih materijala. Ovde Vam neće biti potrebno mnogo dodatnog rada na detaljima i aksesoaru, jer su ovakve haljine već dovoljno svečane.
  • Za klasično novogodišnje veče u nekom od hotela, duga večernja haljina sa golim ledjima od svile ili u kombinaciji sa čipkom – biće odličan izbor. Štiklicesu nezaobilazne!
  • Ako Novu godinu čekate na nekom od trgova, možete se odlučiti za opušteniju varijantu – usku kratku ali deblju pletenu haljinu koju ćete kombinovati sa bajk čizmicama.
  • Za punije dame, preporuka su haljine srednje dužine u tamnijoj boji koje ne idu tik uz telo. Izdužite figuru dodatno uz visoke potpetice!
  • Ako ste vitki, slobodno se upustite u avanturu izbora haljine koja ima providne delove od tila i koja će naglasiti Vašu savršenu figuru.

haljine balasevic1

Osim klasičnih crnih i crvenih haljina – ako želite da izadjete iz šablona – izaberite dugu pink haljinu od čipke.

haljine luna1

Bela boja i te kako može biti elegantna, a glamur za novogodišnju noć, obezbediće biseri i perlice na ovoj „Luna “ svečanoj haljini.

haljine mango

Svilena lavanda Mango haljina sa diskretnim pliseom je svakako poželjan izbor.

haljine ps

Čarlston stil je i dalje u modi.

haljine ps2

Za nesvakidašnji izgled, možeda posluži i animal print. Požejan izbor za mladje devojke je i ova PS fashion haljina.

Lep provod!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts