Modne kombinacije za večernji izlazak za proleće/leto 2016.

Modne kombinacije za proleće/leto 2016 donose nam nešto novo, ali su zadržale i najbolje od prethodne sezone. Kako su dolaskom proleća svi mnogo raspoloženiji za večernje izlaske, evo kako da što lakše osmislite svoju idealnu modnu kombinaciju za sastanak, žurku, druženje u gradu ili neki drugi izlazak.

Devojke, sa helankama ne možete da pogrešite

Helanke su već neko vreme ponovo na modnoj sceni. U pitanju je komad odeće za skoro svaku priliku, bilo da se radi o opuštenoj, dnevnoj varijanti ili odeći za izlazak. Možete naći čak i farmerke sa elastinom koje opušteno mogu zameniti helanke.

Kada kažemo žurka i helanke, mnogi prvenstveno pomisle na kožne, crne helanke. Njih možete kombinovati uz mnogo toga, a omiljeni komad odeće uz kožne helanke jeste recimo krzno i razna druga ,,čupava“ odeća. Popularne su i kožne helanke u crvenoj ili bodro boji. Uz kožne helanke se nose i svilenkaste, široke tunike, ili opuštene pamučne majice, koje se mogu lepo iskombinovati uz neki blejzer. Savet: ako nosite crne helanke, nemojte da vam i gornji delovi odeće budu takođe u crnoj boji jer helanke neće doći do izražaja i kombinacija će biti previše zatvorena.

Uz crne kožne helanke, birajte majice otvorenijih boja.
Uz crne kožne helanke, birajte majice otvorenijih boja.

Šarene helanke sa raznim printovima i aplikacijama takođe su popularne. Neki vole životinjski print, na primer tigrasto ili zebrasto, a neki sa simpatičnim nazivima, ,,punk princess“ stil, drečave i što šarenije. Šarene helanke takođe možete iskombinovati za večernji izlazak, ali morate voditi računa o šarama. Recimo ,,animal print“ može da prođe, kao i neke simpatične cvetne kombinacije. Kombinacije sa zastavama su takođe u redu. Što se tiče gonjih delova odeće, birajte jednobojne, tamnije komade odeće. I providne bluze mogu doći u obzir, ali opet pod uslovom da to bude neka tamnija boja.

Za večernji izlazak su popularne i pamučne, šarene helanke različitih dezena.
Za večernji izlazak su popularne i pamučne, šarene helanke različitih dezena.

Haljine za devojke sa stilom

Ukoliko je u pitanju žurka, mnoge devojke posežu za seksi, provokativnim haljinicama. Duge, elegantne i konzervatnivne haljine ostaju za neka ozbiljnija dešavanja.

Haljina sa šljokicama je uvek dobar izbor za žurku i takozvani ,,party look“. Omiljene boje za ovakve kombinacije su zelena, crna, tamno plava, srebrna. Za proleće su idelne jer su neki modeli sa dugim rukavima, a za topliji period birajte seksi top haljine sa šljokicama.

Sa mini haljinom nikad ne možete pogrešiti. Mala crna haljinica, u raznim oblicima uvek će biti kraljica večernjih, modnih kombinacija. Ove godine, na spisku večernjih haljinica, naćiće se i široke, lepršave haljine, različitih dužina. Što je najbolje mogu ih nositi i devojke koje nemaju baš idealnu liniju, jer prikrivaju nedostatke na vašem telu.

Za opušteniju varijatnu birajte i haljine od teksasa, koje opet postaju aktuelne. Izaberite haljinicu koja odgovara vašem stilu. To može biti seksi i kratka haljina koja prati liniju tela i ističe vaše obline ili pak široka, komotna kombinacija, sa, recimo, nekim lepim pojasom u braon boji.

Haljine za večernji izlazak - proleće / leto 2015
Haljine za večernji izlazak – proleće / leto 2016

Kombinacije sa košuljama

Za večernji izlazak odaberite lagane, lepršave košuljice. One mogu biti i providnog materijala, a ispod obucite neki dobar top. Široki komadi odeće učiniće da vam letnji izlazak bude prijatan, jer se sve radije nosi komforna i lagana odeća, što je i poželjno u letnjem periodu. Ovo je ujedno i dobra vest za sve devojke koje imaju neki kilogram viška, pa će široka odeća bez problema pokriti te nedostatke.

Košulje možete kombinovati uz bilo šta: helanke, farmerke, uske suknje sa dubokim strukom ili letpšave letnje suknjice. Štikle, baletanke ili patike. Mogu se upasati, vezati pojasom ili pustiti da padaju preko donjeg dela odeće. Veoma su zahvalne za nošenje, na vama je samo da odaberete model koji vam se dopada i adekvatno ga iskombinujete.

Nose se i elegantnije varijante, sa naramenicama, zakopčane do grla. Neki vole jednostavne i jednobojne, neko sa simpatičnim aplikacijama a neko sa cvetnim dizajnom. Jednostavno rečeno, kada su košulje u pitanju imate zaista veliki izbor u zavisnosti od vašeg stila. Neke od tih komada odeće možete nositi i preko dana, na primer za posao i slično.

Lepršave košuljice su idealne za vrele letnje žurke.
Lepršave košuljice su idealne za vrele letnje žurke.

Kombinacije sa suknjama

Devojke koje imaju malo puniji stomačić ili krupnije butine, mogu sakriti svoje nedostatke u suknjici sa dubokim strukom. Mi predlažemo da to budu mini suknjice, koje možete kombinovati kako uz široke košulje ili bluzice, tako i uz uske majice.

Kratke a široke suknje takođe su sve popularnije, pogotovo u kožnoj varijanti. Za one koji vole malo smelije kombinacije, preporučujemo i suknjice drečavih boja, s tim što onda morate pažljivije birati gornji deo odeće. Tada bi valjalo da odaberete neku tamnu majicu ili bluzu, najbolje u crnoj boji.

Ako se odlučite za malo dužu, usku suknju, do kolena i sa dubokim strukom, gore izaberite kratku majicu ili bluzicu koja otvara stomak. Poželjno je da bude u istoj boji i dizajnu kao i suknja.

Kakve će se suknje nositi ovog leta?
Kakve će se suknje nositi ovog leta?

Kombinacije sa starkama

Uz veliki broj pomenutih kombinacija možete obuti i starke. Starke su uglavnom za neki ležerniji izlazak, ali ako ste malo smeliji možete ih iskombinovati i sa nekom elegantnijom variantom.

Na primer starke se u poslednje vreme nose i uz suknje sa dubokim strukom, s tim što gore ne možete obući bilo šta. U obzir može da dođe neka atlet majica ili jednobojna široka bluza.

Simpatičnu kombinaciju napravite i sa letnjim širokim haljinicama u cvetnom dezenu ili opuštenim teksas haljinama. U koliko se radi o nekoj jednostavnoj mini haljini, opet možete obuti starke. Naravno uslov je da to ne bude neka elegantna varijanta, već sportska elegancija. U svežijim letnjim noćima ovu kombinaciju možete upotpuniti sa teksas jaknicom.

Starke se kombinuju i uz blejzere. U suštini mogu ići uz bilo kakvu sportski – elegantnu kombinaciju. Tako da uz blejzer i starke možete obući recimo neke dobre farmerke i opuštenu majicu.

Starke se mogu kombinovati uz sportsku eleganciju.
Starke se mogu kombinovati uz sportsku eleganciju.

Modne kombinacije za izlazak za punije dame – proleće / leto 2016.

Ovo je sjajna sezona i za punije dame, jer većinu aktuelnih komada odeće mogu i one nositi. Kako i ne bi kad je u pitanju široka i komforna odeća koja prikriva nedostatke.

Počnimo od suknji sa dubokim strukom, koje će sakriti stomak, a ako su široke mogu prikriti i bokove. Uz ovakve kombinacije odaberite neku komotnu, lepršavu blizicu koju ćete upasati. Široki rukavi pokriće vam i ruke.

Birajte široke haljine koje se sužavaju oko struka. Kombinaciju dodatno ulepšajte nekim simpatičnim pojasom u zavisnosti od boje haljine. Neka vam haljine ne budu previše iznad kolena.

Ako ste ljubitelj dužih lepršavih tunika, možete čak nositi i helanke. Predlažemo da izbegavate ravnu obuću i odaberete visoke potpetice, jer će vas dodatna visina suziti.

Punije dame mogu da odahnu - ovog leta na modnoj sceni dominira lepršava odeća, koja sakriva nedostatke.
Punije dame mogu da odahnu – ovog leta na modnoj sceni dominira lepršava odeća, koja sakriva nedostatke.

Ako i dalje nemate ideju, evo još nekih interesantnih kombinacija za večernji izlazak:

Modne-kombinacije-za-vecernji-izlazak-za-prolece-leto-2016-5.

Modne-kombinacije-za-vecernji-izlazak-za-prolece-leto-2016-2.

Modne-kombinacije-za-vecernji-izlazak-za-prolece-leto-2016-1

I još neki predlog za punije dame:

moda za punije dame prolece leto 2015

moda za punije dame za vecernji izlazak

moda za punije dame

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts