Najbolji sajtovi i placevi za kupovinu polovnih automobila u Italiji

Na internetu su brojni sajtovi koji nude uvoz automobila iz inostranstva, samo bi valjalo naći onaj čije cene će se uklopiti u vaš budžet. A cene su zaista šarolike, zato bi valjalo da dobro pogledate brojne sajtove na kojima se nude polovni automobili iz Italije, ali i drugih zemalja.Činjenica je da su cene mahom povoljnije kada je inostranstvo u pitanju, u odnosu na domaće tržište, međutim prodaja, odnosno uvoz vozila na taj način ipak može da bude mač sa dve oštrice.

Prvi razlog za to jeste što, u principu kupujete automobil na neviđeno, osim ukoliko nemate mogućnost da posetite auto plac na kome se nalazi odabrani model automobila. A sa druge strane, tu su i carina, ali i ostale dažbine koje se plaćaju državi za uvoz polovnih automobila iz Italije ili bilo koje druge zemlje. Zato se svakako preporučuje da se dobro raspitate da li vam se uvoz isplati ili ne.

Brojni sajtovi nude gotovo sve marke automobila : “ Alfa Romeo „, “ Audi „, “ Opel „, “ Fiat „, “ BMW „, ali i mnoge druge po pristupačnijim cenama u našoj zemlji. Na vama je samo da odlučite da li vam je ovaj vid kupovine zaista i prihvatljiv.

auto placevi italija

Sajtovi za kupovinu polovnih automobila u Italiji

Neki od sajtova koje možemo da preporučimo svakako su:

www.subito.it
www.autosupermarket.it
www.autoscout24.it
www.autoshopping.it

Ovo naravno nisu jedini sajtovi na kojima možete pronaći polovne automobile, ali su svakako najpregledniji i imaju najveću ponudu.

Auto placevi Trst

Auto placevi koji se nalaze u ovom italijanskom gradiću su najčešće posećeni od strane naših državljana, uzevši u obzir da je Trst udaljen od prestonice Srbije tek nešto više od 600 kilometara, pa se do njega relativno brzo i lako stiže auto putem od Beograda prema Zagrebu, pa dalje preko Ljubljane do Trsta.

Iako su brojni auto placevi u Trstu koji nude različite marke automobila : “ Alfa Romeo „, “ Audi „, “ Opel „, “ Fiat „, “ BMW „, ali i mnoge druge, obratite pažnju na cene, jer se one u pojedinim slučajevima bitno razlikuju u zavisnosti od toga koji auto plac posetite.

auto placevi trst

Auto placevi poznati kao “ Autostar Spa „, www.autostargroup.com su specijalizovani za polovne automobile marke “ BMW “ i “ MINI „, mada na njima možete naći i ostale marke automobila. Adresa ovog auto placa je Via Flavia broj 134, mada auto placevi ove firme postoje i u mnogim drugim gradovima Italije.

U Trstu se nalazi i auto plac “ De Bona FVG S.r.L. „, a njihova adresa je Via Flavia 120, Trst. Internet sajt na kome možete pronaći cene odabranih modela je www.gruppodebona.it Ovaj plac je između ostalih zastupnik automobila marke : “ Alfa Romeo „, “ Fiat “ i “ Jeep „, ali se bave prodajom i ostalih marki automobila.

Auto placevi Milano

Milano je drugi grad po posećenosti ljudi iz Srbije, koji žele da uvezu polovni automobil iz Italije. Kao i za Trst, tako i za Milano važi da su u njemu brojni auto placevi, a za svaku preporuku je auto plac “ Auto Albrici „, čija je adresa Via Berlinguer broj 2. Iako je Milano od Beograda udaljen preko 1 000 kilometara, to ne sprečava one koji žele da uvezu polovni automobil iz Italije da posete neki od auto placeva u ovom gradu. Internet adresa ovog auto placa je www.autoalbrici.it U ponudi su mnoge marke polovnih automobila, a između ostalih i : “ Alfa Romeo „, “ Audi „, “ Opel „, “ Fiat „, “ BMW „, čije su cene mahom pristupačne, kada se uzme u obzir kvalitet vozila.

Auto placevi Bolonja

Auto placevi su izuzetno brojni u Bolonji, pa je zato prilično teško preporučiti ih. Svakako, u zavisnosti od vaših potreba i budžeta, možete se odlučiti da posetite recimo auto plac “ Gruppo Ghedini „, koji se nalazi na adresi Via della Elettricista broj 7, Bolonja i na internet adresi www.gruppoghedini.it Veći deo ponude ovog auto placa čine automobili marke “ Alfa Romeo “ i “ Fiat “ , mada je moguće naći i modele : “ Audi „, “ Opel „, “ BMW „, “ Škoda „, “ Suzuki „, ali i mnoge druge. Cene se razlikuju u zavisnosti od godišta i proizvođača, ali se mogu naći i automobili po povoljnijim cenama.

Auto placevi Verona

Verona je još jedan italijanski grad koji rado posećuju naši državljani koji žele da uvezu polovan automobil iz inostranstva. Kao i Trst, tako i Verona nije naročito mnogo udaljena od Beograda. Da biste stigli do ovog italijanskog grada treba da pređete nešto manje od 900 kilometara.

Auto plac “ Andrian Flavio & C. Sas “ se nalazi na adresi Via Nazionale broj 55a, Verona, a njihov sajt je www.andrianauto.it
Odlikuju ga povoljne cene, a iako je ova firma ovlašćena za automobile marke “ Volkswagen „, u njihovoj bogatoj ponudi ćete naći i polovne automobili mnogih drugih marki.

Auto placevi Vićenca

Na adresi Viale del Lavoro broj 56, Vićenca se nalazi auto plac koji je za svaku preporuku. Internet adresa auto placa “ Fergia Automobili “ je www.fergia.it a u ponudi su gotovo sve marke automobila : “ Alfa Romeo „, “ Audi „, “ Opel „, “ Fiat „, “ BMW „, ali i mnoge druge.
Tu su i auto placevi : “ Autoshop Srl „, “ La Regina “ i “ Vipauto Sas „, između ostalih.

Auto placevi Torino

Na dve lokacije u ovom italijanskom gradu se nalaze auto placevi koji po kvalitetu ponude spadaju u sam vrh. “ Torino Auto “ se nalazi na internet adresi www.torinoauto.it dok se auto placevi nalaze u Strada del Portone broj 10 i Via Antpnio Grandi, Grugliasco, Torino. U ponudi su polovni automobili marke : “ Alfa Romeo „, “ Fiat „, “ BMW „, “ Citroen „, “ Ford „, “ Hyundai “ i “ Iveco „.

U Torinu se takođe nalaze brojni auto placevi, pa ćemo pomenuti samo neke od njih : “ L. D. Car Torino Srl „, “ Auto Bavuso „, “ Spazio Tre Srl “ i mnogi drugi.

Auto placevi Bari

Idealan izbor za uvoz polovnih automobila iz inostranstva ukoliko putujete iz Crne Gore svakako je italijanski grad Bari, sa kojim je crnogorski grad Bar povezan morskim putem.

Auto placevi u Bariju nisu toliko brojni kao i Trstu ili Milanu, recimo, ali ćete svakako moći da pronađete valjan auto plac koji se bavi prodajom polovnih automobila.

Auto plac “ Marino Automobili “ se nalazi na adresi Viale Japigia broj 180, Bari. U ponudi su automobili gotovo svih marki, čije su cene i više nego povoljne. Neki od automobila koje možete naći u ponudi ovog auto placa su : “ Alfa Romeo „, “ Audi „, “ Opel „, “ Fiat “ i “ BMW „.

Za preporuku su i auto placevi : “ Car Service Srl „, “ Autotrend Srl „, “ Radicci Automobili Spa „, “ Autoteam Spa „, kao i mnogi drugi.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts