Naturino obuća – anatomska i od prirodnih materijala

Naturino cipele za decu su dizajnirane tako da prate mališane u njihovim aktivnostima, igri, skakanju… Kreatori ove obuće vode računa da svaki dečiji pokret bude bezbedan i udoban. Tehničke karakteristike cipela, uključujući i jedinstveni “pesak” efekat, obezbedjuje svu stabilnost i sigurnost koja je potrebna za zarvoj nežnog i osetljivog dečijeg  stopala.

Naturino obuća prati zahteve prvih dečijih koraka već 30 godina. Obuća se izradjuje nakon namenskih istraživanja najfinijih i kvalitetnih materijala i njihovog uticaja na potrebe stopala. Specijalisti kao što su pedijatri i fizijatri u saradnji sa dizajnerima na taj način stvaraju cipele koje su ne samo prijatne i udobne, već su potpuno prilagodjene nozi jer daju potrebnu posršku zglobovima, ne stišću i ne pritiskaju nogu. Različiti zahtevi svih dečijih uzrasta, počev od rodjenja, uslovili su izradu linija cipela za bebe za prohodavanje, preko obuće za stariju decu, a na kraju, postoji i linija modela obuće za odrasle.

Sva Naturino dečija obuća ima prenosivi uložak koji se vadi, i fleksibilno dno koje garantuje pravilan razvoj mišića stopala. Osim toga, vodi se računa i poslednjim modnim trendovima pri njihovom dizajniranju. Naturino cipele su uglavnom prisutne u specijalizovanim buticima dečjih cipela, dok se brojne Naturino ekskluzivne prodavnice, i robne kuće nalaze u mnogum zemljama.

Imajući u vidu visoki kvalitet materijala i procesa izrade, jasno je da su cene Naturino obuće nešto više, ali iskustva roditelja čiji mališani nose modele ovog proizvodjača su više nego pozitivna posebno po pitanju trajnosti i udobnosti.

Naturino cipele

Linije ciplela Naturino, ove sezone posebno su bogate obućom izradjenom od prirodne lakirane kože. Cena dečijih cipela u proseku je 70 evra. Na akcijama i u outlet kolekcijama mogu se naći povoljniji modeli. Cipele za najmladje obično se zatvaraju čičak mehanizmom ili kaiševima, što omogućava lako obuvanje i izuvanje. Pored klasične crne boje, cipelice za prohodavanje se mogu naći u vedrim bojama, sa šljokicama i zanimljivim aplikacijama.

naturino cipele1

Naturino čizme

Naturino čizme za najmljadje su obično srednje dubine, izradjene su od prirodne mat ili brušene kože u raznim bojama. Cena čizama je oko 100 evra, dok u kolekciji za stariju decu preovladjuje crna boja. Crni lakovani materijali i ove imaju primat kod modela za stariju decu. U ponudi su zimske duboke čizme sa gumenim djonom, ugg modeli i ski čizme sa punjenjem od vodootpornih materijala.

naturino cizme

Naturino baletanke

Izuzetno udobni modeli baletanki odlikuju se prvenstveno mekom kožom od koje su izradjene. Anatomski prilagodjene stopalima imaju i uložak koji se može vaditi po potrebi.

naturino baletanke

Naturino patike

I patike za najmladje su napravljene od meke prirodne kože i imaju anatomski prenosivi uložak. Djon je prilagodljiv, napravljen od kvalitetne gume a prosečna cena je oko 80 evra.

naturino patike

naturino patike3

Naturino patofne

Modeli Naturino patofni za najmladje privlače pažnju svojim dizajnom ali je najvažnije da su udobne i da pružaju neophodnu potporu zahtevnom dečijem stopalu. Zatvaranje čičkom olakšava obuvanje.

naturino patofne2

Naturino sandale

U kolekciji sandala, pažnju privlače modeli sa brojnim kaiševima u vedrim bojama. I sandale su prilagodjene anatomskim oblikom, potrebama najmladjih.

naturino sandale

Naturino obuća za odrasle

Iako je reč o kolekciji za “veliku decu”, i ovde su stručnjaci iz Naturino tima vodili računa o udobnosti, prirodnim materijalima i modernom dizajnu.

naturino odrasli

naturino odrasli3

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts