Idealni pokloni za njega

Potreban vam je poklon za momka ili supruga? Postoji čitav niz interesantnih stvari koje mu možete pokloniti. Iako su žene mnogo jednostavnije, kada je darivanje u pitanju, pošto je izbor mnogo veći, ni odabir poklona za muškarca, ne bi trebalo da predstavlja problem, ako se malo potrudite.

Za početak, potrebno je da poznajete želje i potrebe svog partnera. Nemojte gledati na muškarce sa predsarudama. Ne mora da znači da svaki muškarac voli stvari vezane za sport, baš kao i što ne mora da znači da svaka žena voli cveće ili nakit. Najlakše je odabrati poklon ako znate šta je vašem partneru zaista potrebno.

Drugo, ukoliko vas partner istinski voli i ukoliko je vaša ljubav ona prava, pažnja koju mu pružate, će mu više značiti od samog poklona. Ako baš želite da ga iznenadite, možda neki od naših predloga mogu da vam pomognu da se odlučite za adekvatan poklon, povodom Dana zaljubljenih, godišnjice, rođendana, Nove Godine ili neke druge prilike.

Idealni pokloni za njega za Novu Godinu, godišnjicu, Dan zaljubljenih, rođendan ...
Idealni pokloni za njega za Novu Godinu, godišnjicu, Dan zaljubljenih, rođendan …

Ideje za rođendan ili Novu Godinu

Ukoliko se radi o poklonu za rođendan ili neki praznik, svom dragom poklonite nešto lično.

Na primer, za polaganje diplomskog ispita, poželjno je pokloniti nešto ozbiljno. Neka to bude nešto što će mu možda koristiti u poslu. Za diplomski ispit, obično se poklanjaju kožni novčanici, kožni kaiš, rokovnik, neka dobra muška torba i slično. Ako vam je budžet malo veći, onda mu poklonite nešto od tehnike: mobilni telefon ili tablet, a u obzir mogu da dođu i gedžeti poput blu tut slušalica, miša za računar, i slično. Ovo takođe može da bude dobar poklon za muškarca koji voli tehniku. Ukoliko se vaš gospodin bavi kancelarijskim poslom, poklon može da bude nešto od kancelariskog pribora.

Dalje, tu su i neki klasični pokloni sa kojima ne možete da pogrešite: dobra košulja ili njegov omiljeni komad odeće, ručni sat, parfem, kozmetika, alkoholno piće poput vina, viskija, itd …

Za Novu Godinu predlažemo da se ne izlažete prevelikom trošku jer se radi o komercijalnom prazniku, tokom kojeg se većina ljudi, uglavnom, bespotrebno istroši . Ako volite da darujete voljenu osobu, onda je obradujte sa nekim sitnicom. Na primer u obzir može da dođe slatkiš ( čokolada, bombonjera, čokoladni Deda Mraz, slatkiš u obliku srca ), zatim komad veša, privezak, upaljač, za poslovne ljude olovka i rokovnik, za sportske tipove neki predmet sa logom omiljenog tima ili sportiste, i slično.

Šta pokloniti muškarcu, a da pri tom bude originalno i kreativno?
Šta pokloniti muškarcu, a da pri tom bude originalno i kreativno?

Tinejdžerke imaju običaj da svojim mladićima poklanjaju i plišane igračkice. Ovo je simpatičan poklon ako ste mladi, ali za ozbiljnog muškarca, ovakav poklon je nepotreban i nepraktičan. Odrasli muškarci, vole nešto drugačije igračke.

Pokloni za godišnjicu ili Dan zaljubljenih

Ako vam je potreban poklon za godišnjicu, onda to može da bude nešto što imate mogućnost da podelite. Predlažemo neko putovanje, u zavisnosti od vaših finansijskih sposobnosti. Ako raspolažete većim fondom, onda idite na višednevno putovanje: letovanje, skijanje, posetite neku evropsku metropolu… Ukoliko imate manje novca, neka vaše putovanje bude tokom vikenda ili bar jednodnevni izlet. Srbija je prelepa, lako ćete naći neko izletište, banju ili planinu u blizini vašeg grada. Za urbane osobe, predlažemo šoping, možda izlet do Beograda ili Novog Sada, pošto su u pitanju veliki gradovi, gde možete videti razne znamenitosti.

Ljubitelji noćnog provoda, mogu da izvedu svoju jaču polovinu u grad. U obzir dolazi bioskop, pozorišna predstava ili večera u romantičnom restoranu. Zanimljivo je organizovati izlazak u omiljeni noćni klub. U izlazak možete izaći sami vas dvoje ili sa društvom, ako vam je tako interesantnije.

Ideje za ,,uradi sam" poklone.
Ideje za ,,uradi sam“ poklone.

Da se još jednom osvrnemo na sportske tipove. Najidealniji poklon za ove momke svakako su karte za dugo očekivanu utakmicu. Iako vi sami možda ne volite sport, pridružite se svom momku ili suprugu ovoga puta. Njemu će vaše prisustvo svakako značiti. Ako će se uskoro održati koncert njegovog omiljenog benda, dve karte za muzički spektakl će takođe obradovati vašeg muškarca.

Kada govorimo o Danu zaljubljenih, predlažemo isto kao i za Novu Godinu. Dan zaljubljenih je komercijalni praznik, i dovoljan je samo mali znak pažnje, poput neke sitnice.

,,Uradi sam“ pokloni – originalno i kreativno

Za originalni poklon kojim možete oduševiti svog partnera ne treba puno novca. Malo kreativnosti i dobra ideja mogu učiniti svaki poklon posebnim.

Svečana večera u vašem domu, može da bude originalni poklon. Zna se da put do muškog srca vodi preko stomaka. Potrudite se i oko serviranja, a uz obrok poslužite neko dobro piće. Naravno uz ovakvu večeru ide tiha muzika, prigušeno svetlo i koktel haljina sa potpeticama. Ako spadate u malo slobodnije devojke, umesto deserta, u obzir može da dođe neki egzotični ples u provokativnom vešu. Idealan poklon za muškarca, zar ne?

Šta pokloniti dečku, mužu ...?
Šta pokloniti dečku, mužu …?

Devojke koje se bave kreativnim poslovima, mogu same da naprave recimo ram za slike. Ako volite dekupaž ili kviling, uz malo mašte nije loše napraviti neki simpatičan ram, ubacite vašu zajedničku fotografiju i uz posvetu na zadnjoj strani poklonite svom dečku.

Za muzikalne momke, sipmatičan poklon može biti i ce – de sa kompilacijom njegovih omiljenih pesama, koje ćete sami sakupiti i narezati na disk. Sami dekorišite omot diska, a dekoracija može da se sastoji od nekog lepog ljubavnog stiha i vaših fotografija.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts