|

Djakuzi i Spa apartmani u Beogradu

Odlazak u spa i wellness centre postao je veliki trend u mnogim evropskim državama. U moru neodložnih obaveza, nagomilanih zadataka, sastanaka, gužve i buke spa centri postaju mirna luka. Mesto gde se svako može na trenutak opustiti, oporaviti mišiće i obnoviti snagu za dalje poslove. Ipak, spa centri postaju sve skuplji, a određeni broj posetilaca ne želi svoje vreme za odmor da provede sa nepoznatima u bazenu ili sauni. Apartmani sa đakuzijem, saunom i turskim kupatilima predstavljaju sve ozbiljniju konkurenciju spa centrima, jer nude znatno više pogodnosti.

Iznajmljivanjem apartmana sa spa odeljkom svakom gostu je garantovana privatnost i neograničeno korišćenje hidromasažnih kada i saune. Gosti se mogu jednom okupati u đakziju ili nekoliko puta za vreme boravka. Najbolje od svegu jesu više nego povoljne cene, jer je korišćenje spa dela već uključen u cenu. Nije potrebno zakazivati termine za saunu ili parno kupatilo, jer je sve to na raspolaganju samo gostima apartmana i zavisi od njihovog slobodnog vremena.

Trend iznajmljivanja ovakvih apartmana nije zaobišao ni Beograd. Najpopularniji spa apartmani u Beogradu se nalaze na Novom Beogradu, Vračaru i samom centru grada.Mogu se pohvaliti nameštajem izuzetnog kvaliteta, modernim detaljima i higijenom na najvišem nivou. Gostima omogućavaju vrhunski komfor i doživljaj, jer se po mnogo čemu razlikuju od standardne ponude apartmana. Nije redak slučaj da se apartmani iznajmljuju i za male privatne proslave rođendana, godišnjice braka ili jednostavno druženje sa prijateljima.

Kada su u pitanju apartmani sa djakuzijem, ponuda ne zaostaje za apartmanima sa saunom. Često hidromasažne kade idu zajedno sa sunom, te gosti mogu uživati u njihovim blagodetima. Posetioci koji znaju da je boravak u đakuziju i sauni zdrav za telo, mišiće, krvni pritisak i um, rado iznajmljuju ovakav tip smeštaja. Apartmani se mogu iznajmiti na jedno veče, a odličan su izbor i prilikom dužeg boravka u Beogradu. Spa odeljak nije jedino čime su opremljeni, naprotiv. Goste očekuje nameštaj najvišeg kvaliteta, umetnički detalji, opremljene kuhinje i izuzetne cene.

Popularni su i apartmani, koji pored đakuzija i saune imaju i parno ili tursko kupatilo. Gosti koji žele luksuz često iznajmljuju takve apartmane, ali su inače dostupni svačijem budžetu. Odlazak u spa centar i čekanje za slobodne termine su sada prošlost. Njihovo mesto su zauzeli spa apartmani i apartmani sa đakuzijem, koji osvajaju simpatije sve većeg broja gostiju. Ponuda je znatno veća i bolja od spa centara, što je ovakav vid smeštaja postavio među najtraženije apartmane u Beogradu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts