|

Gde se smestiti u Novom Sadu

Najveći grad Vojvodine, Prestonica kulture i nosilac titule glavnog grada omladine zaista može mnogo toga da ponudi svojim turistima. Sva počasna imena koja grad nosi pripisana su mu s razlogom. To se dokazuje odmah po dolasku u Novi Sad. Kako kročite na teritoriju njegovog Starog grada, odmah vas zapahne blaga vojvođanska atmosfera, mir šetališta i prelepa arhitektura. Vreme koje nadalje provodite upoznaje vas sa kvalitetnim kulturnim sadržajima, zelenim prostranstvima, levom i desnom obalom Dunava i njihovim atrakcijama: plažom Štrand ili Petrovaradinskom tvrđavom. Sve navedene prednosti obavezuju posetioce da im posvete određeno vreme, bez obzira na razlog dolaska u grad. Čak i ako ste u gradu zbog obaveza poslovne prirode, ne bi trebalo da iz njega pođete, a da ne priuštite sebi uživanje u nekoj od novosadskih lepota.

Osim navedenih atrakcija, na kvalitet vašeg boravka sigurno će uticati i smeštaj u kome ćete provesti svoj novosadski odmor ili pronaći relaksaciju od poslovnih obaveza. Sva naselja Novog Sada mogu se pohvaliti smeštajem odličnog kvaliteta, tako da je sigurno da ćete dobiti komfor i udobnost. Ipak, zbog bogatstva ponude i sadržaja izdvajamo naselja Stari grad, Liman i Rotkvarija, kao najcentralnije i turistički najbogatije tačke Novog Sada. Kako bismo vam olakšali put traženja idealnog smeštaja u ovim naseljima, za vas smo iz široke ponude apartmani u Novom Sadu izdvojili tri kvalitetna objekta.

Tri najbolja apartmana u centru Novog Sada

Sve izdvojene smeštajne jedinice izuzetno su moderne, komforne i opremljene. Dakle, osim njihove odlične lokacije, i njihova unutrašnjost će doprineti pozitivnom utisku tokom boravka u Novom Sadu.

Prestige – idealan smeštaj na jednoj od najatraktivnjih lokacija u gradu. Apartman se nalazi u naselju Stari grad, nedaleko od Stadiona Karađorđe. Iako se nalazi u samom srcu grada, ovaj dvosoban objekat je izolovan od buke i pruža vam potpun mir. Tokom boravka u njemu na raspolaganju vam je dnevni boravak, spavaća soba, opremljena kuhinja, kupatilo i terasa, koji su opremljeni modernim nameštajem i mnoštvom zanimljivih, brižljivo odabranih detalja. Prestige vam pruža komfor, udobnost, mir i blizinu mnoštva kulturnih sadržaja, spomenika, kafića, restorana i mesta dobrog provoda.

Premium 3 – jedan od najkvalitetnijih apartmana u naselju Rotkvarija. Ovaj objekat površine 45 m2, idealan je za četiri odrasle osobe, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Dnevni boravak sadrži ugaonu garnituru, izlaz na terasu, opremljenu kuhinju i trpezarijski sto. Spavaća soba poseduje veliki bračni krevet, a kupatilo tuš kabinu, sanitarije i potrebnu kozmetiku. Odlična lokacija apartmana Premium 3 omogućava vam da uživate u mnogobrojnim gastronomskim objektima, šetnji duž obližnjeg Dunavskog parka i postavci Galerije Matice srpske.

Milica Liman – savršen odmor na samoj obali Dunava. Ovaj moderan objekat se nalazi u naselju Liman III, jednom od turistički najbogatijih novosadskih delova. U njemu su smešteni Limanski park i deo plaže Štrand. Pored odlične pozicije, apartman Milica Liman nudi širok prostor, u kome može boraviti čak 6 osoba, te je savršen za grupe koje zajednički žele da se upoznaju sa svim novosadskim lepotama. Osim mnoštva sadržaja oko apartmana, na raspolaganju su vam i dve spavaće sobe, velika dnevna, kuhinja i terasa, koja gleda na zelenilo i predstavlja savršen prostor za odmor od poslovnih obaveza i gradske gužve.

Još jednom smo pokazali da Novi Sad zaslužuje sve navedene pozitivne atribute, ali i da s razlogom pridobija još jednu laskavu titulu – jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Srbiji. Tek kada se lično upoznate sa gradom koji ima dušu kakvu ima Novi Sad, shvatićete opravdanost svih pozitivnih komentara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts