|

Smeštaj u perifernim novosadskim naseljima

Pitanje: kako pronaći savršen smeštaj u Novom Sadu biva sve češće postavljano, i to ne smo među zaljubljenicima u Egzit, nego i među domaćim turistima koji sve više uviđaju mnogobrojne prednosti najvećeg Vojvođanskog grada. Lepota grada i njegova široka ponuda sadržaja, kao i specifična atmosfera kojom odiše, razlozi zbog kojih je ovaj grad stecište turista i van letnje sezone. S tim u vezi, dolazi do razvoja smeštajnih kapaciteta koje Novi Sad nudi i koji se iz godine u godinu sve više razvijaju. Ono što je vremenom postala velika prednost kategorije apartmani Novi Sad jeste to što turistima nudi kvalitetan smeštaj u svim svojim delovima. Više nije samo centar grada taj koji može da pruži vrlo kvalitetne objekte i prijatne boravke. Sada možete uživati u nekoj od perifernijih lokacija, uz naravno znatno niže cene, a svakako podjednako kvalitetnu uslugu. Izdvojili smo dva novosadska naselja koja su u poslednje vreme postala popularna kako po svojim sadržajima, tako i na osnovu kvaliteta svojim smeštajnih jedinica.

Naselje Salajka

Novosadsko naselje koje se ne može definisati kao prigradsko, već više kao širi centar grada, postalo je izuzetno traženo i razvijeno kada je u pitanju iznajmljivanje stanova na jedan ili više dana. Ovaj novosadski kvart se nalazi između Podbare, Rotkvarije, Banatića i Vidovdanskog naselja, dok ga na severu oivičava kanal Dunav-Tisa-Dunav. Dakle, ovo ukazuje na njegov odličan položaj, čiju vrednost dopunjuje izolovanost od gradske buke i gužve. Osim povoljne lokacije, u okviru ovog naselja nalaze se i odlični apartmani, koji će ispuniti raznovrsne zahteve. Najbolji primer je apartman Piano.

Piano Salajka

Ovaj studio apartman idealan je za dve odrasle osobe, koje mogu uživati u udobnim prostorijama i modernom nameštaju odličnog kvaliteta. Objekat poseduje glavnu sobu sa bračnim krevetom, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa odličnim pogledom na grad. Ono što je pogodnost čitavog naselja, pa i ovog apartmana, jeste što može da ponudi raznovrsne sadržaje, uživanje u ugostiteljskim i gastronomskim objektima vrhunskog kvaliteta. Cena jednog noćenja u apartmanu iznosi 30€, a kako se broj noćenja povećava, tako se cena smanjuje.

Sigurno je da će smeštaj u Salajki i apartmanu Piano pružiti vrlo ugodne trenutke.

Novosadska četvrt Slana bara

Reč je o naselju vrlo interesantnog položaja i izgleda, koje je idealno za miran odmor i uživanje u mnogobrojnim aktivnostima. Ovaj deo Novog Sada smešten je sa leve strane kanala Dunav-Tisa-Dunav, a u blizini auto-puta, što ga čini vrlo povoljnim za smeštaj nakon dugih vožnji. Ono se može definisati kao nešto udaljenije od centra Novog Sada, ali svi njegovi posetioci nakon boravka u njemu nose vrlo pozitivne utiske i tvrde da se do Starog grada stiže za manje od 10 minuta vožnje. Pored ovoga, Slana bara pruža mnoštvo objekata koji će upotpuniti i ulepšati boravke, među kojima je i sportsko-rekreativni centar Slana bara – mesto okupljanja i priprema sportskih timova različite vrste. Što se smeštaja tiče, izdvajamo vrlo kvalitetnu vilu koja broji 13 apartmana.

Vila Vanessa

Ova vila koja se nalazi u centru naselja sadrži 13 objekata različite strukture i konfiguracije. U njoj su smešteni apartmani koji su pogodni za dve, tri ili četiri osobe, a svaki od njih sadrži udobne krevete, prostor za sedenje i odmor i zasebna kupatila. Čitav kompleks je idealan za veće grupe ili timove, za koje je moguća i priprema obroka u okviru restorana koji se nalazi u objektu. Posebna pogodnost je to što se svi apartmani mogu iznajmiti za samo 15€, bez obzira na broj noćenja i broj osoba.

Ovo je bio samo mali deo onoga što novosadska naselja nude. Sigurno je da smo uspeli da pokažemo da za vrlo malo novca ovi delovi grada nude niz pogodnosti i omogućavaju da se potpuno odmorite i u miru uživate.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts