Koja je najbolja agencija za registraciju vozila na Novom Beogradu?

Starosedeoci Novog Beograda uglavnom imaju svoj centar gde godinama vrše registraciju i tehnički pregled. Dešava se da dođe i do promena usled lošijeg kvaliteta rada ili prebukiranosti, ali ne tako često.

Zato smo ovaj tekst posvetili onima koji su se skoro doselili na levu obalu Save. Nije lako adaptirati se na novu lokaciju. Ne poznajete kraj, a potrebne su vam firme za razne usluge bez kojih ne možete funkcionisati.

Razgovarali smo sa vašim novim komšijama i došli do zaključka koja je najbolja agencija za registraciju vozila u Beogradu. Saznajte više u nastavku teksta.

Kriterijumi po kojima smo birali najbolju agenciju za registraciju

Svaka agencija za registraciju na teritoriji cele Srbije danas mora raditi po istom principu koji određuje zakon. Ne postoji razlika u samom radu, zato je jedini način da se izdvoje od ostalih ubacivanjem dodatnih usluga ili olakšavanjem postojećih.

Možemo primetiti da određene agencije ne znaju da organizuju svoje poslovanje, nemaju kapacitet za veći broj korisnika i sve to dovodi do nezadovoljstva. To je jedan od glavnih kriterijuma koji smo uzeli u obzir.

Neki od njih obavljaju određene vrste usluga, dok su neki toliko napredovali da imaju sve pod svojim krovom. Danas je jako važno pružati što više usluga kako klijenti ne bi gubili vreme u menjačnicama, pošti, MUP-u ili kod majstora.

Najbolja agencija za registraciju automobila na Novom Beogradu

Nakon ankete i analize poslovanja većeg broja agencija za registracije na teritoriji Beograda i malo šire došli smo do zaključka. Sve upućuje na to da je DON registracija trenutno jedna od najboljih agencija za registraciju vozila u Beogradu.

Zašto baš oni? Više je razloga za ovakav rezultat. Pre svega uzeli smo dva važna kriterijuma koja smo naveli na početku teksta. DON centar ima veći broj tehnoloških linija tako da može dosta vozila obraditi dnevno. Ne stvaraju se gužve, rade na zakazivanje i mogu se pronaći termini u narednih nekoliko dana.

Drugi kriterijum ispunjavaju u potpunosti. Oni imaju ceo proces registracije svih vozila u svom centru. Nema potrebe da idete na druge lokacije, apsolutno sve rešavate kod njih. Pored standardnih usluga tehničkog pregleda i administrativnog dela imaju svoj servis, platni promet čak i menjačnicu.

DON registarcija – Širok spektar usluga na jednom mestu

Ono što ih dodatno izdvaja iz mase je posedovanje poligona za tehnički pregled. To im daje mogućnost registracije svih vrsta vozila. Kod njih možete vršiti tehnički pregled i registraciju mopeda, motocikla, tricikla, četvorocikla (kvad, ATV) i teretnih vozila.

Poseduju možda i najveću pravno-administrativnu službu gde pružaju usluge atesta-reatesta, prenosa vlasništva, svih vrsta osiguranja (osnovno, kasko, zeleni karton), carinjenje, itd.

Sve to im omogućava da registracija traje što kraće. Doterate vozilo u dogovoreno vreme, oni preuzimaju sve u svoje ruke i za 2-3h sve je gotovo. Na kraju samo platite i nastavljate sa vožnjom. Imaju ovlašćenje za izdavanje nalepnica, tablica i potvrda o saobraćajnim dozvolama.

Pomoću kalkulatora izračunate cenu i platite na rate

Vozače zanima okvirna cena registracije kako bi mogli unapred da planiraju troškove. Na jednostavan način, popunjavanjem formulara sa podacima vašeg auta, softver će izračunati konačnu cenu. Kalkulator registracije je online i nalazi se na njihovom sajtu.

U agenciji DON registracija imate 3 opcije plaćanja tehničkog pregleda i registracije na rate: čekovima građana, administrativnom zabranom i putem kredita. Za prve dve opcije sigurni smo da već znate, dok je kredit novina. Na licu mesta podnosite zahtev samo uz ličnu kartu i u kratkom roku dobijate odgovor. Putem kredita registraciju delite i do 12 mesečnih rata, tako da trošak nećete ni osetiti.

Da li ćete sledeću registraciju poveriti DON centru?

Mnogi stručnjaci u ovoj branši proglasili su DON centar za najveći projekat. Svoje centre u Beogradu imaju na čak tri lokacije od kojih je jedna u vašoj neposrednoj blizini.

Sva naša vozila registrujemo kod njih i svima toplo preporučujemo. Do sada nismo čuli da se neko žalio na njihov rad, zato smo odlučili i ovako javno da ih pohvalimo. Njihov centar za podršku je izuzetno dobar, tako da pre odlaska možete da se konsultujete i izbegnete potencijalne greške.

Da ih više ne hvalimo, sve što bi trebalo još da znate o njima imate na sajtu “don-registracija.com”. Uverite se i sami u njihov kvalitet i sve ono što smo napisali u tekstu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts