kako rezervisati hotel

Kako rezervisati hotel preko interneta u inostranstvu?

Rezervacija hotela preko internet u inostranstvu

Naravno da ako putujete negde, a nemate rodjake ili prijatelje kod kojih cete odsesti, za vas je svakako najbolji izbor odsedanje u hotelu. Vecina gradova ima na desetine njih, pa cak I stotine. Ali, ako zelite da pronadjete najbolje ponude I uzivate u dobrom hotelu, sledite ove savete.

Prvo, kada birate hotel, morate znati koliki budzet imate. Zatim utvrdite koji tip sobe odgovara vama I vasim saputnicima, sta vam je potrebno od dodatne opreme (kao recimo krevetac za bebu ili slicno).

rezervacija hotela preko interneta
Rezervacija hotela preko internet u inostranstvu

Kada ste smislili sta vam treba, idite na neki od sajtova koji rade rezervacije hotela, poput http://www.booking.com Na tim sajtovima imate mogucnost da uporedite vise hotela. Tako dobijate poredjenje tri odabrana hotela.

Posebno obratite paznju na, recimo internet, obroke I slicno. Neki hoteli imaju besplatan bezicni internet, neki ne. Ili, pak neki ukljucuju dorucak u cenu, dok neki imaju samo nocenje bez dorucka. Svakako dobro razmotrite sve mogucnosti, pre nego sto se definitivno odlucite. Ako je moguce, idite direktno na sajt odabranog hotela I pogledajte da li imaju neke specijalne ponude, jer ce vam to biti dodatna usteda.

Kada ste odabrali hotel, proverite da li vam u slucaju da odustanete od dolaska ili izmenite datum vracaju novac. Uz to, ne zaboravite da pitate sve sto vas zanima, kako kasnije ne biste imali nedoumica. Podsecamo vas sta mnoge turiste zanima: da li hotel ima parking, da li je dozvoljen ulaz kucnim ljubimcima, da li je dozvoljeno pusenje, koliko je udaljen od centra grada, da li u blizini ima prodavnica, apoteka, restoran I slicno. Svakako, drzite se pravila: “Ko pita, ne skita,”, jer ce vam to svakako olaksati izbor.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts