sta muskarci ne vole kod zena

Šta muškarci ne vole kod žena?

Šta muškarci ne vole kod žena?

Žene imaju hiljadu i jedan način da zavedu muškarca, ali ne treba da zaborave i na neke svoje osobine i ponašanja koja muškarci ne vole. Evo koje stvari muškarci najviše ne podnose kod žena.

sta muskarci ne vole kod zena

Dijete – muškarci ne vode previše računa ako imaju koji koligram viška ili malo sala na pojedinim delovima tela. Ukoliko reše da smršaju odlučiće se za teretanu ili će malo korigovati ishranu. Retko koji će se odlučiti za rigorozne dijete koje praktikuje sve veći boj žena i koje mogu biti pogubne za zdravlje. Zato im obično kod pripadnica lepšeg pola ponajviše smeta opsednutost linijom i konstantno računanje kalorija.

Cigarete na ulici – Ružno je videti i muškarca koji hoda ulicom i puši cigarete, a o dami da ne pričamo. Žena koja korača ulicom sa cigaretom u ustima nije prizor koji muškarci žele da vide.

Konstantno plakanje – junakinje španske serije, koje drame i non-stop plaču takođe nisu privlačne muškarcima. Oni će samo ponekad biti slabi na ženske suze, ali ako na svaki problem plačete I dramite, imaćete problema sa partnerom.Da dodamo još i da izbegavate da se svakodnevno žalite i zvocate. Ako imate problem iznesite ga i rešite u korenu.

Previše šminke – tri sloja pudera i šareno lice izbegavajte. Muškarci vole prirodne boje ili pak klasičan crveni karmin i lak za nokte. Ali je poželjno da žena izgleda što prirodnije.

Bivši momci – osim ako gospodin ne započne razgovor o bivšim momcima, ne započinjite tu temu. Takođe većina neće tolerisati ako se još uvek družite sa bivim momcima i izlazite sa njima.

Ne govorite u njegovo ime i ne donosite odluke u njegovo ime.  Bas kao sto žene vole da samostalno govore i odlučuju, tako ni muškarcima ne treba advokat. Tako npr, nemojte poručivati piće u njegovo ime ili ručak u restoranu iako znate njegovo omiljeo jelo i piće. Kada ga neko pita šta voli ili šta radi, nemojte odgovarati u njegovo ime.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts