poruke za srpsku novu godinu

Najlepše sms poruke za Srpsku Novu godinu

Najlepše sms poruke za Pravoslavnu Novu godinu

Novogodišnje sms poruke za Srpsku Novu godinu

Iako smo kalendarski zakoračili u Novu 2013., ona prava, naša, Srpska odnosno Pravoslavna Nova godina tek stiže…

Nekima je ona čak i važnija nego tradicionalna, pa se trude na sve načine da obraduju sve drage osobe na taj dan.

Ukoliko vam nedostaje inspiracija, mi smo se potrudili da pronađemo, po našem izboru najzanimljivije poruke za čestitanje Pravoslavne Nove godine. A na vama je samo da odlučite da li ćete ih slati SMS-om, e-mail-om ili na starinski način, poštom…

sms poruke za Srpsku Novu godinu

1. Da nam danas bude bolje, daj nam Bože malo volje. Daj nam zdravlja, sreće, para, nek je nova bolja nego stara. Sad punu digni čašu i dočekaj Srpsku našu. Za Srbiju, za sve nas, 50% + tvoj glas.

2. Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

3. U ovim sitnim satima kad 2013 stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca srećna Nova svima!

4. Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

5. Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.

6. Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2013. SREĆNA TI NOVA!

7. Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!

8. DA imaš zdravlja i DA imaš sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, DA liniju života imaš dugu… DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u Novoj godini pocinje sa DA! SREĆNA NOVA 2013.!

9. Neka tebe i tvoj dom ispuni sreca, u srcima neka vlada mir, u tebi i oko tebe ljubav, a snovi neka postanu stvarnost… SREĆNA NOVA GODINA!

10. Veju, veju pahulje sneg po staklu šara…došla nova godina, a odlazi stara! Kad poslednji čas najavi ponoć, nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene, al ipak, srećo SREĆNA TI NOVA!

11. Zaboravi svu tugu, muku, boli… u ovoj godini samo voli… i ne dozvoli da ti želje iko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari… SREĆNA TI NOVA GODINA!

12. Želim ti 12 meseci bez briga, 53 nedelje srece, 365 dana bez bolesti, 8760 sati provoda, 525600 minuta lepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi. SRECNA NOVA!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts