|

Najpopularnije besplatne Android aplikacije

Koje su najpupularnije besplatne android aplikacija?

Predstavićemo vam deset najpopularnijih besplatnih android aplikacija

Svi vlasnici mobilnih telefona sa Android platformom svesni su da na Android marketu postoji izuzetno veliki broj aplikacija, koje nam umnogome olakšavaju život. Tako da se potraga za njima može pretvoriti u pravi podvig. Zato smo za vas izdvojili one najpopularnije među mnogima.

besplatne Android aplikacije
Najpopularnije besplatne Android aplikacije

Rangiranje najpopularnijih Android aplikacija se menja iz dana u dan, a nove se razvijaju gotovo svakodnevno. Zato je prilično teško izdvojiti najpopularnije. Svakako smo pokušali…

Mesto na kome možete pronaći najpopularnije aplikacije jeste Google Play prodavnica. Sve aplikacije se rangiraju po broju instaliranja. Jedina loša strana liste popularnosti jeste što određene aplikacije ne podržavaju baš sve verzije Android-a. Ipak, većina popularnih aplikacija je i besplatna, što je još jedna dobra strana.

Seesmic

Ova Android aplikacija je favorit ljubitelja društvenih mreža. Pored sledeće, Facebook

aplikacije ona spada u najpopularniju besplatnu aplikaciju. U njoj postoji i dodatak za Twitter,
pa je još bolje kotirana među korisnicima.

Facebook

Facebook za Android je stabilna aplikacija, koja je u poslednje vreme znatno poboljšana za korišćenje. Po popularnosti se nalazi na vrhu liste, a broj njenih korisnika se povećava iz dana u dan.

Hotmail

Jedna od najpopularnijih Android aplikacija, koju je stvorio tim programera bliskih „Microsoft“-u.
Instaliranjem ove aplikacije korisnici dobijaju mogućnost da pomoću jednostavnog interfejsa dobijaju obaveštenja i imaju kvalitetnu podršku. Uz to, moguće je upravljati sa više naloga.

Google Ski Map

Zanimljiva i izuzetno popularna aplikacija koja korisnicima pruža mogućnost upravljanja različitim alatima. Neverovatan prikaz neba, sa svim nebeskim telima: zvezdama, kometama… pružiće vam neverovatan osećaj.

Googles

Pomoću ove aplikacije mogu da se čitaju KP kodovi i korisnicima se omogućava lak i brz pristup drugim aplikacijama.
Foursquare
Jedna od najpopularnijih besplatnih aplikacija koja integriše više mogućnosti i omogućava laku proveru prečica do određenih mesta na mapi, samo jednim klikom.

Winamp

Još jedna popularna, a besplatna Android aplikacija koja podržava iTunes, a omogućava sinhronizaciju sa „Mac“-om i nudi mogućnost formiranja liste iz „Media player“-a koji mogu da se integrišu.

WordPress

WordPress aplikacija za Android je puna dobrih karakteristika i dokazano se dobro integriše sa ostalim aplikacijama. Kada korisnik instalira ovu aplikaciju može da ažurira sadržaj web sajta pomoću nje.

ChatOn

Samsung ChatOn je odličan alat, čak bolji od bilo kog drugog na Androidu. Pomoću ovog alata moguće je ostati u kontaktu sa ljudima deljenjem fotografija, crteža i statusa.

Amazon Anroid aplikacija

Vrlo laka i jednostavna aplikacija za korišćenje. Jedan klik je dovoljan za prijavljivanje, a brojne karakteristike pomažu korisniku da je što lakše koristi.

Google Navigation

Google Maps Navigation aplikacija za Android spada među najpopularnije, a najlakše za korišćenje. Ima dobru glasovnu navigaciju i kompatibilna je sa gotovo svim verzijama Androida.

Evernote

Odlična aplikacija koja nudi rešenje za rezervne kopije i sinhronizaciju kako zvučnih beleški, tako i datotetka i tekstualnih napomena, zapravo je idealno mesto za čuvanje informacija. Pristup ovoj aplikaciji je moguć i sa desktop računara.

Flickr

Za ljubitelje fotografije ova aplikacija je pravi izbor. Omogućava korisniku da snimi fotografije uz različite filtere. Dizajnirana je tako da omogućava deljenje na društvenim mrežama, poput „Facebook“-a i „Twitter“-a.

Blogger

Jednostavna aplikacija za korišćenje, ujedno je i jedna od najpopularnijih besplatnih. Podržava otpremanje slika uz mogućnost označavanja lokacije, a uz to nudi mogućnost uvoza postavki sa svih blogova povezanih sa Gmail nalogom.
Ukoliko niste na našoj listi odabranih Android aplikacija pronašli onu koja bi vam odgovarala, predlažem vam da posetite sajt http://www.android-aplikacije.rs/ gde vam mogu izraditi aplikaciju po vašoj želji.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts