Zanimljivosti o ženama – Zašto žene varaju svoje partnere

ZAŠTO ŽENE VARAJU?

Po anketama koje su sprovedene u Velikoj Britaniji, više od trideset odsto žena aktivno vara svoje momke i muževe. Razlozi su raznoliki ali se kao najčešći navodi nezadovoljstvo seksualnim životom. Zatim tu su manjak pažnje, želja da se proba nešto novo, itd. Broj žena koje varaju svoje partnere se povećava iz godine u godinu, bar je to slučaj u Velikoj Britaniji. Očigledno  da je sve veća dominacija žena u poslovnom svetu učinila da se one danas i po pitanju prevara u vezi i braku izjednače sa muškarcima, koji su ubedljivo dominirali u preljubi do pre samo par godina.

Zašto žene varaju svoje partnere ?
Zašto žene varaju svoje partnere ?

KOJE ŽENE VARAJU?

Pripadnice lepšeg pola su najsklonije prevari u preiodu između dvadeset pet i trideset pet godina, dok su starije dame nešto manje sklone vanbračnim avanturama. Veliki broj anketiranih je izjavio da vole svoje muževe, ali im ove vanbračne avanture služe samo za zabavu.

SA KIM ŽENE VARAJU MUŽEVE?

I žene su se u nekim situacijama opet izjednačile sa muškarcima. Veliki broj pripadnica lepšeg pola voli mlađe muškarce kada se odluče za prevaru, i to oko deset godina mlađe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts