Kako se srediti na brzaka?

Koliko puta vam se desilo da se malo zapustite, a neko vas iznenada pozove na sastanak ili morate da izađete do grada. Na poslu takođe može da iskrsne neplanirani poslovni sastanak ili vas neko od prijatelja pozove da se vidite nakon radnog vremena.

Ako ste imali ovakve situacije, evo par predloga koji će vam pomoći da se sredite na brzaka i izgledate sveže i doterano.

ŠTA SVAKA ŽENA TREBA DA IMA U TORBI?

Za početak potrebno je imati par sitnica u torbi. Uvek pri ruci držite toniranu kremu ili puder,  po mogućstvu nešto od nakita, jedan sjaj za usne, češalj ( makar onaj maleni koji ne zauzima puno prostora) i neki aksesoar za kosu. Najbolje je da to bude gumica ili neka korisna šnala.

Dakle kao što vidite u pitanju je samo par stvari koje ne zauzimaju mnogo prostora u torbi, a sa kojima se svakako možete srediti i ulepšati ako vam iskrsnu neke neplanirane obaveze.

KAKO SREDITI KOSU NA BRZAKA?

Kada dobro sredite kosu, završili ste pola posla. Za to će vam prvo poslužiti već pomenuti češalj. Dakle kosu prvo raščešljajte a najbolje bi bilo da je pustite, jer puštena kosa najbolje doprinosi lepom izgledau.

Ako vam je kosa masna, onda je dobro zategnite, vežite rep, a potom, pomoću gumice i šnalice ( ili dve gumice) napravite elegantnu punđu na željenoj visini. Znači, prvo vežite rep i dobro ga zategnite, jer ako vežete samo šnalom, masni pramenovi će ispasti. Kada vežete rep, obmotajte ga oko svoje ose, i vežite šnalom ili obmotajte drugom gumicom.

Kakvu frizuru da napravite ako vam je masna kosa ?
Kakvu frizuru da napravite ako vam je masna kosa ?

OSVEŽITE SVOJ TEN

Kako ne bi izgledali umorno, potpomognite se puderom ili toniranom kremom. Kupite ih u maloj tubici, tako da vam ne zauzimaju mnogo prostora. Pred polazak se umijte, a potom nanesite toniranu kremu ili puder. Dakle ne treba vam čitava paleta šminke, dovoljno je samo malo boje da vam pokrije umor ili delimično sakrije neke druge nesavršenosti na licu. Ako želite dodajte malo sjaja za usne, mada vam i nije neophodan.

Kako da sredite lice bez puno šminke?
Kako da sredite lice bez puno šminke?

MODNI DODACI

Ne morate se opterećivati nakitom, ali jedne malo veće minđuše će biti lep dodatak. One takođe ne predstavljaju teret i ne zauzimaju mnogo prostora u torbi a znatno će vas ulepšati.

Kažu da svaka žena treba da izgleda lepo u svim prilikama, čak i kad krenu da bace smeće. Međutim nisu sve žene takve, a svedoci smo savremenog načina života u kojem žene rade, posvećuju se porodici, obavljaju kućne poslove, tako da nekada i ne stižu da se bar malo srede.

Ipak, uz ovih par trikova uvek ćete izgledati sveže i doterano, a dodatno ulepšavanje ostavite kada budete imali više vremena.

Kako da se sredim na brzaka?
Kako da se sredim na brzaka?
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts